Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (145)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Am vazut pozele Innaa, ai o dulcica de fata.

Uitandu-ma in poza am vazut masinuta ei si mi-am adus aminte ce vreau sa-i iau piticei. Masinuta 4 in 1 de la Chicco. Din pacate pe net nu gasesc disponibile. Daca stie cineva cum si de unde as putea sa o cumpar as fi recunoscatoare.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumesc mult ptr raspunsurile cu taiatul unghiilor.

In concluzie decat Anca cu Anya nu stau cuminti.
O sa ii dau exemplu ceilalti piticuti de pe forum.

Acum daca ar avea si ea jucarie la forfecuta cum are Alberto poate ca i-ar place.
Mi-ati dat o idee buna, sa il pun pe sotul sa caute o trusa in voiajul lui in Spania. Desi pot sa pun pariu de acum, ca n-o sa gaseasca ca nu o sa aibe timp de cautat.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

afara nu ii pun caciula inca...abia am reusit sa o conving sa o accepte noaptea cat de cat de cat cu otita asta..

...acum incerc sa o fac sa doarma in sacul de dormit.

sa adoarma singura nu am reusit la ea in patut decat langa mine in pat....daca mie imi e somn o las in pat intren mine si perete(e patul fff mare)si se fataie de pe-o parte pe altapana adoarme....daca o pun in patut..se pune in picioare si plange.

si daca vreti poze noi

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

voiam sa va intreb...voi dati la copii spanac?

desi fi-mea e fana spanac si ii dau destul de des...nush ce mi-a venit ieri si am intrebat pediatra care mi-a zis ca nu e indicat la copii atat de mici.

dr Calapod ce zice?

mi-a recomandat in schimb linte (lentejas...cred eu ca lintea e--sunt niste boabe de forma unor pastile asemanatoare fasolei) asa ca i-am facut ieri mancarica si atat de mult i-a placut...a mancat un castronel intreg.

si daca vreti poze noi

Mergi la inceput

vera sa sti ca eu la unceput nu am fost atat de incantata de masinuta...dar acum a inceput sa o atraga.

afara pe vremea asta ploioasa nu mai putem iesi cu ea deocamdata(ii placea tare mult si afara) insa in casa ii pun sina aceea sub roti si se urca pe ea si se balanseaza...ori pune o papusa si o balanseaza...ori o plimba pe roti prin casa...e destul de utila.

mersi ca ti-ai facut timp si pt pozele noastre.

si daca vreti poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ioana, l-am vazut pe Luca cu marul.
Cristina, in Spania exista toys r us; sotul poate cumpara toata lista pe care i-o dai tu.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Ioana, la policlinica Vitan, ti-o recomand pe pediatra lui Andrei, de care sunt foarte multumita acum, ca la inceput nici mie nu-mi placea stilul ei, dar sa stii ca pana acum a avut dreptate intotdeauna si toate sfaturile ei m-au ajutat mult. eu inca pastrez legatura cu ea si de aici, si o sun daca am nelamuriri in ceea ce-l priveste pe Andrei, si e draguta intotdeauna , chiar si la telefon.....
o cheama GHITA AUGUSTA o gasesti la etajul 5.
are pana in 40 ani, are si ea 2 fetite.

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

chiar Ioana ca mi-am amintit nu am aflat ce impresii ti-a facut spania si ce ai vazut deosebit.

si daca vreti poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mary, multumesc.
Irina Noeliei, in Spania am stat o saptamina in Malaga. Am fost si in niste statiuni din apropiere, Torremolinos si Marbella. M-a distrat cum se plingeau toti de cald; pai la noi la bucuresti e mai mare zapuseala la prinz, si nici n-avem marea aproape sa ne aruncam in ea. Mi-a placut mincarea, si faptul ca exista C&A, H&M, Toys R US ... am stat mult mai mult prin magazine decit pe plaja. Am facut multe cumparaturi.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

fetelor, dar nu mai trebuie schimbat capitolul? ca suntem la pag. 12??? ce vreti, am ramas cu regulile vechi, de acum 3 luni...

Anya, tu ce parere ai de chestia urmatoare: Andrei a urmat acasa schemare de vaccinare normala, ajunsi in italia, urma sa-i facem vaccinul de 1 an, adica antipoliomielita si DTP, insa aici, surprize, .....nu pediatrul se ocupa de vaccinuri, aici este un medic care se ocupa numai de chestia asta, si asta zice ca dupa schema italiana de vaccinari, Andrei nu trebuie sa faca nici un vaccin la 1 an, pentru ca la ei se fac doar 3 doze din respectuvul vaccin, pe care copilul le-a facut deja, si asta ar fi a patra, si nu o face.....urmeaza la 13 luni sa-i faca MPRI adica antimeningita-parotita-rosolia(care banuiesc ca inseamna rujeola)
doctorita de acasa, pe care am sunat-o sa-i zic, imi spune sa insist ca trebuie sa il faca, dar nu am reusit sa-l conving pe dottore asta, zice ca suntem in italia, trebuie sa urmam schema lor, .....
asa ca ce-i de facut?

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput