Copilasi de iunie-iulie 2003 (77)
Raspunsuri - Pagina 26
cgaby spune:
neatza.
madishor - si lui stef am incercat sa-i dau sinupret si mai rau mi-a tusit si a varsat.
asta la raceala trecuta!
acum ii dau eurespal, ketof si nurofen.of...parca e mai rau ca ieri....
cred ca-l trec pe antibiotic.
pupici si la multi ani sarbatoritilor andrei si andreea!
Andra_ spune:
Buna fetele,
Madishor - m-ai distrat teribil cu povestile tale de la -30 de grade...ma gindeam eu ca la cit de "eroici" erati voi si aici si ieseati cu copiii pe ger in parc, o sa va adaptati si o sa va placa acolo. Cit despre bloguri, eu doar le citesc
, habar n-am de platforme si alte chestii...stiu ca exista si ...cam atit. Oricum sa nu folosesti blogul forumului, sper ca nu o ia nimeni de anti-reclama, dar mi se pare enervant ca povestea propriu-zisa sa fie asfixiata de comentariile (im-)pertinente ale unuia sau altuia.
Alinuta - felicitari, chiar ca vom fi colege de generatie again, acum abia astept masuratorile de saptamina viitoare sa vad cum se mai dezvolta progenitura, ca era cam mic in raport cu UM...sper totusi sa nu depasesc 20 mai "nenascuta" ![]()
Crisa - multumim de recomandarile de carti, pe astea nu le stiam, trebuie sa le incerc cu prima ocazie
Gio - cred ca aflu ce e bb saptamina viitoare, miercuri merg la eco si sper ca oricum voi afla mai multe, ca eco de la 12-13 saptamini de la Medlife nu mi-a spus decit 3-4 chestii...
pup u,
Andra
crisotexa spune:
LA multi ani pentru Andra, Andrei al Romanei_74, Andrei sot al lui Madishor si altor asemenea din familiile voastre, daca "este"!!!!
Am uitat aseara sa-i spun felicitari lui BIbi pentru cununia religioasa. Cand mi s-a stricat laptopul tocmai citisem vestea. Abia asteptam sa vad descrierea care s-a lasat mult asteptata... Mi-l si imaginez pe David dand iama in altar fara nici o apasare...
Madishor, deja mi-a inghetat sufletul in mine citind de minusurile alea. E chestia carec m-a speriat cel mai mult cand ma gandeam la emigrarea in Canada.
Kehleyr, pai tu n-ai ce face soro????? Dupa ce ca dau banii pe carti comandate pe net acum aflu si de site-uri de jucarii!!!! Partea mai naspa e ca sunt prea multe faine 
.
Pupa Crisa
Crisotexa
(31 +)
si Tudor (8 iulie 2003)
gio spune:
BUna,
UIte na ca mi-am schimbat semnatura si am 31, am intrat in 32 s.
Ma bucur ca ne mai scrii Crisa, imi pare rau ca sunt atatia copilasi bolnaviori. Mie sincer mi-e o frica de combinatia bb 2, Taisia si gradi. Am o prietena care a experimentat asta o sapt si copilul nr 1 a facut bronsita si bb mic pneumonie cu toata distractia de rigoare. Si eu ma gandesc cu groaza cum e cu 2 (cateodata) dar deocamdata ma relaxez pt ce urmeaza
.
Va pup
31 +
anamaria spune:
LA MULTI ANI pt toti Andreii si Andereele !

acum doua zile le-am facut vaccinul antigripal baietilor. le-am facut injectia eu personal, pt ca bogdan a zis ca nu vrea sa i-o faca dna dr, ca el va sta cuminte acasa sa i-o faca bunicul!
in fine, pana la urma ca sa-l poata consulta fara urlete i-am promis ca asa o sa facem. ma gandeam ca imi da avizul scris ca sunt sanatosi si chem ori acasa o asistenta, ori le face asistenta de la gradi.
cand am ajuns cu ei dupa aceea la ai mei, tot insista sa ii faca bunicu (tata) injectia. in fine, reusim sa-l convingem sa dea pantalonii jos, am apucat sa desfac seringa din folie, si el a inceput sa se razgandeasca si nu am mai reusit sa-l 'prind'. asa ca am pus mana pe frate-sau tudor, l-am pus cu fundu'n sus in brate la mine si la maica-mea, ea il tinea tare de picioare si eu de spate, sa nu se zbata. tata vine cu seringa, si pt ca nu vede bine deloc, a rata intzepatura si i-a scapat seringa pe jos.
mama nebuna, am luat repede de jos seringa, am sters-o cu spirt si PAC! l-am intzepat!
a plans un pic si gata, el nu stie ca pana la urma eu l-am intzepat si nu tata... 
