Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (145)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

La multi ani Mihnea Luca, Luca Mihai, Sara Maria!

Oare mai stie cineva de Dani_flor? Ca nu am citit nika despre ea.

Anya ai dreptate, e eficienta spalatura. Azi dimineata nu s-a mai trezit infundata. Si am gasit in sfarsit ophtamesone- N ca are mucii cam galbiori. Am gasit o modalitate sa stea cuminte la curatat nasucul. Ii arat produsul. E tare incantata.
Despre imbracat ce sa zic. Si eu sunt o friguroasa. Cu toate astea ma chinui sa mentin temperatura de 20 de grade. La ea noaptea mentin 18 si o imbrac cu body si pijama. De invelit o invelesc eu dar ramane asa pt putina vreme ca se misca. Am incercat diverse metode sa ramana invelita. Sacul de dormit nu il prefera, i-am fabricat eu unul dar degeaba. Patura i-o bag sub saltea insa cand doarme face rotatii de 180 de grade asa ca unde o pun cu capul ii gasesc picioarele. Ziua o tin in casa numai costumas subtire si cu body la 20 grade, iar afara mai pun pe ea un costumas mai gros. de caciula ce sa zic nu i-am dat decat de 2 zile si asta la interventia maica-mi ca eu m-am "jurat" ca nu o sa-i pun decat cand sunt sub 10 grade. Oricum cand o scot in parc toata lumea se holbeaza la mine....ma cred mama denaturata. Dar nu am prea multi admiratori caci nr. copiilor si implicit al parintilor a scazut considerabil. Cred ca iarna nu o sa mai vad pe nimeni. Saracii copii.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Ziua bune si de la noi1
LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei!( un pupic special lui MIHNEA -LUCA,tizul nostru inversat...)

Am vrut sa va arat un bb rontzaind mar, printre ruinele Cetatii de Scaun a Moldovei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Buna tuturor!

Ca tot vorbeati de imbracat: ieri (ca a fost mai frig) i-am pus Anyei un body cu maneca scurta, o bluzita subtire, un pulovaras subtire si un hanorac tricotat cu gluga, strampi si blugi subtiri. Pe cap nu suporta gluga sau caciulita, motiv pentru care nu ma mai zbat sa-i pun. Cand o fi f frig, o sa vad ce pot sa-i fac. Si ea are aproape mereu mainile si piciorusele umede si reci, dar asa e ea (seamana cu mine).

Anto

Cge, si noi suntem zgariati , mai ales eu. De-abia o prind. O tin in brate pe genunchii mei, cu spatele la mine si ii dau intr-o manuta de obicei un tub de crema dupa care ea este innebunita sa-l roada, i-o tin bine pe cealalta si tai ce pot, in ciuda protestelor. Dupa ce curg apele pe mine cand in sfarsit am terminat o manuta, o skimb cu cealalta.

Casiana, daca nu i-ai facut Alexiei vaccinul antirujeolic la 9 luni, nu e cazul sa i-l mai faci acum. Ii faci vaccinul de 1 an (de la circa sau cumparat de tine - ma refer aici la antipoliomielita+antidifterotetanopertusis(=DTP) si apoi, intre 13-15 luni ii faci ROR-ul. Vaccinul antirujeolic este conceput pt a fi administrat intr-o singura doza, dupa varsta de 1 an, doza care se considera suficienta pentru o imunizare de durata. Vaccinarea antirujeolica facuta inainte de 1 an (in tarile cu risc de rujeola sau in plina epidemie cum a fost la noi) nu este suficienta si trebuie urmata de un rapel dupa varsta de 1 an. Iata explicatia pentru care este complet inutil (si basca nu se stie ce efecte ar putea avea pe temen lung) sa ii faci acum antirujeolicul, urmat la 2-3 luni de ROR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

da, Vera, si la mine se uita toate mamicile din parc ca l afelul 14. Fara caciula?! Am prins si eu curaj ca nu a racit niciodata si mi se pare ca e ok. In casa avem 18 grade si mie mi-e frig tare. Nu am decat gresie si parchet pe jos, fara covoare, iar eu merg incaltata cu sosete si papuci. Ea pana ieri Anya a stat cu o pereche de sosete, iar azi i-am pus totusi 2. Noaptea ii fac 20 grade in camera si o culc in body, pantaloni, sosete si bluzita. Are mainile cam reci, dar nu sta invelita si nu am ce sa-i fac.

