Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (146)
Raspunsuri - Pagina 23
Simo74 spune:
Inaa saru'mana de info
. M-am lamurit...pai daca nu e de la Chicco insemna ca pe aici nu o sa gasesc o masinuta de genul asta [:q]
Chiar, grupul cautatoarelor de jucarii ati vazut ceva similar cu autoturismul Noeliei prin Buch?
innaa spune:
ba e performanta...noi avem scandal si cand incerc sa ii schimb pampersul murdar...de!..creca-i cald!
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
innaa spune:
cred ca e similara cu cea de la chicco, pe care eu nu am vazut-o...asta e misto ca i se pune sub roti o sina curbata si nu mai pleaca masina cand incearca fata sa se urce pe ea...si apoi se balanseaza.,..si prinde o viteza......ceva de genul calutului balansoar.- bineinteles se scoate si bara cu maner cu care o im pingi cand iesi afara.
sau poti sa o lasi pe roti daca ai spatiu mai mare sa o impinga copilul prin casa.
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
b_irina_c spune:
Simo exista chestii similare... dar trebuie sa-mi amintesc unde ![]()
edit www.miniblu.ro/detalii_produs.php?id_prd=193" target="_blank">ceva de genul?
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
BiuMil spune:
simo, pe tine ce te interseaza? masinutza simpla sau vrei si batzul ala de se impinge? pt afara sau in casa?...eu am ceva asemenator, dar e mai degraba pt in casa... nu are centuri nici cadru de protectie nici batz. si la chicco au ceva, dar e cam ca a noastra...
inaa, merci ca ne-ai admirat...sa se intoarca sotul mai repede din MM ca sa punem si noi niste poze mai recente...cat despre intrebarea ta Milan nu e dat, dar si daca l-as impige de la spate nu s-ar duce la un copil, ce sa mai zic la o fata! merci oricum de intentie![]()

ioana, eu merg joi...dspre varilix ziceai? o sa intreb
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
innaa spune:
am uitat sa va spun ce a mancat copilul meu aseara. da, stiu ca nu sunt mama buna dar...daca fata a vrut...i-am dat varza. cred ca i- a fost pofta cand m-a vazut pe mine. si varza ¨din oala¨cum zic fetele pe aici...adica facuta cu ceapa prajita si sare ca pt cei mari. dar manca asa cu pofta...
si azi la pranz la fel..a luat trei lingurite din mancarica ei si a trecut la varza mea
. si a mancat-o cu paine
eu de vreo doua luni ii dumic si painica in mancarica...plus ca ea e fana paine goala...daca ne vede mancand sau daca vede paine vrea si ea...si o mananca , nu numai o baloseste...
cele care ati dat brocoli sau conopida..sau ciuperci...cum le-ati preparat?
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
Simo74 spune:
Bianca m-ar interesa pentru ambele medii indoor si outdoor
, dar trebuie neaparat sa-i iau ceva de plimbat ca saracul copil...il pune taica-su in cutia de carton de la cizme si il impinge prin toata casa si Luca este foaaaaaaaaaarte incantat...asa ca ne-am gandit sa-i achizitionam o masina...ocazie cu care scapa si husbandu de dureri de sele ![]()
innaa spune:
Irina masinuta noastra se pare ca e exact ca cea din linkul dat de tine...numai ca are si ceva abtibilde pe care nu le avea lipite...le avea separat si pe care le-am lipit noi...printre care si marca ei ¨Berchet ¨ care se pune in fata.
cat este masina aceasta la Miniblu?
Bianca alta data ne rogi tu...![]()

Irina si
Noélia - 25 sept 2005