Copilasi de iunie-iulie 2003 (77)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Bibi,felicitari !!!Sa fiti fericiti alaturi se copilasi si la multi ani!!!
Mi-aduc aminte perfect de nunta noastra,in aceeasi zi cu botezul Emmei.Inteleg perfect expresia "oricum numai inaltzatoare nu"..

Ne-am urcat si noi pe patine pentru prima data sambata care a trecut.Apoi duminica iarasi.Emma e foarte incantata,iar mami tare cocosata dupa o sedintza impreuna.Altfel, mi-am revazut un vis cu ochii,acela de a avea patine si a patina din nou dupa 15 ani si mai bine poate.Si e super cand ma gandesc ca o sa patinam amandoua .Am asteptat sa vad daca ii place ,daca e incantata si acum urmeaza s-o inscriu la cursuri.Cand s-a vazut pe ghetza a zis"Uite,alunec pe gheatza asta ca Bambi!"si-mi zice s-o las singurica,sa n-o tin.

Azi am avut prima vizita la doctorul stomatolog.Am pregatit-o dinainte si a fost f. cuminte...si vorbareatza...nu putea doctora sa se uite in guritza ei,ca ea tot mai avea ceva de comentat si adaugat...E bine,toti dintisorii sanatosi,desi ea s-a tot plans de o durere de maselutza(caci asta a fost motivul ce m-a facut s-o duc la doctor).

Pupici!

Mami si Emma cuculica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Romana, ce mai fac copilasii? Sper ca sunt mai bine si v-ati linistit si voi .

Claudya, ce frumos ca ai convins-o deja sa patineze. Eu vreau sa mai stau un an, anul asta incercam pe schiuri, mie mi se pare mai simplu . Uite asa te fac copiii sa revii la sport, si asa-i ca e bine?

Mihaela, noi am luat pentru gradinita de la Metro un set de "cuburi in galeata" cu piese stil lego, dar mari - cam 4x4 cm fiecare sau mai mari. Costa vreo 2 mil dar avea o groaza de piese, mi se pare ca vreo 400. Ce gras e Flaviu, Stefi are 13,5 kg, si tin minte ca pe vremuri te plangeai ca nu mananca.

Magda, cred ca aveai dreptate sa mai stau cu analizele, dar acum am apucat sa le fac. Adevarul e ca cerusem OK-ul de la doctor si mi l-a dat. Stefania este anemica, bineinteles, dar in rest valorile sunt in limite rezonabile ceea ce ma bucura mult.

Se pare ca este mai bine si Sofia, dupa ce mi-a facut febra si sambata si duminica de ieri dimineata nu a mai facut deloc si parca si tuseste mai putin. Dar si-a cam pierdut pofta de mancare si si-a dereglat programul, doarme ziua si sta treaza noaptea, ceea ce ne termina . Trebuie sa stai tot timpul sa ii dai suzeta, cred ca nu apucam sa prindem mai mult de 1 ora somn intre sedintele de suzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

ma mai linistesc cand aud de alti copii cu greutate pana in 14,5 kg....noi cu greu avem 14.

clar ca alexandrei nu ii prieste la gradinita din punct de vedere strict alimentar.si nu stiu ce sa fac, sunt constienta ca nu gasesc niciunde o gradinita cu personal mai implicat, dar ma oftiiiiiic...
iar razvan e foc si para, ar tine-o acasa daca ar putea!

azi avem sedinta cu parintii si se va discuta despre Mos Craciun.oare ce ne mai cer?

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

tocmai am aflat ca la gradi ca la serbarea de Craciun, copilasii din grupa lui Luca vor fi costumati in port popular romanesc: acum ma gindesc de unde fac eu rost de itari, briu, clop, ca ie are din vara . Abia astept sa-l vad la serbare

fetelor, apropo de cadouri de sarbatori: la Selgros sint cartile de la Dino Pad la oferta, diseara am de vizitat magazinul din Pantelimon, o colega a gasit acolo cartea cu Prislea cel voinic si merele de aur, cred ca e fr. buna ptr Mos Nicolae, ca nu i-am spus pina acum povestea asta lui Luca. In alta ordine de idei, am fost la tirg la Gaudeamus si am luat carticele de activitati ptr copii, 2 varianta: www.teora.ro/cgi-bin/teora/libraria/mbshop.cgi?database=16&action=view_product&productID=1014&category=06" target="_blank">ptr 3-4 ani si www.teora.ro/cgi-bin/teora/libraria/mbshop.cgi?database=16&action=view_product&productID=1015&category=06" target="_blank">ptr 4-5 ani, si o carticica cu magneti, si asta de maaare succes!!! In perioada 4-10 decembrie va fi tirg de carte ptr copii la Teatrul Ion Creanga, probabil si acolo vor mai fi chestii interesante de gasit.