apoi daca a mers asa usor, m-am hotarat sa ii fac si lui bogdan, asa ca am reinceput munca de convingere cu el... nu s-a lasat, se tot miorlaia si se foia, asa ca pana la urma am aplicat aceeasi tehnica, tata l-a tinut si eu l-am intzepat!
in rest ce sa va mai zic?! tudor la serbare va fi costumat in craciunel, asa ca va trebui sa-i caut costum. am incercat pe la cunostinte, ca sa imprumut unul, dar nu am gasit la nimeni...
bogdan va fi om de zapada si pt el a vb mama la o croitoreasa.
la gradi au facut pregatire patriotica in vederea zilei de 1 decembrie... asa ca tudor a colorat ffff frumos steagul RO, dupa care ne-a explicat ca tara noastra este Romania si o conduce presedintele Traian Basescu! este foarte serios si simpatic cand isi spune lectia!
bogdan in schimb stie si ce semnifica fiecare culoare: rosu sangele varsat, galben lanurile cu grane, albastrul raurile patriei... (va suna cunoscut?!
si in final, ca sa va inveselesc un pic, iata ce am patit eu acum cateva minute!
ma duc la buda (la scarbici), si nu stiu ce naiba m-a apucat ca am incuiat usa cu zavorul.... care zavor s-a blocat neica, si asadar si prin urmare m-am trezit blocata in buda
!
incep sa strig, dar din pacate intre mine si colegi se aflau 3 usi inchise... iar colegii ascultau muzica...
dupa ce am strigat de cateva ori degeaba, ma asez resemnata pe capacul budei i astept.
era ora 14 si cateva min, mi-am facut socoteala ca pana la 15 cand trebuia sa plecam toti la un curs va mai aparea vreunul sa ma salveze...
norocul meu ca sefa a iesit din birou si cand am auzit usa am inceput sa strig - mai intai nu si-a dat seama de unde anume o strigam, asa ca a trebuit sa-i zic ca sunt in buda.
instantaneu ne-a apucat rasul...
va dati seama ce comic, nu???
colega mea vine sa-l cheme pe colegul nostru sa ma scoata cu vreo surubelnitza ceva, da cand sa-i povesteasca ce si cum a apucat-o iara rasul... ras general si toti 20 de colegi stiu despre patzania mea...
cam asta ar fi... va doresc o ZI NATIONALA frumoasa la toate!
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si
Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?
Kehleyr spune:
Fetelor, o placere sa va citeasc omul 
.
Alinuta, felicitari din toata inima, ma bucur mult pentru voi ca stiu ca va doreati si bb2, eu am asa un presentiment ca o sa fie tot fetita. Nu stiu de ce, dar pe tine asa blanda si calda nu te vad mama de baiat. (Dupa acelasi rationament, Andra, nu te vad mama de fata - nu ca n-ai fi cumsecade
dar esti mai transanta
). Sarcina usoara in continuare si fara surprize!
Gio, mult a fost putin a ramas. Sa fie cu bine pe mai departe. Eu zic sa te impaci clar cu ideea ca bb2 se va imbolnavi de la copilul mai mare de la gradi. Este absolut inevitabil. Poate ai totusi noroc ca mine si fac o forma mai usoara de raceala.
Madishor, am crezut ca nu citesc bine gradele alea pe minus
. Pai la iarna ce va mai asteapta??
Romana, pentru tuse sacaitoare noi am luat Ketof de care au zis si fetele pe aici. Bine ca sunteti mai bine.
Acum ma tot intreb ce face Pufulet?
Gaby, multa sanatate lui Stef.
Crisa, cu doi copii acasa este foarte greu
. Cel putin la mine. Pur si simplu nu stii de care sa te ocupi mai intai. Nici nu vreau sa ma gandesc cand o incepe si Sofia sa mearga cum va fi.
Anamaria, am ras cu lacrimi. De milioane scena.
Tu mai facusei injectii cuiva?? Ca eu nu as fi avut un asemenea curaj, in veci.
Magdone, sanatate lui Razvan. Stiu ca el mai mai fost bolnav cu urechiusele. Tu l-ai dat la gradinita sau la Boy Scouts si il calesc acolo? ![]()
La noi la gradinita ne-au spus ca nu fac costume pentru serbare
. Ca poate nu vor toti parintii si nu vor sa ne bage la cheltuieli/complicatii. Eu am mai vorbit cu niste parinti, poate totusi le convingem pe educatoare, ca ar fi taaare pacat.
Am luat bilete la circ pentru sambata. Sper sa ii placa.
Nu vreti sa trecem pe prima pagina si DPN-ul fetelor care sunt gravide? Ca incep sa pierd sirul
.
madic spune:
Buna fetele,
LA MULTI ANI Andreelor, Andreilor nostri, sa fiti sanatosi si fericiti!