Karmenutza, imi pare rau ca ai buburuza bolnavioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

mai dar devreme si harnicute v-ati trezit...

mama dar ce gros imbracati copii...de ex eu ii dau prin casa un body cu maneca lunga destul de subtire si o pereche de pantaloni normali...de trening de ex.

sa va spun ca ieri i-am dat pe ea un tricou si trening..cu fermoarul desfacut...si cand am iesit si am vazut cum erau imbracati restul copiilor am ajuns la concluzia ca am prea imbracat-o. erau copuu la tricou si pantaloni scurti- si copii mai mici decat Noelia.

adevarul e ca e o vreme aiurea...a plouat un pic ieri si azinoapte dar mie de ex cu tricou imi era uneori rece dar cu bluza de trening imi era cald. azi cica vor fi in jur de 23 de grade dar innorat si cu posibile ploi.

si daca vreti poze noi

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna tuturor si in primul rind felicitari aniversatilor de azi. "La multi ani!" si toate cele bune de la noi!

Sa raspund si eu legat de taiatul unghiilor: eu sunt cea care i taie unghiile lui Alberto si nu am probleme in acest sens caci are o trusa de unghii pentru copilasi iar forfecuta are o jucarioara mica extensibila cu care el se joaca in timp ce eu ii tai/pilesc unghiutele. In acest fel solutionam noi fara dificultati taierea unghiilor.

Oana, sanatate multa pentru Andrew si felicitari pentru remarcabila greutate! Cit despre lapte si Alberto bea cam 500-600 ml pe zi dar suntem in proces de scadere a cantitatiii de lapte pe zi, oricum si maninca cam de toate.

Sa aveti o zi buna si salutari de la noi.

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Anya20Cand mai pui poze cu Anya? Am vrut s-o mai vad si eu dar nu am unde.Ce kestie si cu vaccinurile astea Nici noi nu l-am facut pe antirujeolic la 9 luni si mi-a zis ca il face la 1 an si o luna, adica cam ar trebui sa ne cheme Ce ma enerveaza ca nu e o schema pt toti la fel Apropos de taiat unghiile, eu i le tai de cand s-a nascut seara cand isi bea laptele, ta-su tine biberonul iar eu fac operatiunea reusesc la un biberon sa le tai si la maini si la picioare, asta se intampla la 4-5 zile.Godzila e super cum imbraci tu copilul , eu nu reusesc nicicum sa ma adaptez. Pentru ca sunt o friguroasa asa imbrac si copilul si nu cred ca fac bine dar sper macar sa fiu undeva la mijloc.Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Inna, la Bucuresti sunt in jur de 12 grade afara. Asa ca eu cred ca o imbraci rezonabil pt Spania.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

eu unghiile i le tai in aceeasi pozitie ca Anya, insa eu i le tai cu unghiera si ii povestesc ca unghera face ¨tzac!¨ eu zic ¨tzac!¨...unghera face ¨tzac!¨...fata face ¨ac!¨...si gata-s unghiile taiate..bine, la ultimile 3 degete isi cam pierde rabdarea dar tot o pacalesc.

si daca vreti poze noi

Mergi la inceput

si la picioare am uitat sa va spun isi taie singura unghiile.. aseara m-a vazut pe mine si mi-a luat unghiera si incerca sa si le taie singura...prin adidas

si daca vreti poze noi

Mergi la inceput