Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (146)
Raspunsuri - Pagina 16
kristinutza spune:
ramona si irina, data viitoare promit ca ma organizez mai bine!
maria, sa-ti treaca mucii! 
ceva frumos tot a iesit pt mine duminica: am fost cu sotul si cu radu la sinaia. normal ca am facut mai mult pe drum decat am stat acolo
, dar ne-am plimbat si noi un pic pe la cota 1400, la aer mai curat, am mancat o fripturica si am obosit rau de tot cupilu'
. cobora bietul de el pe carare lasat in ham, de-abia mai misca picioarele, dar nu se lasa
. am plecat pe la 13.00 din bucuresti si ne-am intors seara pe la 22.00.
karmenutza, la noapte o sa doarma bine, o sa vezi! ![]()
mary, ce frumos doarme andrei!
si eu incerc sa-i fac lui radu un singur somn peste zi, dar sa fie asa, de 2-3 ore... un somn de 2 ore il doarme sigur, insa de cateva zile ramane la asta. il astept, il astept...
nu-i problema.
despre olita s-a discutat cat de cat. ca sa fac un rezumat, unele pun pe pitici pe olita si au succes, altele ii pun pe olita si nu stau piticii, altele nu pun inca piticii pe olita si au succes la kk in pampersi. moama, ce rezumat, n-ai inteles nimic cred
. eu de ex i-am luat olita ca un cadou de un an, l-am si pus in ziua respectiva de 2 ori pe olita si a facut kk de doua ori. insa asta pt ca stiu cand face kk si l-am asezat repede. dar de atunci n-am mai repetat experienta, cred ca o sa fiu ca mamele italience cu piticii in pampersi pana la 3 ani. hihi, si sincer vorbind, as prefera sa stea in carucior cat mai mult. dar nu te superi pe mine, da?
eu ti-am zis cum fac eu.
mifloricica nu mai dovedeste cu serviciul oare? ![]()
ramona, si radu vrea s-o cunoasca pe maria.
azi imi aduceam aminte de prima intalnire ca gravide "la mama" si cum ne uitam toate la tine ca aveai cea mai mare burtica
.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Anya20 spune:
Va multumesc tuturor pentru aprecieri!
Diana n, povestea cu clamele este cea mai stresanta
. Eu i le p[un, ea le da jos. Trebuie sa fiu mereu atenta sa nu le inghita sau sa nu le piarda. Am avut emotii ca n-o sa stea cu bentita, dar i-am facut-o mai larga si nu a simtit ca o are pe cap.
Karmenutza, stiu ca la 6 dimineata nu iti vine sa razi cand se trezeste Catalina si cauta telecomanda, dar eu am citit la pranz, dupa ce am dormit toata noaptea si zau ca mi se pare amuzant. Ce fata desteapta aveti. Cat despre graham sau paine neagra, e bine sa nu devina un obicei si chiar sa se evite la copii, pt. ca impiedica absorbtia corespunzatoare a calciului. Bors e voie ...daca ii place.
Mary, si Andrei e un frumos. Bine zicea kristinutza ca ai revenit in forta. Felicitari! Am vazut ca mai intrebi diverse chestii si eu nu sunt mereu pe faza, asa ca daca vrei poti sa-mi trimiti un pm, ca asa sigur iti raspund. Asta e valabil pentru toata lumea.
Cat despre tortul in forma de gargarita, am vazut poza pe net si m-am dus la cofetaria "Alice" sa-i intreb daca fac asa ceva. Au zis ca da, si uite ce a iesit. Dupa ce l-am comandat, am vazut pozele Dianei cu tortul lui Mihnea (ca eu credeam ca idee ca a mea nu mai are nimeni
) si chiar mi-a placut.
Kristinutza, probabil ca asta ar fi interpretarea a ceea ce a ales Anya. Asa mi-a zis si Vera aseara si tare mi-a mai placut ideea.
godzila spune:
Va multumesc tuturor ca v-ati uitat si ne-ati laudat
.
Azi ma duc la cursuri si vin tarziu. Oare cum se va descurca pitica fara tzatzi? Va adormi? Eu inca ii dau de 3 ori pe zi si zau ca i-as mai da in continuare.
Am si eu o intrebare. Detine careva oale Zepter? Ca as vrea sa iau o olicica pt pitica ca vine iarna si as vrea sa ii fac la aburi. Cum ar trebui sa procedez?
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
locca spune:
La multi ani, Dinu! Sa fii sanatos si fericit! Si eu cu intarziere, dar in w/e nu prea reusesc sa ma apropii de calculator.
Alina, am vazut-o pe Anya
. Mie mi se pare ca seamana cu taticul. Oricum, e tare tare frumusica.
