Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (146)
Raspunsuri - Pagina 20
Simo74 spune:
Dr. Alina Luca este o minune de copil. Ptiu, ptiu sa nu-l deochi...ieri a facut chiar 6 pasi singurel...deci a depasit pragul psihologic de 5
dar nu stiu inca daca sa-l declar umblator sau nu...daca mai recidiveaza si azi, fac anuntul oficial. Sa vedem! In rest, vorbeste in limba lui care seamana cu azteca (contine in proprotie de 90% consoane) ma si mir ca nu-si scranteste limba. Ce mai, e un dragut!
Alinam Luca infuleca toate legumele mentionate de tine in afara de ciuperci (ca-i nu stiu ce cu ele, habar n-am da cica nu-i voie pana la 3 ani
)...a si la conopida mai este o problema...trage nene niste puturoase de ne anesteziaza cate jumate de ora ![]()
locca spune:
Buna
Ce dragut cuplu Miruna cu Vladut. Pai daca e pe de-astea cu schimburi de orare ia ca vreau si eu sa-l pun pe fi'miu la pupat de Alexandra de exemplu, poate se molipseste sa doarma si el o noapte intreaga. Ce zici Kidule?
glumesc, stiu ca m-ai alerga daca Alex ar prinde obiceiuri proaste. Asa deci, tie ti-a zis Calapod de analize dupa 18 luni ...
Simo, multumiri familiei filosoafe
.
Alinam, copilul meu papa conopida si brocoli. Mazare inca nu i-am dat, iar de ciuperci ma gandesc ca sunt cam grele.
Vreau sa tund copilul si nu stiu cum s-o fac. L-as trimite cu sotul acolo unde se tunde el. Din experienta celor care si-au mai tuns copiii si care copii nu au fost prea cooperanti, cum e mai bine? La frizerie de copii, la de-aia normala sau acasa la talentul parintilor?
Ma inscriu si eu pe lista celor care vor o fetita, dar mai astept
... Simo, ai grija ce-ti doresti, ca tu ai mai zis o data ca vrei un Jimi mic ![]()
Cred ca am fost cam dezlanata, da' mi-e un somn de nu vad bine, aseara m-am culcat tarziu si cu ceva alcool la bord si copilul s-a trezit de cateva ori azi noapte.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
kid2003 spune:
Ruxi, ce obiceiuri rele?
Daca nu iti aduci aminte, iti reimprospatez memoria: fata mea vrea, mama e de acord, fata s-a dat la baiatul dumitale cu mare avant, dar baiatul dumitale e un timid si jumatate si nu ii place cand face fata primul pas...asa ca trebuie sa il instruiesti mai bine pe Matei sa pupe fetita ca e suparata! El fuge de ea si ea dupa el, dupa cum bine stii!
Hai ca sunt niste zile super, poate bag maine un parc mic, ca azi am treaba la scarbiciu pana tarziu 
Simo74 spune:
Si Luca al meu cu cine se pupa?
Valen adu fata la pupat repede, ca de nu venim noi la tine ![]()
locca spune:
Kid, acum mi-am adus aminte cum sta treaba, indeed. Ufff, o sa am o discutie cu Matei.
Maine suntem in parc, abia astept sa va vad.
Apropos de parc, ieri eram cu matei si la un moment dat a facut kk. Eu nu m-am prins, in mod ciudat nici nu mirosea prea tare
, copilul a inceput sa maraie, eu am crezut ca ii e foame, am scos banana, copilul a urlat la mine si pe urma s-a dus tacticos la carucior si a inceput sa sape in el ca sa scoata victorios un pampers sa mi-l arate. Adica "nu pricepi o data mai mamo ca am facut pe mine?"
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
alinam spune:
mai da destepti copii mai avem, noi suntem mai grele de cap ....da ne tratam, tare faza.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
b_irina_c spune:
Simo 

rad de una singura pe aici...
Alinam eu i-am dat de toate cele enumerate de tine. Cu cipercile am oarecare retinere, desi Clapod a zis ca e voie (oricum eu gatesc rar cu ciperci).
Zano nu te dezminti

Ruxandra super
faza cu pampersul!!! Al meu nu vrea sa-l schimb cand face kk, zici ca cine stie in ce comfort sporit sta.... ma enerveaza de mor
.
Ioana parca azi te duci la vaccin, nu?
pt Miru sa fie viteza (ca reactii stiu ca nu face
).
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
alexuta2005 spune:
Ziua buna fetelor.
Am venit si noi de la dr.Avem 10 kg. 73 cm,fontanela inchisa.
Am facut si vaccinurile, adica ala de un an si am facut si ROR-ul.
Peste o luna o sa facem vaccinul HiB (Hiberix)si peste inca o luna vaccinul antihepatita A (Havrix junior). Astea o sa le cumpar .
Voi le vaceti?Eu vreau sa o imunizez inainte de a merge la cresa.
Am plans putin, ne-a trecut repede dar dupa ce a incetat plansul sa vedeti cum se uita dupa asist. med. si dupa dr.Ziceai ca vrea sa le tina minte, data viitoare sa nu mai vina pe la ele.
Casiana si Alexia
innaa spune:
scrisesem o frumusete de mesaj care se stearsa cand mi se restarta calculatorul
(fara motiv
Irina si
Noélia - 25 sept 2005