Copilasi de iunie-iulie 2003 (77)
Raspunsuri - Pagina 6
romana_74 spune:
Uffff, fetele lui Pufulet au si pneumonie... parca nu se mai termina cosmarul...
Noi suntem bine, asteptam vacanta. Piticii sunt putin mucosi, dar asa fac imunitate!
AMIK- da, e o idee buna cu testul de ovulatie! Oricum dupa ce te-ai lasat de pilule, ramai mai repede! SUCCES!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)
amik spune:
ma alatur si eu mamicilor ingrijorate si triste cand aud de copii bolnaviori.alexandra mea, din fericire, nu are probleme.am insistat la dr acum doua saptamani sa ii fac analize de sange ca nu i-am facut decat pe la vreun an si un pic.aveam mariemotii sa nu cumva sa aiba vreo carenta/infectie/sau ASLO marit- teama la care am ajuns in mom in care imi spunea ca ea nu poate sa mearga pe jos ca o dor picioarele sau ca nu se poate incalta ca o dor mainile, de ex.nu prea credeam eu ca se vaita pe bune, dar sunt cu atat mai convinsa acum ca e foarte smechera.analizele i-au iesit bine, cu exceptia unei ff mici carente de Ca.urmeaza sa ma duc la medic sa le citeasca si sa vedem
nu mai vrea sa stea la bunici alexandra.sunt fierti!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
nicol74 spune:
Buna !
ca sa nu iesim din schema si noi suntem acasa de luni, dupa
4 zile cu febra, statea numai in pat, nu mai manca nimic, asta era de fapt problema principala, i-am dat Zinnat in final,
dr. m-a incurajat sa nu-i dau pana in ultimul moment,
am incercat toate naturismele posibile, ceai de ceapa, siropele de toate felurile, etc, dar nu mai aveam ce sa fac, ajungeam sigur la perfuzii.
multa sanatate la copiii bolnaviori, curaj Pufulet
Dana, imi pare tare rau de catelusa voastra, era frumoasa rau,
facem si noi o incercare cu parcul, sambata, desi daca e tot asa frumos, o sa fie aglomerat ...
Nicoleta
pojogam spune:
salutare mamicute si sanatate la toti cei cu probleme
Am aflat si eu ieri ca saptamana viitoare Flaviu are si el prima vacanta asa ca, va sta acasa...Tocmai se acomodase si el cu gradinita si am un pic de teama pt acesta intrerupere... dar se va invata el si cu asta.
Cornelia scuze ... ca te-am sunat cu buna credinta ca imi sun o amica de birou care trebuia sa rezolve o problema. Banui ca ai fost f derutata ca te-am intrebat de "Silvia!" iar eu dupa aceea mi-am dat seama cu cine am vorbit! totusi ma bucur ca te-am auzit! sanatate la cei dragi si revenire acasa!
In sfarsit sunt si eu in locatia noua din Pipera-Tunari, sediul e foarte dragut insa parca suntem cam multi intr-un spatiu micut... cel putin ma mai destinde peisajul... lacul si casele celorlati
.Cand ma gandesc ca am cautat pamant pe aici si ma gandeam ca voi gasi pana in 100 e/mp ... ca sa aflu ca e 450 e/mp! Acum am de mers iar pe marginea Bucurestiului si chiar azi am pus kilometrajul si am de acasa pana la birou 19 km! De aceea e musai sa ma mut din Bucurestii Noi capat.Imi caut garsoniera si e imposibil parca sa gasesc ceva pana in 300 de euro... multe agentii sunt de-a dreptul nesimtite"A... pai doamna e 400 euro acum o garsoniera!" no comment!
Va urez un sfarsit de saptamana cat mai reusit si frumos!
pupici!
madic spune:
Buna fetele,
Am mai incheiat si noi o saptamana de gradi, iar sapt viitoare nu o duc, chiar daca gradi nu se inchide - nu vor desfasura activitati, doar vin pe rand educatoarele sa-i supravegheze, asa ca o tin acasa s-o mai doftoricesc.
De unde eram atat de optimista la inceput, acum am doua ofuri mari:
- primul, ca unde pana acum nu mi-a facut nici un fel de faze cand am dus-o dimineata, azi am varat-o cu forta in clasa, de unde o auzeam urland "eu nu stau aici, vreau la mami, de ce-ai inchis usa"
si tot asa, de am plecat total bulversata. Explicatii, ar fi doua dupa parerea mea, una ca de saptamana asta a venit la ea in grupa un prieten de-al ei din parc care, fiind la inceput, bazaia dupa maica-sa si ea, din spirit de solidaritate, ii tinea isonul, si a doua, ca una dintre educatoare a cam "intrat" in ea si a mea nu prea agreeaza observatiile si sufera cand cineva o respinge. Cert este ca astazi i-a spus celeilalte educatoare (nu cea cu care a avut probleme) ca "s-a intamplat ceva, dar nu-i poate spune ce". Voi mai investiga si eu sa vad la ce concluzie ajungem.
- al doilea, e ca la engleza, in loc sa-i invete mama, tata, catel, pisica, etc, le tranteste cate-o poezie din care ei nu pricep nimic, ba mai suna si naspa, cum ar fi:
"I love my mom
She's kind and gay
She brings me books
And helps me to play" - ultimul vers era initial "and learns
to play", dar cred ca si-a dat doamna seama ca e o prostie si a dres-o.