Multumesc pt. treaba cu painea, eu numai paine graham sau de secara ii dadeam, de-asta mancam noi, habar nu aveam ca impiedica absorbtia calciului.
Eu sunt cam ofticata, bona mea e racita cobza, asa ca azi stau eu cu Matei si s-ar putea si maine sa trebuiasca. Si asa am o gramada de treabaaa ... Colac peste pupaza m-am trezit si anchilozata de mijloc azi dimineata. Ufff.
Azi e ziua husbandului, asa ca dupa-amiaza il iau pe Matei la cumparaturi. Am observat ca ii place mult plimbarea prin magazine, nu stiu zau cu cine o semana la chestia asta
.
Karmenutza,
e normala Catalina. Pai daca ar fi copil stricat ar inseamna ca aproape toate dintre noi avem asa ceva in batatura. M-a amuzat foarte tare faza cu telecomanda, desi imi imaginez ca pe tine nu.
Matei a dormit ieri doar jumatate de ora, in masina. Cum am ajuns acasa a cascat larg ochii si nici ca i-a mai inchis pana seara. Imi venea sa ma impusc. Mai ales ca in w/e am fost singura cu el.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Anya20 spune:
Da, Ruxi, Anya seamana doar cu taticul (desi ma bucur cand cuiva i se pare ca seamana si cu mine
).
mary ilie spune:
Kristinutza, nu ma supar, stai linistita![]()
![]()
![]()
multumesc pentru rezumat......pana la urma cred ca tot piticii vor fi cei care vor decide cand a venit timpul sa faca la olita, pe bine ma batea gandul sa-i iau deja scaunel de wc, ca are o mare pasiune pentrul vasul de wc, cum prinde momentul, cum e cu mana in el, si daca mai tragi si apa, e in culmea fericirii, nu-l mai dezlipesc de acolo
cat despre carut, si eu recunosc ca e bun la casa omului
, da zau ca nu-mi place cand vad ditamai copii inghesuiti in carucioare![]()
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
mary ilie spune:
Anya, nici eu nu stiam chestia cu painea, multumim de sfat
Ruxandra, sanatate si tie si bonei
, si sa-ti traiasca sotul! petrecere frumoasa
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
nanadana spune:
pupam fetele si bebei
pt un un nou inceput de saptamina si va dorim o saptamina cit mai buna si frumoasa 
anya am adamirat_o pe printesa scumpica 
poze
kid2003 spune:
Neatza la amiaza piticodrom.
Eu m-am intors de la Calapod, noroc maxim cu sistemul de sms-uri de la Medicover, aseara am primit mesaj sa nu uit de programarea de azi, ce bine, eu eram sigura ca pe 24 mergem, asa cum imi propusesem sa o vad si pe Miruna...Daca nu se fac rezervarile mai devreme, am si uitat data.
Fata e bine, a primit vaccinul (Priorix), peste 2 luni mergem la Infanrix Hib+ altceva (nu mai stiu ce, e vaccinul de la 2 luni). Apoi, dupa inca o luna facem Varilrix (anti varicela) si repetam cu succes BCG-ul din maternitate (intai avem de facut testul IDR, dar mai mult ca sigur nu a prins, tot nu se vede floricica pe mana).
La dimensiuni, tineti minte ca ea a trecut deja de un an, are aproape 13 luni, are 79 de cm si 9,200 kg, super bine mi-a luat in ultimele 3 saptamani (aproape 300 de g, ceea ce e urias pentru ea).
A tras un cap de biroul dr, a facut si un mega cucui ...asa de atmosfera. A urlat si mai tare cand s-a uitat dr in gatul ei si la dinti, asteptam maselutele, gingia e f umflata, stau sa apara.
mi-a zis sa nu ma stresez ca nu mananca bucatele, nici baiatul ei nu a mancat pana dupa 18 luni, nici ca nu face la olita, cam pe la 2 ani si dupa incepe sa constientizeze, nu ma trimite la analize deocamdata, dupa 18 luni poate facem ceva analize, sa ii dau Sanasol 20 de zile pe luna, cate 5 ml si calciu sirop de la Pharco in cele 10 zile in care nu ia vitaminele. Pot sa ii dau si Imunobaby daca cred eu de cuviinta, dar nu cred ca o indop cu atatea...
Astept cu interes sa vad daca face reactie la vaccin...
Anya, am vazut pozele cu scumpica...e mortala cu cizme, de unde le-ai luat? Arata super!
Tonnia, ai gasit pantofi/ghete pentru Dinu? Sper ca da.
Ce super ca organizati un revelion cu bebeii! Am veni si noi dar avem obligatii de familie, tre sa stam acasa, din pacate.