Dana - si eu vreau sa-l pun pe Luca pe schiuri anul asta, cu tati, dar la anul sigur mergem la monitor amindoi . Oare la ce virsta incep sa-i ia in tabere de ski, asta a fost un vis de-al meu in copilarie, dar cum eu eram mereu bolnava si la 8 ani am facut un reumatism acut normal ca nu m-au trimis never ai mei , asa ca acum eu tot visez sa-l trimit pe Luca...abia astept!!!

Anamaria - si Luca are masinuta si personajele din Scooby-doo, dar dupa prima saptamina aproape nu le mai baga in seama, poate ca daca ar avea un partener de joaca ar fi altceva, dar asa...mare succes n-au avut. Oricum ele arata tare bine

Martta - si Luca a fost dintotdeauna constipat, dar o singura data i-a bagat termometru asistenta de ocrotire (care e de moda veche, tot ea m-a pus sa-i dau biberon dupa citeva zile acasa , intre timp am renuntat la ea anyway). In rest, lucrurile s-au reglat cind a inceput diversificarea, i-am dat suc de portocale, apoi piureuri de pere, caise, aproape niciodata banana sau orez, morcovi; iar in piureul de cartofi i l-am introdus pe la 6 luni si iarasi a fost fr. bun. Alexia mai are citeva luni pina la legume, dar de la 4 luni cred ca poti incepe cu suc de fructe, ar trebui sa o ajute.

Azi am sunat-o pe o prietena cu care nu mai vorbisem de citeva luni, si ma intreaba la un moment dat "e adevarat: am auzit ca o sa ai o fetita?" O fi premonitie?!...

pup u,
Andra

Mergi la inceput

aaa, daca tot vorbim de cadouri...mos nicolae ii aduce domnisoarei mele un scooby doo in marime aproape de cea naturala.

la gaudeamus i-am luat o tona de carti. de-abia astept sa i le dau. si mie tot carti mi-aduce mos nicolae.lui razvan i-am cumparat "cartea tatilor". suntem o familie culta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by amik

aaa, daca tot vorbim de cadouri...mos nicolae ii aduce domnisoarei mele un scooby doo in marime aproape de cea naturala.

He he. De la Metro, nu? L-am vazut si eu adineauri .

Mergi la inceput

nu, de la Auchan...alex e topita dupa scooby.si ta-su la fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Dana nu mananca decat cam aceeasi mancare... si cam aceleasi probleme le avem ... dar probabil asimileaza din Cosmos! stiu caci nu ma crede nici un doctor! Acu nu ma bateti!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Martta incearca cu sa-i faci bicicleta cand sta pe spate, va mai jucati, mai faceti bicicleta, la noi a mers.

Bibi haioasa ca de obicei ... stii cum e ai facut-o si pe asta, voi sa fiti fericiti !

Andra merci de post cu carti !

Romana nu cred ca-i o consolare dar si Teo mea e racita DIN NOU si nu mergem la gradinita, nici noua nu ne dau banii inapoi, mai mult
ma tot intreba ca de ce nu o duc, ca cica nu-i problema siropele pot sa-i dea si ei .

Am descoperit un sirop 'bun' adica fluidizeaza foarte bine secretiile, nu mai raman in gat, curge nasul foarte des, continuu as zice si de asemenea in gura ... se cheama Eurespal, are un gust insa rau de tot ! incredibil as zice am reusit sa-i dau.

Claudya sa ne mai scrii !!

Pojo te invidiem, 18 kg, super sau n-am citit eu bine ...

La Ion Creanga e sambata Tigrisorul ... si duminica Cenusareasa,
am luat azi bilete si mai erau, cine vrea, ce-i drept doar in spate !
Sunt spectacole cu actori,

si noi suntem pro intalneala, nu plecam de sarbatori, stam acasa,

va pup,
Nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

stef a facut traheobronsita! asa ca saptamana asta nu merge la gradi. si e tare trist...abia incepuse sa-i placa!
cred ca e inutil sa mai spun ca stefi are doar 13,200kg...asa ca...dar e dragut asa..mai gingas!
pupici si sanatate multa.

Mergi la inceput