Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (146)
Raspunsuri - Pagina 21
innaa spune:
tocmai scriam ca ne-am revenity bine dupa otita...desi singura urmare rea e faptul ca am obisnuit-o sa doarma cu mine in pat...
azidimineata cand se trezi(pe la 10.30) cum eu dormeam...veni la mine si ma pupa de doua ori dupa care isi pusa capul pe umarul meu si incepu sa bolboroseasca (sa imi vorbeasca pe limba ei...asta vreo 10 minute pana binevoi si ma-sa sa se trezeasca sa ii pregateasca lapticul.
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
innaa spune:
Ruxi super tare faza cu pampersul!!Ce-am mai ras!!
Casiana felicitari pentru greutatea si dimensiunile Alexiei! Tinem pumnii sa nu faca vreo reactie la vaccin!
si vreau sa o laud si eu pe Anya cea cocheta! e o frumusete de copil si mai e si cuminte!
si l-am vizionat si pe bb Milan care e atat de fotogenic....el fotogenic si tati bun fotograf...ca doar nu degeaba a luat locul 2 la concurs! Apropo Bia...e dat Milan? Ca noi nu suntem luate
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
diana_n spune:
Nuka felicitari !
Mary te inteleg, noi am avut baby shower pentru Petrut si am primit multe lucruri pentru el de la prieteni, apoi DOAR noi i-am cumparat ce avea nevoie. Aici cine vine in vizita nu aduce nimic la o familie cu copil, asa ca singurele lucrusoare le-am primit cand au venit ai mei de Craciun (toate rudele ne-au trimis aceleasi tipuri de haine de iarna-aceeasi marime, unele deja mici) si socrii asta vara (toate rudele ne-au trimis aceleasi tipuri de haine de vara-aceeasi marime, unele deja mici).
Asa ca ieri cand am primit UN BALON de la mamicile americane pentru aniversarea lui Petrut am facut ochii mari
si am multumit frumos.
Partea buna e ca Petrut e imbracat doar cu haine care-mi plac, nu ma simt obligata sa-l umbrac cu salopeta de la matusa, ca doar nu ma vede ![]()
Diana si Petrut (3 oct 2005)
kristinutza spune:
frumoasa intalnirea dintre viitorii soti miruna si vlad
.
sofia, cadouri folositoare pt un an: pian (adicatelea cu animale, cu clape, cu melodii etc), cort, masina mare sau calut (ceva pe care sa se cocoatze irina), haine...
marinela, eu o sa-i dau cat de curand imuno-baby. am cumparat de muuult sticluta, ramane sa incep sa-i dau. poate nu m-o apuca primavara... 
karmenutza, nu m-am concentrat f bine, recunosc. la noapte in schimb o sa doarma catalina 12 ore!
irina, sunt la ajutoare umanitare subiecte. si am mai vazut unele mamici care au hainutze ramase mici care dau anunt la mica publicitate ca doneaza hainutze. iar la orice centru maternal primesc cu bucurie lucrusoare (astea-s de obicei pe langa centre de plasament).
eu cu hainutzele am rezolvat-o, ca am o prietena cu copil mic-mic, plus ca urmeaza sa nasca alta prietena. ele au si cate un copil mai mare, de la care a primit radu o gramada de hainute. noi invartim hainele astea...
si fiind mai multe, nu-s nici chiar f uzate.
alinam, ii dau fara probleme mazare, brocoli, conopida. dar ciuperci stiu ca inca nu prea sunt bune. adica-s f greu digerabile. mmm, desi ei ar fi maricei acuma... nu stiu, eu nu m-am grabit cu ciupercile. dar mazare, de ex, mananca de ceva timp.
simo, e umblator! ![]()
ruxandra, noi l-am tuns acasa pe radu, f usor. l-am tuns cu masina, in cada. a stat f cuminte.
tare faza cu pampersul!
dar radu nu face kk daca nu e acasa. in carucior sau la drum n-u f-a-c-e. cum trece pragul casei... 
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
mysweetest spune:
Buna ziua piticodrom
,
ne-am mai revenit si noi cu kk si cu somnul mai ales dupa ce ii dau nurofen.
Irina sa fie printesa bb2!
Ioana si Irina foarte frumosi pupaciosii!
Vreau sa va intreb pentru mamicile cu bbi care merg singuri in picioare...mai iesiti cu carutul sau tricicleta afara? Ca eu tot incerc sa ies cu ele dar bb vrea pe jos si merge iar eu il tin de ham si nu mai pot duce si carutul dupa mine.
Ieri dupa amiaza spre ex. am iesit fara nimic si l-a apucat oboseala undeva destul de departe de casa si mi-a rupt spatele pana acasa
.
Alinam si eu i-am dat mazare, broccoli, conopida dar fara ciuperci.
Ruxandra si Alexandru plange dupa ce face kk ca sa il schimb ..mai urmeaza sa invete sa ma "strige" inainte de a face ca sa ii dau olita.
Si eu am multe hainute pe care vreau sa le dau cuiva.
kristinutza spune:
moama, ce m-am intins!
dar eram entuziasmata, deh. ieri mi-a murit netul si nu si-a mai revenit pana adineaori. eram asa de amarata fara dc... 
dar a prins bine timpul, ca mi-am facut curatenie in dulapuri
.
e f frumos afara, astept sa se trezeasca cupilu' si mergem in parculet. 
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
eu ies in continuare cu caruciorul si vreau sa-l folosesc cat mai mult (bine, eu oficial nici nu am voie inca sa ridic copilul in brate
). iau caruciorul chiar daca merg in parculetul de langa bloc. si e lege sa stea acolo cat timp mergem. iar in parculet il las sa mearga.
radu nici nu merge prea frumos pe o strada, sa zic ca il tin de manuta si el merge intr-o directie prestabilita. daca-l apuca bazdacii, in clipa aia se intoarce la 180 de grade si vrea sa mearga inapoi. sau in stanga, sau in dreapta, sau sa stearga masinile de praf etc...
locca spune:
Kristinutza, mersi de pontul cu masina de tuns. Matei de vreo cateva zile nu mai face kk decat afara ![]()
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:

Multe multumiri ca i-ati admirat pe Vladut si Miru!
Ei dragelor, multumesc
, dar mai asteptati cu urarile de bb2 ca nu ma apuc de treaba prea curand
.
Ruxandra daca nu iti iese tunsul cu masina eu zic ca la orice frizerie normala te poti duce (dar sa iei ceva jucarele preferate sa fie...). In nici un caz nu recomand ciufolici
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
Ioana75 spune:
Am venit de la vaccin. Totul e ok, are 11,7 kg si 81-82 cm. Mi-a zis Calapod ca toate 4 maselele stau sa erupa, cred ca vom avea showuri in curind
. Am uitat cind trebuie facut Varilix-ul, parca la 1 an si 4 luni. Rog frumos pe urmatoarea mamica care merge sa intrebe
.
Zino, bizdigania aia e Zina Albinelor
. Am primit-o pentru ca am donat bani.
Irina cuscra, multumim, totul a fost bine la vaccin. Acum la ora 5 trebuie sa merg la dr de familie sa o inscriu, si am asa o stringere in spate ca iar dau bani unui dr care nu merita. Dar asta e, pina nu iau atitudine sa ma mut la un dr mai competent, stau si sufar
.
Ruxandra, deshtept baiat mai ai
.
Salut toate mamicile cu tastarnitza
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)