Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (146)
Raspunsuri - Pagina 18
miflore spune:
Bona sera zane!
Nu ma ascultati deloc si scrieti pagini dupa pagini asa ca sunt in urma cu un capitol intreg!
Am treaba multa la servici, acasa am schimbat caloriferul la baie plus am spart o parte din faianta ca sa schimbam coloana de apa, trebuie s-ajung la casa de la tara sa pun antigel in instalatie etc etc, treburi gospodaresti; intre timp Ana a racit pentru prima data si-i curge nasul; sper sa ramanem la faza asta, adica fara temperatura, fara antibiotic. Traiasca batista bebelusului, sa-i dea Dumnezeu sanatate aluia de-a inventat-o! Fi-mea a inceput sa stea destul de bine la operatiunile-astea, cu picaturi, aspirator, nu stiu cum se-ntampla chestia asta ca pana acum nici nu puteam s-o ating, urlaaaaaa; acum e ok, urla un pic in momentele critice si gata, in 5sec uitam totul si respiram frumos; ba reusim sa dormim si noaptea c-am avut vreo 2 nopti naspa cu treziri dese, i se-nfunda nasucul si nu mai putea respira bine; cam astea; vreau sa recuperez si eu cate ceva, rogu-va, duceti-va la filme in oras, luati-va dvd-uri acasa, stati afara la aer curat!![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Zino, recomanda-ne un film, daca vrei sa ne scapi de tastarnita
. Las' ca stiu eu ca o sa recuperezi tot, ca asa faci intotdeauna. Spor la rezolvat toate problemutele, si sanatate Anei!
Irina, nu vrei sa pastrezi hainutele pentru bb2?
Nu da cu paru'
, glumeam si io'.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
mary ilie spune:
Irina, tot ca Ioana gandeam si eu![]()
![]()
Eu am mai dat din hainute pe la diverse cunostinte, dar am unele care mi-s tare dragi si le pastrez....poate pentru BB 2? desi sper sa nu fie tot baiat..
Ioana, vazut pupicul.....tati de Miruna ce zice de amorul lor??![]()
![]()
![]()
Zana zanelor, sanatate Anei si spor la treaba! lasa ca ne prinzi tu din urma...
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
mary ilie spune:
Nanadana, l-am vazut si noi pe Antoine
,
Felicitari, ai un baiat superb!!! si ce par cret, suntem invidiosi sa stii!
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
Ioana75 spune:
Mary, asa si eu, ca tine, vreau sa dau hainutele la prietenii pe care-i tot pistonez sa faca copii sau sa le folosim noi pentru bb2 (depinde cine reuseste primul
). Daca iese baietel, o sa stea in casa imbracat in roz
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
sofia_misicu spune:
Hielou!
Mi-am rezervat seara de azi sa lecturez capitolul de fata si sunt fericita sa spun ca l-am dovedit.
Vreau sa spun si eu La multi ani! Anyei, lui Dinu, Iuliei, lui Mihnea si tuturor puilor de om care s0au sarbatorit in ultima luna si mult asteptatului Andrei
! Sa cresteti mari si voinici! Am vazut pozele aferente si sunt in admiratie.
Noi suntem bine. De azi pot spune ca am vazut cum arata un mers de Nuka. Se arunca cu capul inainte, alearga trei pasi chiuind si aterizeaza daca are ceva moale. Mai luam o busitura, stam intinse cateva secunde sa ne dam seama de gravitatea momentului si, dupa caz, urlam. Daca nu, ne vedem de treaba.
Bona nu se dezminte pana acum: curatenia e curatenie, mancarea, mancare, copilul, copil. Sunt tare multumita si nu vreau sa il maniez pe Dumnezeu.
Sunt si eu interesata de revelionul cu bebeii. Alternativa mea e cu o prietena si mi se pare ca o sa pierd mult daca o las pe fata acasa.
Vreu si eu sa va intreb ce cadouri folositoare ati primit la 1 an. Ma baraie toti prietenii sa le zic ce sa cumpere.
Si inca o intrebare: ce ati facut de mancare pentru invitati? Sunt afona la gatit si singura idee care mi-a venit a fost salata de cartofi cu ton.
Cand mai punem de o intalneala, cat mai e frumos? Eu sambata ma duc la un botez dar duminica sunt libera. Astept propuneri.
Noapte buna.
De pe frontul muncii, va salut!
Nuka si Mama la Nuka
mary ilie spune:
SOFIA
bravo Nuka pentru mers, facem galerie

Ne bucuram ca nu ne-ati uitat! uite si un
de la noi pentru amandoua!
Andrei a primit de ziua lui 2 geci, noroc ca una e un pic mai mare, alte hainute si multe jucarii de care el a fost foarteee incantat....si cam atat! asa-i cand esti printre straini si bunicii sunt asa departe, si toti prietenii...cine sa ne mai rasfete?
Spor la treaba si mult succes pe frontul muncii!!!
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
marinela79 spune:
Buna seara.
La multi ani Dinu,cam tarzior,e drept,dar daca Iaris ar fi mai cuminte, as putea si eu sa intru ca oamenii,asta e, e bine si asa.
La multi ani Anya,am amutit, e scumpa foc, si cocheta...si leit tati,parerea mea.
L-am vazut si pe Andrei, bine ati revenit, e superfrumos si pare de 2 ani.
Am admirat schimbul de mame si pupicul,cum ati fi vrut voi sa se pupe copiii in fata voastra?.
Miflore, spor la ttreburile administrative, si pupam nasucul Anei,sa treaca cu bine mucii.Si noi tot tusim de vreo 2 saptamani si am luat 3 tipuri de sirop, maine mergem iarasi la cabinet.
Eu va vad cu Opera, adica nu va vad ID-urile si acolo unde nu este semnatura trebuie sa ghicesc cine si ce a ascris, atata noroc ca va stiu titulatura,la cele care aveti.
Voi v-ati gandit sa le dati copiilor ceva imunostimulatoare,sau vitamine acum ca vine iarna?Eu nu stiu ce sa fac ca al meu e cu mucii-n barbie de 3 saptamani si in afara de faptul ca-i scot si ies iarasi,chiar nu stiu cum sa-i opresc.Vitamina C cum le-o dati,ca parca i-as da si eu,ca la cat e de mofturos nici nu se pune problema lamaiei in ceai.
Sofia, felicitari pt pasii inca tematori ai Nukai.
Carmi si Antoanela ,veniti cu poze,nu ne tineti pe jar.
Maddy, cum e Bianca?
Carmen, sper sa ai o noapte mai buna.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
cge spune:
Dinu "La Multi Ani" si din partea noastra.
Marinela, eu i-am dat Echinaceea Ancutei.
Acum e in pauza si e racita
cu febra si cu antibiotic.
Asa ca maine stau cu ea acasa.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Vladut (26.08.2005)