Felicitari, Alinuta, pt bb2, sarcina usoara in continuare si sa ne mai povestesti despre voi.
Canadiencele
- tonice ca intotdeauna!
Andra - te-ai inscris cumva la vreun curs postuniv la ASE???
Scuze ca sint asa pe fuga, dar scriu intre doua randuri de buget....
Va pup si w-e placut!
Madi
Cornelia spune:
Alinuta, felicitari din toata inima!!!
La multi ani fericiti Andreilor si Andreelor!
Bibi, sa fie intr-un ceas bun!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
romana spune:
La multi ani Andreea si Andrei si mai ales Andra.
Madishor: Cum ti s-au parut cele -30 de grade? Mie la -10 imi e rau ca si la +37, dar cred ca e ceva legat de autosugestie.
In casa avem mereu 28-30 de grade si mie tot timpul cald. Mai deschid un geam dar nu prea mult ca sa nu vina aer rece peste copii.
Pentru tuse le-am dat Sinupret, dar Alin nu mai vrea, s-a scirbit de tot de la el si Maria care pina acum il lua fara proteste incepe sa faca si ea figuri. Am si Ketof in casa sa vad daca-i conving sa ia.
Pentru fetele care se tem de doi copii mici simultan in casa : nu e tot timpul rau cu ei, dar daca cel mare nu-si gaseste de lucru ceva atunci poate deveni un pisalog si de aici nervii. La inceput trebuie sa va ocupati mai mult de cel mic, iar cel mare trebuie sa invete sa-si astepte rindul sau sa va ajute. Cel mai rau e cind sint toti bolnavi , cum am patit eu ( iar la mine sint trei), toti sint plingaciosi si miriiti si vor toti in brate la mama, adica la mine. Cred ca la batrinete o sa am probleme cu coloana, deoarece multe dintre treburile casei le fac cu cite un copil agatat de mine. Ma gindesc ca daca ar avea si Cristi 18 kg ar fi vai si amar de mine, dar asa la 12-13 kg. ... Alin e mai greu decit Cristi.
Anamaria: Bine ca nu ai ramas blocata in lift. A fost hazile intimplarea. In ceea ce priveste vaccinul antigripal... mare curaj ai avut sa le faci tu injectia. E prima data cind faci injectii? Ai exersat la vre-un curs de prim ajutor.
Gio: Hai ca nu mai e asa de mult, iar acum la sarbatori o sa-ti treaca timpul mai repede si azi-miine o sa ai 36 de saptamini si nu mai e bebe in pericol. Oricum e musai sa stai cuminte , sa fii linistita si senina. Un pupic Taisiei si burticii. Cum o sa o cheme pe fetita?
Crisa: Te invidiez ca ai timp sa citesti. Un pupic si pe burtica ta.
Andra_ spune:
Multumesc tuturor ptr. urari, eu muncesc din greu ca sa scap mai repede sa sparg usa la 18...nu de alta, dar la 21 sintem invitati intr-un club de un amic, Andrei (chiar ma gindeam ca, de citiva ani de cind sintem prieteni, nu-mi mai serbez ziua, ca e mai simplu sa ma duc la party-ul lui
)
Madic - nu, nici un curs postuniversitar sau altfel, nici macar in vise...oricum n-am timp, mi-ar trebui o clona ![]()
Dana - eu de la anul imi pun un dnp la semnatura, acum e prea devreme, n-am nici 4 luni (cred
)
Apropo de 2 copii in casa: aseara faceam masuratori cu sotul in camera lui Luca cum sa punem un pat suprapus etc., si cum ne cam da cu virgula, ma gindeam la un moment dat "ce mi-a venit mie sa mai fac un copil, uite unul avea loc clar si gata" - dar nu va faceti griji, mi-a trecut rapid
...banui ca si gindurile astea sint inevitabile uneori ...
Luca o sa aiba 3 serbari anul asta si deci 3 mosi: la gradi, la tati la serviciu si la mami la serviciu
- nu stiu cum sa-i explic ce-i cu atitia mosi si in plus cu ala care-i va aduce cadou acasa, de fapt deja cochetez cu ideea sa nu-i mai iau nimic si acasa, ca sint cam prea multe. La noi la firma va fi spectacol cu papusi, Alba ca zapada cica, apoi Mosul care le va da cadouri...se anunta frumos, deci musai sa mearga. Of, of, traim o epoca hiper-inflationista dupa parerea mea: prea multe poze (digitale), prea multe jucarii, prea multi Mosi Craciuni, prea multi stimuli in general... mi-e team ca pina la 12 ani deja copiii astia vor avea nevoie de chestii mult mai puternice care-i atraga
pup u,
Andra