Copilasi de iunie-iulie 2003 (77)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

La care ea mi-a raspuns ca vrea sa mai zica "mofturosule"
DANA:Ei, macar asta nu e un cuvant chiar urat asa ca daca renunta la celalalt, las-o asa.
Adevarul e ca si eu ma simt depasita , uneori, de comportamentul lui, dar cred ca intre asa de multi copii, cum sunt acum, e normal sa invete tot felul de lucruri bune, dar si mai putin bune. Alex, de exemplu, a invatat sa scuipe de la nu stiu ce copil de grupa mare, iar de la un coleg de trupa a invatat sa zica BOU, dar fara sa-l adreseze cuiva. Or sa creasca si ei si vor sti cand si cum sa foloseasca fiecare cuvant......sper!

Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Ma scuzati ca intervin in topicul vostru. Eu sunt o mamica de iulie - august 2006, la prima experienta ca mama, si ma lupt cu piticul, in conditiile in care am bona si inca nu m-am intors la serviciu, si tot mi se pare o treaba dificila. Vreau sa o intreb si eu pe "colega" mea de "Piersicute", bibi, cum face fata cu 2 copii, sa se duca la serviciu si sa mai mearga si la sala??? Merg si eu la sala, de 3-4 ori pe saptamana, dar nu merg la serviciu si am un singur copil. Iar cand ma voi intoarce la serviciu, presupun ca nu voi mai avea timp de sala.

luiza de mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/71/t/60/s/77/k/f60b/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

dana - e de asteptat ca la gradi sa auda tot felul de expresii, eu incerc sa-l ignor, iar daca vad ca insista, ii explic de ce nu frumos sa vb asa....pana acum a tinut....
saptamana viitoare e vacanta la scoli si la gradinitele de stat in regim de scoala.
pupici si sanatate tuturor.

Mergi la inceput

sambata n-am mai fost la roata mare, m-a dus in moghioros...si ghiciti cu cine m-am intalnit....cu aditzu si cu irina! sunt invidioasa ce-a mai crescut si ce frumoasa este...
pupici si sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Am scapat de nunti pe anul asta, asa ca probabil de-acum vor fi numai week-end-uri ploioase, asta ca sa stiti de ce...

Mai eu de gradinita sint fr. incintata, deocamdata Luca invata lucruri bune de acolo, cum ar fi: maninca singur, nu intotdeauna e cooperant, dar parca e din ce in ce mai bine in acest domeniu; a inceput sa se imbrace, desi la asta e de obicei cu circ si greu; e amator sa facem "activitati" gen citit, plastelinit etc. E fr. bun si sistemul cu caietul, asa stiu clar ce a facut la gradi in timpul saptaminii, mi-au scris sa insistam pe activitatile pe care ar trebui sa le execute deja singur, dar refuza (mincat, imbracat, incaltat, suflat nasul), am repetat poezia pe care au invatat-o, si intr-adevar copilul o stia, mi-a adus acasa una din "operele" lui de saptamina trecuta, un papucel la care a invatat sa lege siretul. Azi m-am conversat mai mult cu educatoarea si mi-a spus ca e fr. avansat Luca, ca are o multime de notiuni, ca raspunde la intrebari cu explicatii, doar ca uneori nu vrea sa renunte la ce face el ptr a lucra cu restul grupei, dar daca i se dau explicatii, coopereaza. Si ca e destul de posesiv cu ce-i intra in cap ca-i "al lui", dar ca nu se bate, de fapt cica nu se bat copiii din grupa, doar se mai imping de la jucarii. Oricum eu din cite observ pina acum, Luca n-a venit cu obiceiuri proaste de la gradi, deocamdata e de bine.

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Amabella: Pina iti raspunde Bibi ce si cum face sa-ti zic eu care am trei copii. E chestie de obisnuinta. Inca bebe al tau e mic si abea va obisnuiti unul cu altul. Cu timpul vei capata experienta si vei sti cum sa "furi" timp liber. Nu dispera, ia-o incet si mai ales ai grija de tine deoarece daca bebe e sanatos, nu trebuie sa te consumi prea mult.

Andra: Ma bucur sa aud ca-ti place gradinita si cum evolueaza Luca. Din pacate eu pe Cristi l-am tinut mai mult acasa luna asta din cauza racelilor. Acum el este bine, dar il mai tin un pic acasa pentru a-i supraveghea modul in care maninca. SI vreau sa va spun ca a inceput sa manince , acum ia si vitamine, de buna voie, chiar cu bucurie.

Ama : Ce mai faceti? Poate ne dai tu vesti Romana _74.

Mihaela: Iti urez succes sa-ti gasesti locuinta. Dar daca tot e asa de scumpa o garsoniera oare nu gasesti la acelasi pret un apartam. cu doua camere? Incearca.

Romana, Cristian - 3 ani si 4 luni, Alin - 2 ani si 4 luni, Maria - 1 an si 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Salut! O sapt. buna va doresc.
Aseara am fost la circ si ne-a placut foarte mult spectacolul. Se numeste "secretele elfilor". A fost sala plina ca pe vremea cand eram noi copii. Vi-l recomand cu placere.

Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Vesti bune... fetele lui Pufulet sunt mai bine, nu inainte de a mai tranti amandoua o viroza peste astm si pneumonie. dar acum sunt bine, chiar azi am vobit la telefon si spunea Ama ca au fost la dr. la control si nu mai iau pufuri doar Singulaire. asta e incurajator! Matei o asteapta pe Mara la gradi si le-a spus educatoarelor sa ii tina si Marei un rol pentru serbarea de Craciun!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

ma bucur sa aud de bine...multa sanatate!
am pus poze cu dovleacul....la halloween....
pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

si uite abia acum am apucat sa revin....
Amabela, daca nu esti din neamul celor care maibinedecatminenucrestenimenicopilul sau maibinedecatminenufacenimenitreabalaservíciu reusesti sa furi cateva momente si pentru tine. Eu am un job mai lejer(in sensul ca nu am un program fix) asa ca de cele mai multe ori dimineata reusesc sa ajung la sala. Copii cresc bine merci, cel mare la gradi oana la 4 dupa care cu bona pana la ora 20 iar cel mic all day long cu Nana (bona).

Eu sunt putzin suparata ca David e muci si la propriu si la figurat. Tuseste ca un magar, are vocea dogita iar nasul ii curge ceva de speriat. mai pun la astea faptul ca de 3 zile nu a mancat aproape nimic si aveti un tablou aproape complet. Noroc ca Ianis e la Breaza pana vineri cand ma duc sa-l aduc (sambata avem botez).
Cu texte de la gradi nu a inceput sa vina. Bine, noi suntem in faza in care nu face "mimic" toata ziua, nici un baietzel nu are nume si la fel nici o fetitza.
Din poezia Toamna cel mai bine stie: "Toamna. de George Cosbuc..."

In rest, sanatosi sa fim!
va pup

Mergi la inceput