Copilasi de iunie-iulie 2003 (77)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Bibi - ca sa nu ai un motiv de stres in plus: Andra n-a aflat nimic, in continuare e doctorless, n-am ajuns nici sa-mi fac celebrele analize cu clamidia, cmv, listeria etc., la eco m-am programat pe la sfirsitul lui noiembrie, ca acum abia am 10 saptamini...Oricum parca ma mai linistesc un pic la serviciu si ajung sa ma ocup si eu putin de mine, dar una peste alta ma simt asa de bine si de ne-gravida, ca ma gindesc sa merg musai la o eco sa vad daca nu cumva sufar de cap si mi se pare ca sint gravida doar Tu ce mai faci, gasisi bona ptr Ianis, cum ii merge lui David la gradinita?

Gaby - pai organizeaza o intilnire, ca poate apar doritoare

Cornelia - ce-i cu tine, nu ne-ai mai scris nimic de multicel...

Amik - eu nu mi-am facut nici un fel de analize, desi mi-am tot propus sa o fac, dar n-am crezut ca o sa ramin asa, din prima, si de data asta, si ma amageam cu gindul ca mai am timp sa le fac. Acum...mai bine asa, ca daca imi faceam si vedeam ca am vsh, fibrinogen si alte asemenea marite, ma puneam pe facum Moldamin un an si mai aminam copilul...probabil ca il mai faceam dupa ce termina Luca scoala

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

andra,ma bagi la recalculari!

eu de luna asta am intrerupt anticonceptionalele.si vroiam sa fac ca la carte, analize, vaccinari contra bolilor copilariei,etc...nu stiu daca ma agit prea tare sau nu...as vrea sa raman undeva in ianuarie,februarie...

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Sa nu ma dati disparuta. Am mai citit una-alta, dar sunt intr-o continua criza de timp la birou, iar acasa, nu stiu de ce, nu mai pot intra de DC.

Multa sanatate Marei si Sofiei!

Sanatate si copilasilor raciti! Si Maria se inscrie aici. Tuseste f. rau si de doua zile o tin acasa.

Dana, imi pare foarte rau. Si eu m-am gandit imediat la Dasha si am varsat o lacrima pt. amandoua. Si mie mi-a plecat pisoiul de acasa de o sapt. si nu cred ca se mai intoarce.

Amik, eu am facut testele pt toxoplasma, listeria, CMV, pt. ca pierdusem sarcina inainte. Iti tinem pumnii!

Maine plec in Poiana la un curs. Sunt ingropata de hartii la birou si nu stiu daca o mai scot la capat, asa ca nu stiu cand va mai scriu.

Pupici si multa sanatate!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza...
deci....
intereseaza pe cineva o intalnire cu copiii sambata ora 10 herastrau la roata mare??????
stef e bine, sper sa fi scapat de viroze si alte minuni pe anul asta!
cu gradi ii merge bine, ii place si face progrese. eu sunt foarte multumita.
si eu ma "gandesc" de zor la bb 2....problema e sa conving copilul sa doarma si el linistit si sa ne lase...
pupici si sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Fete dragi,

Mai intai de toate, un pupic pentru pufulete. Hai ca n-o fi totul asa de negru. Important e sa dea peste un doftor bun.

Kehleyr, imi pare tare rau pentru catelusa ta. Avand in vedere ca avea cancer, poate, intr-un fel, e mai bine pentru ea. Daca ar fi recidivat???? De la moartea celei mai bune prietene a mele, de cancer, la 29 nde ani, dupa chinuri groaznice de 1 AN, cand aud de boala asta nu sunt om. Oricum ea o sa ramana mereu in sufletul vostru!!!! Uneori ma gandesc si eu ca Bodo imbatraneste (face 5 ani de Craciun)....

Eu timp am berechet sa intru pe forum insa toate vestile astea grele ma dau peste cap.... Nu va sfiiti sa le spuneti, fac parte din viata, insa probabil ca de vina sunt hormonii mei si sarcina pierduta...

Tudor a inceput sa-mi povesteasca de prietenii lui de la gradinitza. Un semn bun. Pana acum, cand il intrebam ce face la gradinitza, imi spunea invariabil "mimica".
A venit la gradi teatrul de papusi si el a fost singurul care nu a vrut sa se duca. E un mix de "sociabil" si "salbatic", ca nu stiu cum sa o mai dau ca sa fie bine.

AMIK, pe desprecopii.com, la preconceptie, este un articol despre analizele recomandate inainte de sarcina. Eu personal nu am facut nici una din ele. La necropsia Marei, nu s-a constat nici o malformatie sau infestare cu citomegalovirus si alte alea. La mine era si varsta, daca mai stateam sa ma caut mult, ma vedeai direct bunica.
Totusi, vad ca vrei sa te apuci de treaba prin ianuarie, asa ca ai timp sa-ti faci analizele necesare. Consulta-te si cu medicul tau. Bafta multa!

Pupa Crisa

Crisotexa (26 +) si Tudor (8 iulie 2003)

Mergi la inceput

Gabi, avand in vedere vacanta de 1 saptamana care urmeaza la gradinitza si faptul ca Petru o sa fie plecat, noi mergem pentru 1 saptamana la Pitesti, asa ca nu suntem in Bucuresti in weekend. Tare mult as vrea sa va vad, iar pe copii, nu mai zic. Daca va intalniti, neaparat faceti poze, sa le vedem si noi.

CANADIENCELOR, mi-am adus aminte. As fi distrusa sa nu pot sa-mi cumpar incaltaminte faina. Io haine, mai subtire, insa pantofii sunt de baza. Daca nu imi plac, sunt complet deprimata.

Pup

Mergi la inceput

Gio, esti bine??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

saru'mana pentru incurajari si sfaturi! mi-am facut lista cu ce sa discut cu doctorul. pana atunci bag in mine mancare sanatoasa, beau chiar si lapte,etc.si ma uit dupa carucioare si haine de gravida!eu sunt dusa cu capul.

dar, avand in vedere ce program avem si eu si razvan, ne vedem 10 min pe zi, cred ca o sa avem ceva de munca pana prindem ovulul:)

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Buna fetelor
In primul rand sanatate la toti puiutii, si pe mine ma deprima ingrozitor cand citesc de atatea probleme si boli.

Cand era David mic eu am fost foarte relaxata, adevarul e ca nici nu aveam net acasa si nu citeam atatea povesti de groaza. Dar de cand o am pe Irena am devenit superpanicoasa, tot timpul mi se pare ca ceva nu e in regula. Are buricutul un pic iesit in afara, am zis vai, daca are hernie ombilicala? I-a curs un ochisor - iar am sarit, daca are canalul lacrimal infundat? A fost azi cam fornaita, iar mi-am facut o gramada de idei, mai ales ca o mamica de sep-oct a fost azi la Gr Alexandrescu si i-au diagnosticat fetita in varsta de 1 luna cu rino-faringita. Am ajuns sa sun pediatrul de 3 ori pe zi, parca sunt nebuna

David e bine, dar ii curge nasul si mai si tuseste uneori, ma streseaza si asta si trebuie sa-l pazesc tot timpul sa nu tuseasca langa ea si sa nu o mai pupe. Noi nu avem vacanta sapt viitoare, mai bine.

Amik, poti sa iei teste de ovulatie ca sa prinzi sigur ovulul. Succes!

David 10.06.2003
Irena 10.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

amartina, eu la BB2 eram muuuult mai relaxata! l-am tratat de multe ori acasa, discutam cu dr doar la telefon, si in general nu prea mi-am mai facut atatea griji ca la primul copil...

e drept ca tudor mi-a facut pneumonie la 6 luni, da era normal, daca a luat de la frate-sau...

in rest, azi tudor a cam tusit dimineata la trezire, asa ca l-am trimis la socrella, sper sa nu il apuce mai rau ca sambata plecam la munte!

pupici cu lipici,

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE SA LE FACI?

Mergi la inceput