Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (146)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

quote:
Originally posted by kristinutza

iar la orice centru maternal primesc cu bucurie lucrusoare (astea-s de obicei pe langa centre de plasament).

La asa ceva m-am gandit si eu, dar trebuie sa googalesc putin ca nu stiu nici unul...

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc si eu ca ne-ati admirat pupaciosii.

Simo, bafta la facut fetita.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ruxi e clar! Lui Matei ii place in natura...admira frunzele...mai una alta...

Ioana cum s-ar spune...sa va fie de bine vaccinul

Diana nice gift ! Si era un balon simplu? sau era din ala cu heliu?

Marlena eu sunt fan carutz...si la cat este de puturosel Luca ar insemna sa bat Bucurestiul cu el in brate . Bine ca si-a revenit Alexandru din episodul kkreic

Kristinutza daca zici tu ...atunci umblator sa fie (cu puternice accente de 4X4)

Inaa de mult vroiam sa te intreb...ce face masinuta aia de la Chicco...parca ai mai scris o data da' nu mai tin minte...roza bat-o vina si o pupam pe Noelia ca i-a trecut otita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Simo, as aduce-o eu pe Sarah fuguta, dar nu-i pupacioasa deloc si mi-e ca bat drumu' de pomana. Ma bine veniti voi incoa.Mysweetest, pt. Sarah caruciorul a devenit o mare pacoste. Duminica am fost intr-un Mall si a fost mare circ cu ea pe acolo, pt. ca nu vroia s-o tinem de mana, in schimb se agata de pantalonii diversilor domni. Radeai sa mori, pt. ca respectivii se trezeau imobilizati si nu stiau ce sa faca, plus ca Sarah, cand ne repezeam spre ea, avea impresia c-o alergam, asa ca incea sa fuga. De ham nici nu se pune vorba. Fii-mea este o independenta: mananca singura, merge singura, iar cand adoarme tot asa, sa fiu in camera, dar sa n-o ating, ca vrea SINGURA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Marlena si eu sunt pentru carut anytime anywere...desi Noelia nu prea mai vrea sa stea in carut...dar daca as lasa-o pe strada pe jos ar insemna sa fac un metru inainte, doi inapoi si alti doi la stanga...ea nu stie ca tb sa mearga intr-o singura parte.. daca vede in stanga un catel merge in stanga ...daca trece un copil spre dreapta merge dupa el...si tot asa

Ioana am admirat cuplul si eu...sunt atat de frumosi....spre deosebire de Miruna..fi-mea sta sa o pupe toti baietii din parc.

Ruxandra noi cand am tuns copilul tati o tinea in brate si eu faceam treaba cea zgomotoasa(desi e destul de silentioasa masina cred ca zgomotul a speriat-o si spre sfarsit a inceput sa tipe si ea mai tare)

Cristina felicitari pt performanta cu kk. ... Noa face...acolo unde o apuca. mai avem de lucrat la partea asta!

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ah, dar nu e performanta, multumesc.
doar am observat lucrul asta mai de mult timp. plus ca si mama mi-a spus ca atunci cand eram mica si ma ducea in carucior sau stateam in vizita la cineva nu faceam nici macar pp (ca pe atunci nu erau pampersi). si mi-am dat seama ca nici radu nu face cel putin kk.

gataaa, plecam in parc!!!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Simona masinuta noastra nu e de la chicco ci de la Berchet, o firma franceza.

in ultima vreme chiar se joaca cu ea, de cand i-am dat jos cadrul de protectie care se vede aici.

se urca singura pe ea asa sau asa.

afara cand iesim ii pun cadrul de protectie sau o prind cu curelele pt ca mi-e teama sa nu cada. daca mai devreme ziceam ca in carut nu prea sta afara, in masinuta chiar ii place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

b_IRINA_c, Ioana, v-am admirat comorile. Tare dor mi s-a mai facut de intalnirile dintre Sarah si Anya, atat ca ele erau micute si nu se pupau ci uneori stateau una peste alta ca blegutele, eventual Anya plangea ca nu-si putea misca piciorul, iar fii-mea se uita la ea nedumerita. Ce vremuri...

Mergi la inceput

unde am gresit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

cred ca la ghilimele... pare ciudat caracterul tau, nu semana cu " asta

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput