Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (146)
Raspunsuri - Pagina 17
Antoanela23 spune:
Buna ziua dragele mele,
Vreau si eu sa-i urez La Multi Ani lui Dinu, sa cresti mare si frumos si norocos si cu succes la fete.
Vera, dr Alina, v-am admirat fetele frumoasele, sa va traisca, sunt foarte dulci.
Dr Alina, bine ca ai zis de treaba cu painea, ca eu ii dadeam mai mult paine neagra la copil
.
Noi am fost la Germanica in weekend, unde Fabiano al lui Carmi si-a aniversat ziua si a ramas fara motz, a fost taaaare bine si piticii impreuna erau mortali, mai ales cand incepeau sa planga unul dupa celalalt, fara motiv, din simpatie.
Va pup si va urez o saptamana excelenta, fug acasa, pupici
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
b_irina_c spune:
Am mai intrebat o data mai demult si revin
. Stie cineva unde pot dona hainele de bb ale lui Vladut? Multumesc 
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
Ioana75 spune:
kid, mi-a fugit singele din obraji cind am citit ca ai fost azi la Calapod, am crezut ca am pierdut programarea
. Sa va fie de bine vaccinul, Miruna nu a facut nici un fel de reactie.
Anto, Carmi, ce frumos ca se simpatizeaza verisorii
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
kristinutza spune:
inchei ziua cu un radu adormit regulamentar, asta dupa ce a fost copilul perfect astazi: a adormiiiit f usor si a dormiiiit muult, a mancaaaat f bine, s-a jucaaaat... toate dragalaseniile posibile. asta ca sa tin minte cand incep seerviciul ce las acasa
.
noapte buna fetelor, si in special karmenutzei
.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Anya20 spune:
Anto, kid 
Irina, poti sa le donezi la orice spital de copii care are si sectie de abandonati. La IOMC de exemplu sunt vreo 30 copii intr-o astfel de situatie.
karmenutza spune:
Kristinutza, multumesc de urare. Vezi ca daca tine, in fiecare seara trebuie sa ne urezi
Vrei sa spui ca acuma te duci si tu la culcare, odata cu Radu? Nu mai intri pe aici? Nu te mai intrebam daca te culci odata cu gainile, ci "odata cu Radu".
Catalina
karmenutza spune:
Alina, multumesc de raspunsurile la "painica" si "bors". Eu pana acum nu i-am dat paine deloc dar daca tot trecem incet, incet la mancare "din oala", macar sa stiu si eu din care oala ii dau si cu ce.
Catalina
dana_lucia spune:
Buna tuturor, intram si noi asa mai pe fuga ca deh, busy ca de obicei!
Irina
, desigur ca ma bucur pentru precizarea ta referitor la invitatia pentru revelion numai ca noi suntem cam departe si nu venim in decembrie in Romania, avem familia din Romania (parintii si familia fratelui meu) plus familia fratelui sotului invitate aici la noi astfel ca putem numai ura distractie placuta si multe cadouri la micuti!
Am vizionat si eu poze cu copilasi tare, tare frumosi, ce mai, avem un piticodrom pe cinste nu alta!
O seara buna si o noapte linistita va ureaza cu drag,
Dana Lucia si
Alberto
kristinutza spune:
karmenutza, sunt con-vin-sa ca o sa doarma cata bine in noaptea asta
.
eu nu ma culc asa devreme
. doar ca, daca vine cosmin de la serviciu intra el pe net, iar eu benoclez ochii la tv. dar a gasit acum un film la care vrea sa se uite si mi-a cedat mie calculatorul
.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Ioana75 spune:
A fost Vladut cu Irina in vizita la noi, si a pupat-o pe Miruna. Ca-n filme, cu boticul inainte
; Miruna nu prea stia cum sa "stea" (vedeti aici) dar dupa pupat a chiuit juma' de ora
. Asa ca a mai primit un pupic. Iar aici vedeti un fragment din emisiunea "Schimb de mame".
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)