Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (146)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Irina ba l-ai nimerit numai ca eu eram deja pe pagina asta si nu-ti vazusem editul ...da de asta vreau si am gasit ceva si la Chicco www.babyuniverse.com/pro/baby/85039/4in1RideOnCar.html" target="_blank">cam asa...da' or avea la noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Innaa nu stiu cat e la miniblu ca doar pe site am vazut-o.

[Pup] am plecaaaat!!!!!!!!!!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Inaa, eu i-am dat Sarei brocoli si conopida, insa mai mult pe la inceputurile diversificarii. I le fierbeam impreuna cu celelalte legume si cu carnea si...gata. Acum ii pun f rar brocoli in mancare, pt. ca nu-i mai place. Ciuperci nu i-am dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

simona poate zic o prostie dar daca nu ma insel sunt farmacii la care poti face comanda de orice de la chicco. la sensiblu cred

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

simona poate zic o prostie dar daca nu ma insel sunt farmacii la care poti face comanda de orice de la chicco. la sensiblu cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Inaa o sa ma duc sa dau navala peste astia de la Chicco aici in Bucuresti...sa-mi aduca ei ca sunt ditamai reprezentanta . Oricum, merci de pont

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Irina Noeliei, am admirat si soferitza, si masina. E bine ca sta la pupat fata.
Bianca, multumesc mult! Intreab-o pe Calapod la ce virsta recomanda Varilixul. Succes la control.

Daca achizitionati masina-jucarie prin Bucuresti, ziceti-mi si mie sa ma duc la fix.

Am inscris in sfirsit copilul la medicul de familie. Cu greu mi-a dat mobilul ei, dupa ce i-am zis ca nu sint genul sa abuzez de dr, sa se uite si ea in fisa aia de cite ori am fost in ultimii 5 ani la ea. Stiti cumva unde pot fi reclamati medicii de familie?

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

insa masinuta noastra este dupa cum scrie si pe pagina de la miniblu de la 6 la 12 luni...noi am primit-o de la nasi cand am facut un an.

Noelia se joaca totusi cu ea cu mare placere...cand am fost in parc...a fost atractie si pt copii de 2-3-4 ani chiar care se pusesera in ea si nu mai puteau iesi (nu toti, ci pe rand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

la bebelusul tau au astasi la chicco asta www.reclama.ro/balansoare-si-sezlonguri-copii/masinuta-modo-1-3-ani-120/" target="_blank">asta acum nu sstiu daca se mai gasesc in magazine, ca pe internet sunt indisponibile.

noi am luat masinuta de la mall militatri, mag disney. e o ambulanta, cam la fel cu cea de la chicco, a doua...doar ca are butoane cu zgomote specifice ambulantei si volan. am vazut si in cora, mai multe modele, cu vreo 200 mii mai scumpe.

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

acum tot legat de masinutze, ce avem noi dar si modelele celelalte pe acre le-am vazut nu prea par potrivite pt exterior.in sensul ca au roti mici, de plastic si pe langa faptul ca e destul de greu sa escaladezi borduri cu ele risca sa se si cam strice la prima busitura. noi pt afara avem tricicleta, cu roti de cauciuc si cadru metalic, nu are centuri dar are bara de siguranta si suport de picioare. si asa ma descurc destul de greu la traversat linii de tramvai... trebuie sa o iau pe sus...nu stiu cum e a inei, poate e mai rezistenta, dar modelul asemanator de la chicco face cat o masinutza si o trici la un loc!

Inaa, sper ca nu v-ati suparat, nici tu nici printesa ta...dar Milan chiar nu are nici o treaba cu oamenii, pur si simplu ii ignora nu as vrea sa sufere fata ta...ah, copacii si pietrele da, il captiveaza in totalitate...o sa revenim cu rugamintea cand o sa isi bage mintile in cap

edit ca sa remarc ca link-urile pe acre le-am dat se considera reclama...cautati "masinuta chicco"pe bebelusul tau si la trei ursuleti

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput