Copilasi de iunie-iulie 2003 (77)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Romana, uite spune-i Amei ca si eu am fost suspectata de astm cand am fost mica si am facut tratament cu penicilina si moldamim vreo jumatate de an apoi am mers 3 ani la rand in salina la Slanic Moldova (stateam cate 2 saptamani acolo si intram in salina de la 8 dimineata pana la 5 seara, doar respiram aerul ala sarat, atat, cu ocazia asta s-au tratat si mama si sora mea, vrand nevrand) si gata s-a terminat cu astmul. Dupa aia n-am mai avut nimic si nici in ziua de azi nu am probleme. Oricum imi dau seama ce suparata poate fi, sanatate multa fetelor si pupici!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

MAGDONE- ii spun, mersi, poate ca o voi incuraja... e tare suparata!
Acum e internata de ieri cu amandoua fetele... se pare ca au acelasi lucru, aceleasi probleme, iar Sofia are si dermatita atopica!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

of. Numai copii bolnavi.
Eu am avut ultimele zile foarte grele. Toti copiii sint gripati. Cel mai rau a fost Cristi. Am ajuns sa-i dau antibiotic ( ospamox) deoarece i s-au inflamat amigdalele. Alin si Maria tusesc artisic. Bine macar ca nu mai au febra. Cred ca Alin a avut vineri seara 40 de grade. Fierbea. Acum sper sa-si revina Cristi si cu pofta de mincare deoarece e tare slab.

Pufulet: Sanatate.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetlor!

sanatate la toti puiutzii bolnaviori! imi pare tare rau sa aud de suferintele lor (si ale noastre...) mi-e asa de mila...

ce sa va povestesc, la noi se pare ca s-a instaurat un 'ritual de we': dupa ce saptamana trecuta a facut bogdan deranjament la stomacel + temperatura, vinerea asta tudor a vomitat la camin (presupun ca l-a ajutat ca la masa au avut sote' de morcovi, el nu a vrut sa pape dar l-au silit sa ia cateva inghitituri...).
cand a ajuns tati cu el acasa era ca o carpa, nu vroia decat in pat sa zaca! nu a papat nimic seara, a baut doar ceai. noaptea a facut febra (39, cred, nu i-am luat-o). normal ca fix atunci am aflat si eu ca nu mai aveam strop de nurofen in casa!!!! pana la urma am pus un supozitor si i-a scazut febra, destul de greu. timp de vreo 2 ore s-a tot sucit de pe o parte pe alta, mi-a tot cerut ceai/ apa/ lapte, pe care pana sa i le aduc nu le mai dorea... samd! eram varza de obosita... si ca sa-mi puna capac, sotzu care dormea bine-mercic in pat la tudor (facusera schimb) m-a auzit ca incepusem sa ridic glasul si imi zice: mai cu calm, mami, mai cu calm! imi venea sa-l iau de pijama si sa-l scot pe balcon, in frig, noroc ca cu ultima picatura de luciditate mi-am imaginat urmarea... ceva discutzii/ scandal, se mai scoala si bogdan... mai bine lipsa!
sambata dimineata bogdan s-a trezit odihnit pe la 7 dim, m-a trezit si pe mine care eram, logic, zombie, si pe frate-sau (idem)...
bine macar ca nu a mai avut febra, la pranz am fost invitati la ziua baietelului nashilor (5 ani)- tudor a rezistat destul de greu, era ffff obosit. noroc ca a fost o zi superba, am stat in curte si apoi copiii au mers la un fotbal cu tatacii pe stadion.

ieri ne-am mai incarcat bateriile cu un pic de soare si aer curat, dimineata am avut cursuri la master (si acum ma intreb debusolata de ce n-am stat eu linistita fara master.... ce-mi trebuia???) si apoi la pranz am fost la verii nostrii la tara, aproape de pitesti). am stat la masa afara, in curte, ba au fost momente cand am rams la maneca scurta...

si azi-noapte, din nou, tudor - vaicaretzul: are niste afte in gurtiza, bata-le vina, si din 2 in 2 ore fix s-a tot trezit plangand de durere... e taaare capos, de altfel, si nu ne lasa sa facem tratamentul cu glicerina boraxata....

in final, ce sa zic, scapam noi si de asta!

PS nu pot sa nu ma intreb totusi ce va urma we urmator, mai ales ca am planuit un we la munte

pupici cu lipici,

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE SA LE FACI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Romana_74: si dermatita atopica si astmul sunt de fapt alergii, asa ca este foarte posibil sa apara impreuna. Am citit un articol in National Geographic pe tema asta. Ideea este ca se poate trai foarte bine cu ele, nu este foarte grav, desi este intr-adevar neplacut.

Noi am avut un necaz mare de tot care m-a dat cumplit peste cap. Sambata ne-a murit catzelul. A dat o masina peste ea. In fine, nu vreau sa intru in detalii... Sotzul meu e plecat din tara, nici nu i-am spus, ca nu folosea la nimic, astazi se intoarce si nici nu stiu cum o sa ii spun. Fetele care au animale cred ca ma inteleg. O aveam de 10 ani, ne era tare draga, si totul a fost asa de brusc... Cu o ora inainte ne uitam la ea ce frumoasa si expresiva este, si ne bucuram ca nu i-a mai aparut fibromul acela (a fost operata de cancer acum o luna), si apoi a ramas numai o gramada de blanita intinsa pe strada. Singura mea consolare este ca a murit pe loc si nu s-a chinuit. Nenorocitul care a lovit-o nici nu a oprit. Pe partea cealalta a strazii erau copii cu mama mea, si nebunul a trecut cred ca cu 80 km/h pe ulita de sat cu restrictie de 40. In fine... Intamplari ca astea te fac sa iti dai seama ca ce ti-e scris in frunte ti-e pus. De fatalitate nu scapi.

Eu am si eu ceva la san, sper sa nu fie ceva nasol, stiu ca la alaptat mai apar tot felul de minuni asa ca incerc sa nu ma sperii. Joi ma duc la doctor. Mamei nici nu i-am mai spus, este asa de terminata de ce a patit Clara ca mi-e sa nu se imbolnaveasca si ea. Era pustie casa fara Clara. Nu mai zgaria nimeni la usa, nu mai tropaia nimeni pe scari, nu mai lingea nimeni cutiile de Danonino.

Va pup si bucurati-va de fiecare clipa ca nu stii niciodata cand te loveste nenorocirea.

Cornelia ce mai faci? Nu ai mai scris de mult. Mi-am amintit de Dasha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Dana - off, o tragedie intr-adevar, ce nenorocit, unii pur si simplu nu se gindesc decit la ei si fundul lor, parca n-au suflet...

Din seria "nu se mai termina": tocmai am aflat ieri seara ca un coleg, care e si pe acelasi etaj cu mine are tuberculoza... Acum tre sa ma caut si de asta, exact ce-mi lipsea.

mai vorbim,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

ooof, dana,ce rau imi pare!

mai fetelor,nu imi spuneti si mie ce analize ati facut inainte de a doua sarcina?cum v-ati pregatit?

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

dana - trist....io i-as....
andra - multa sanatate...totusi deocamdata n-are sens sa intri in panica!
mey...noi nu ne mai vedem...nici cu copii, nici fara??????? mi-e dor de o intalnire!
pupici si sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

vad ca nu prea mai aveti timp de povesti... cu bebeii bolnaviori, deh!
tudor al meu a continuat seria noptilor nedormite, sincer nu inteleg ce are da se trezeste de n-sphe mii de ori pe noapte si se miorlaie, se foieste, dupa care in cateva min adoarme... din pacate, eu nu reusesc sa adorm asa de usor, si in concluzie nu ajung bine sa inchid okii si sa adorm ca el se trezeste si incepe iar 'tarasenia'... sunt capie, noroc ca e aproape ora de culcare mai rezist eu inca 60 de min! si dupa aia daca (n-)am noroc incepe iara noaptea cu mirolaielile ei...

ieri am vazut la stiri ca a murit elefantul de la ZOO baneasa... bogdan s-a uitat foarte atent si apoi mi-a zis: "eu il stiu, mami, era primul pe dreapta..." ce memorie... de elefant, daca pot sa zic asa.... pt ca noi am fost la zoo cu el acum vreo 2 ani jumate!

Dana - pt Clara, catzelusha voastra ! si noi avem casa pustie de cand nu mai este catzelul nostru (statea la ai mei, batran si bolnav...) asa ca stiu despre ce vorbesti! in plus, ca tot ne plangem de mila pe tema asta, aveam si la tara o catea pripasita/ fara stapan, dar care era atat de blanda ca ne indragostisem toti de ea... doar ca fiind catzelusha tot facea pui pe la vecini prin curte (noi mergem acolo numai in we, asa ca in rest statea la niste vecini mai pricopsiti). asa ca respectivii vecini au dus-o cu masina la craiova (cam 100 de km departare) - au ales distanta asta pt ca prin primavara mai avusesera o tentativa si atunci au dus-o la slatina (doar 40 km) de unde s-a intors in 3 saptamani, schioapa si ffff slaba, dar s-a intors... in fine, acuma au reusit sa scape de ea, nu cred ca mai recunoaste drumul de la atata distanta!
cat despre problema ta la san, si eu am avut asa ceva anul trecut, au fost doar niste chisturi hormonale, s-au retras - am facut tratament cu o crema. multa sanatate si iti tinem pumnii la consult!

amik - intrebi de analize pt BB2 - pana iti raspund fetele mai 'on-topic' ca sa zic asa, eu am facut analizele uzuale de sange/ urina, sa verific daca sunt in parametrii, daca nu cumva e vreo infectie. am mers si la dentist. si in continuare m-am pregatit cam asa: am trimis copilul de acasa, si (nu mai stiu exact aici) cred ca m-am asezat pe spate... in fine, iti doresc succes si sigur fetele te vor lamuri mai bine!

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE SA LE FACI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Cu scuzele de rigoare (nu am timp nici sa citesc ce ati scris...e greu si cu doi acasa si cu serviciul si cu sotul care toata ziua bate tara la picior si cu organizarea botezului, etc).
Ce voiam musai sa stiu este daca Andra a aflat ce poarta in pantece.
In rest sanatate multa si mult spor!!!

Mergi la inceput