Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (146)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna dimineata! Noi ne-am trezit, avident, la 6.30.
Kristinutza, intr-adevar a dormit azi noapte de la 22.30 la 6.30. E bine si asa. Zice ta-su ca e o ora decenta, cica . Si nu a mai vrut sa se mai culce la loc, se joaca amandoi in pat.
Cristina, Marinela, Miflore, sanatate multa Ancutei, lui Iaris si Anei Banana! Ce ma enerveaza mucii astia, au dat navala peste toti copiii!
Sofia, felicitari pentru Nuka! Incet, incet, o sa mearga mai bine. Ai sa vezi, va fi din zi in zi mai bine. Ai grija sa nu se loveasca tare, ca apoi renunta la mers vreo 2 saptamani pana uita. Noi asa am patit.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neata,

Anya multumesc de informatii .

Zano succes cu treburile gospodaresti! Sanatate multa Anei !

Ioana, Mary pai bb2 o sa fie fata . Si hainutele care imi sunt dragi le pastrez, dar sunt mult haine de casa sa zic asa... Multe dintre hainele care vreau sa le dau nu mai sunt chiar aspectuase si ma gandesc ca nici mie nu mi-ar placea sa primesc hainele astea de la prieteni , in schimb ma gandesc ca sunt unii copii defavorizati care le-ar purta. Si in plus cand voi avea si eu o printesa mica sigur ii voi cumpara tone de haine . mai stiti cand ziceam ca nu mai fac altul nici in ruptul capului... hi, hi, hi

Cge sanatate multa Ancutei , sper sa-i treaca repede!

Marinla eu nu-i dau nimic de imunizare . Calapod le-a recomndat altor mamici, mie ca l-am avut racit nu mi-a zis nimic... Vitamina C natural i-am dat pe la 9 luni 5 picaturi pe zi. Cat despre lamaie eu am citit odata intr-o revista ca o portocala are mai multa vitamina C decat o lamaie si ce m-a mirat si mai mult a fost ca ardeiul gras cica are cea mai multa vitamina C.

Sofia felicitari pentru mersul Nukai!!!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Si acum cateva poze.. poate va era dor scaunelul care ia 'na-na', Vladut cel harnic si cea mai cea pap cu furculitza. Gata, atat ca va plictisesc prea tare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani, Eva!

Copilul a fost asa excitat de la pupaturile cu Vladut, ca s-a trezit as'noapte si tzopaia prin patutz. Asa ca am avut o mica pauza de la somn.

Irina, bafta, sa vina printesa cind vreti voi.
Cristina, sanatate Ancutei!
Sofia, felicitari pentru mers.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Ioana . Se pare ca au facut schimb de obiceiuri asera copii. Vladut s-a culcat la 10 si a dormit tun pana la 8 azi de dimineata . Cat despre printesa... sa mai treaca asa vreo 2-3 ani

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Halo pipal!

Ma alatur si eu la rugamintea Mifloricicii sa vizionati un film ceva sau sa va tratati de tastarnitza ca asa nu se mai poate am zis!

Trebuie neaparat sa ii felicit ptr implinirea venerabilei varste de un anisor pe Fabiano, Milan si Dinu...mai tarzior dar se pune si acum nu-i asa?

De asemenea, La multi ani pentru printesa Eva

Am vizionat pozele cu frumusetile intergalactice , respectiv Anya si Iulia si decretez vreau si eu o fetitaaaaaa!

Sofia - felicitari pentru upgrade-ul Nukai la mersul in doua tzontzonele. Tare mult as fi vrut sa ne vedem duminica, dar trebuie sa ma duc la nunta...se marita cea mai buna prietena a mea! yupiiii

Ruxi - din partea familiei reunite, adica io, husbandu si Filsofu uram un calduros La Multi Ani lui Alex cel mai meseriash tatic pe care l-am vazut vreodata. Onoruri si pupaturi!

Irina,Ioana - cand am vazut poza cu pupaciosii mi-a venit instant in minte melodia aia "Love is in the air...ta na na na na"...intelegi voi Sunt niste dulci

Si sanatate multa ptr bebici muciosi sau raciti Ana, Ancuta si Iaris...bagati-i la o cura de soare ca imediat le trece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Hai mai...acum cand am si eu putin timp nu mai scrie nimeni...uite asa ma faceti sa ma razgandesc lasati filmele si navala la tastarnitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Mary, o sa si-o ia in cap d-ra mea dupa atatea felicitari. Multumim
Sofia, felicitari pentru sportiva Nuka.
Irina, intr-adevar, ardeiul gras rosu/gogosarul are cea mai multa vitamina C dintre legume.
Simo, mai povesteste-ne despre Filosof.
Multa sanatate puilor bolnavi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
azi incep cu intrebari: copii vostri papa mazare, brocoli, ciuperci, conopida? intreb si eu ca ma tenteaza amestecurile alea congelate sa ii mai variez mancarea.....eu stiu ca borcanelele care le papa cand era mai mik avea de ex mazare.

Am vazut poze cu pupaciosi, mai da frumosi copii, eu cand cites ce fak copii vostri ajung la concluzia ca al meu e mult in urma :( ....sper sa recupereze pana la scaola nu de alta da mami cea habotnika vrea coronita

Irina eu am tot dat hainutze asa cum zici tu la niste copilahi la tzara care chiar aveau nevoie .....dar am si eu muulte hainutze de suflet, incaltari de piele (incaltate 2-3 luni, deh mama nebuna) pe care as vrea sa le dau cuiva ........as prefera prietenilor dar vad ca nu se ingramadesc la fakut copii, asa ca mai astept, iar despre bb2 eu sunt inca in faza cand zic ca nu mai fak alt copil.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna frumoaselor!
Raspund si eu din urma, nu va suparati c-a trecut o saptamana intre timp...
in primul si-n primul rand si tot in primul rand:::
BUN VENIT ANA MARIA!!! Sa fii sanatoasa si fericita!!!
Si felicitari multe multe cu drag pentru Meme!!! Wow, ce curajoasa, prima in top!!! Super povestea ta!
Multumesc mult fetelor pentru raspunsurile voastre, acum m-am mai linistit, vad ca multi copilasi se scoala noaptea.
Diplodocus, scuze mii!!! Ii spun acum LA MULTI ANI LUCULINULUI, SA CREASCA MARE SI FRUMOS!!!
Nu stiu cum am omis,hmmm, nu te supara pe mine!
Nanadana, !!! I-a trecut cucuiul lui Antoine? Ana i-a trimis o compresa rece s-o puna la locul cu pricina, a ajuns? Sanatate multa daca mai esti racita!
Kidut,! Cum te gandesti tu la mine! Si eu la tine si la Alex!
Ioana, sanatate multa Mirunicii, sa-i treaca rapid raceala si sa ne-ntalnim! Eu am fost in Toys r us la Paris, e in Defense si e maaaaaareeeee!
Ce e bazdagania aia din dreptul tau, ce draguta e!
Ege, sunt total de acord cu tine legat de Oludeniz, laguna albastra; si eu am fost acolo acum vreo cativa ani, e super!!! M-as mai duce si maine!
Bine-ai revenit Mary!!! Acum esti mafioata? Ne-a fost dor de tine tare!
Oana, bafta multa cu polipii aia rai, sa se rezolve repede si cu succes!
Kristinutza, bafta cu jobul!!! Ai dat lovitura!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DIN ULTIMA SAPTAMANA, SA FITI SANATOSI SI SMECHERI!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput