Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (145)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Bianca parca pe tine te-a impresionat tortul ala in forma de buburuza. Pe ce site oare era, ca am pierdut mesajul? Merge singurel Milan?

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Innaa, si fi-miu e fan spanac, si sa stii ca eu ii dau de la 6 luni, amestecat cu putin orez, si nu am avut probleme....
ati inceput sa le dati puilor si albusul de la ou? eu inca ii dau doar galbenusul...

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

mary hai sa iti spun ca nici noi nu am facut vaccin la un an .

aici se fac vaccinuri la nastere, la 2, la 4 la 6 luni si apoi la 15 luni cel pt rubeola(sarampion rubeola parotiditis) , iar la 18 luni cel pt difteria,tetanos si tosferina.

am intrebat cand am fost la controlul de un an de vaccin si a ramas blocata pediatra cand a auzit ca in ro se face .

si daca vreti poze noi

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Fetelor,ma bag si eu in vorba

In legatura cu taiatul unghiilor - nu este domeniul meu,treaba asta o face daddy, numara impreuna si asa ii da degetelele de la mana.... la picioruse,putin mai greu cu ajutorul meu care ii suflu scamutele dintre degetele "vorba vine".......

Cu imbracatul.......
In casa o inbrac cu body,dres,trening si tenesi - la noi e cam curent,pe la toate usile si geamurile am "burlane".... eu sunt friguroasa si daddy prea grijuliu si sensibil la curent...

Afara,depinde de vreme,dar in general normal,nu incotosmanata.... caciula daca nu e legata o da jos...
O prietena Dr mi-a zis... "asa cum iti e tie,cald,frig asa ii este si ei,nu te imbraca tu in maneca scurta si pe ea in maneca lunga..."

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

si eu spanacul il dau de cateva luni..facut dupa reteta din mailul comun..cu cartofel, smantanica si ou si ii place la maxim.

mai voiam sa intreb, cum o fi bine sa doarma copii ziua...cu intuneric total in camera sau sa aiba totusi un pic de lumina? voi cum procedati?

eu ziua inchid oblonul la geam si ii las intuneric..

nu stiu ce-o fi cu fi-mea...se trezi pe la 8,30 manca, se..asa...si apoi la zece si ceva adormi iar si inca mai doarme...si e ora 13. iar se da programul peste cap. desi aseara a adormit pe la 11 si a dormit toata noaptea.

si daca vreti poze noi

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

INNAA - si eu ii dau spanac Brianei,ii place si e ff bine..

GODZILA - tortul buburuza este pe www.photocake.ro,au doar laborator, nu au cofetarie....sotul meu nu a avut incredere si l-am facut la cofe "tosca" parca se numeste de la Mc de la dristor,unde este si mai ieftin....acum nu stiu sa-ti spun daca mai fac si alte figurine....

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mary acum capitolele sunt de 20 pagini. Si eu i-am dat deja albus fiert lui Vladut fara nici o rectie adversa.

Eu in casa il tin in body sau maiou si bluzita si in pantaloni de casa de bumbac (noi n-avem trening de casa ).
Cand vad la voi 18-20 grade in casa ma apuca dardaitul . V-am zis ca eu sunt friguroasa... Si in plus eu tot incerc treaba sa-l imbrac pe el ca pe mine, dar nu-mi iese. Adica eu stau in tricou in casa, dar pt el mi se pare ca e frig

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

norina, limba soacrei ar trebui sa fie rea pt tine, dar pt teodora nu face rau, ca e limba bunicii. (glumesc si eu, nu stiu ce se intampla daca mananca. dar daca nu vomita, nu-i e rau... zic ca e ok).

diplodocus, poza! si pozele in general, mai ales cele artistice.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Si pe mine m-a busit plansul cand am citit povestea lui Meme. Felicitari inca o data! Sa fie sanatoasa si norocoasa!
Meme, te rugam noi mult de tot, pune cateva poze cu Ana sa mai vedem si noi un bebe mic-mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

quote:
Originally posted by kid2003

Si pe mine m-a busit plansul cand am citit povestea lui Meme. Felicitari inca o data! Sa fie sanatoasa si norocoasa!
Meme, te rugam noi mult de tot, pune cateva poze cu Ana sa mai vedem si noi un bebe mic-mic!

Sa dau un reply sa vad daca asa intra corect postul meu...eu nu ma mai joc pe forumul asta, imi intra mesajele prea aiurea..

Mergi la inceput