Cam astea ar fi cele mai recente impresii de la gradi, nu sint total desumflata, dar nici mult nu mai am pana sa ma gandesc daca s-o mai duc anul asta sau nu, punand in balanta beneficiile/lipsurile.
Altfel, noi maine plecam la Ploiesti, sa profitam de vremea frumoasa din w-e asta, ca de saptamana viitoare se anunta vreme rea, asa ca nu putem veni la intalnire.
V-am pupat si va urez w-e placut.
Madi
Andra_ spune:
Buna fetele,
Madic - nu fii suparata, ca mari chestii oricum nu au cum sa invete la 3 ani ai lor la gradi in limbi straine sau cel putin eu asa imi inchipuiam, chiar eram curioasa ce-i pot invata ... vad acum si eu ca nu mare lucru. Luca stie sa zica "good morning" si raspunde la "how are u?" cu "I'm fine, thank you" si cam atit am depistat eu.
Dar eu sint fr. happy cu gradinita, in primul rind ca se mai rupe de puturosenia de acasa, unde doar deschidea gura si bunicii sareau sa se execute, sau cel putin asa mi se pare mie. Luca a renuntat la plins dimineata repede, eu luasem in calcul o luna, dar n-a durat nici jumate, acum e fr. cooperant la plecare, ne luam "la revedere" fara probleme, ii plac clar educatoarele si activitatile, chiar mi-a zis ca-i place la gradinita, ceea ce e mai mult decit speram. De la 1 il las pina la 18:00, sa doarma acolo, vedem cum va fi. Soacra-mea e disperata ca va muri de foame, ca acolo nu sta nimeni sa-i bage in gura si sa faca circ pe linga el ca sa manince, dar eu n-am vazut copii morti de foame decit in africa, asa ca sper ca va vedea si el ca daca nu maninca, rabda si se va apuca sa manince in lipsa de alternative. Asa, la prinz el n-are nici un interes sa o faca, ca e momentul cind stie ca vine sa-l ia bunica, care oricum ii da sa manince acasa, ii da in gura etc. Pe cind daca bunica nu va mai veni, alta va fi situatia. Om vedea, va tin la curent...
Miine mi-am propus sa merg in parc sa adunam frunze colorate si sa facem tablouri cu ele acasa, daca gasesc si ghinde si castane poate facem si omuleti, abia astept. Sper sa fie frumos cum a fost toata saptamina, ca daca dupa 20 de grade miine vor fi 10...se cam duce pe copca planul meu maret.
pup u,
Andra
bibi spune:
Andra, abia acum am realizat ca timpul nu zboara la fel de repede precum percep eu. de cand cu serviciul, gradi , ianis si celelalte noutati abia mai vad pe unde merg.
david se comporta destul de bine, zic eu, la gradi.
plange putin dimineata, dar nu la modul agresiv ci pasiv agresiv, adica asa cum e mai rau ca sa-ti faca inima franjuri
revin
cgaby spune:
azi stef a venit foarte fericit de la gradi. a facut catel si pisica la ora de origami. era atat de mandru de el...![]()
saptamana viitoare vine televiziunea la el la gradi...iar va fi vedeta!
in curand cred ca va trebui sa stau la rand la autograf!![]()
pupici si sanatate tuturor.
Kehleyr spune:
Buna fetelor,
Stefania a plecat cu taica-su la Muzeul Antipa
si pe aia mica am reusit in sfarsit sa o adorm, ca azi a fost ca, nervoasa, asa ca profit si eu de timp sa va scriu un pic.
Din fericire nu mi-a gasit nimic la control la san, macar din acest punct de vedere stau si eu mai linistita. Este un galactocel, o punga cu lapte statut
.
Pufulet, imi pare tare rau de fetele tale
. Va doresc multa, multa sanatate. Stiu ca ati mai avut acum cateva luni niste probleme asemanatoare...
Stefania invata multe prostii la gradinita de la copii. A inceput sa ne insulte: "bleago, mofturosule" si din astea. Nu stiu cum sa reactionez. Prima oara i-am explicat ca este urat, ca doar copilul nu avea de unde sa stie ce inseamna, si i-am spus sa nu mai repete cuvantul respectiv ca nu e frumos. Si ca o iert prima oara pentru ca nu a stiut, dar daca face si a doua oara e urat. La care ea mi-a raspuns ca vrea sa mai zica "mofturosule". Cum sa reactionezi la asa ceva?
Nu vreau nici sa ii tolerez toate toanele, dar nici sa fiu excesiv de severa, ca as ajunge sa o tin numai in pedepse si atunci nu rezolv nimic. Ma simt complet bulversata de varsta asta de 3 ani
.
Ieri dimineata am vrut sa o iau in parc cu bicicleta si nu a vrut. A vrut sa stea acasa cu taica-su care inca dormea. Ma frustreaza cumplit fazele astea, cand eu incerc sa ma joc cu ea sau sa ii fac activitati interesante, iar ea prefera sa nu faca nimic. Dar cred ca trebuie sa ii respect alegerile. De fapt este un caracter complet diferit de mine si asta ma da peste cap, desi era normal si de asteptat sa fie asa.
PS. Ce vacanta e la gradi?? La noi nu e nimic!