Copilasi de iunie-iulie 2003 (77)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

dupa cum va povesteam, am hotarat sa trimit mail lui mos craciun.

am gasit un site unde trimiti mail si iti raspunde instant, cu raspuns personalizat! adica scrisoarea mosului e adresata lui bogdan, aminteste despre ce cadouri i-a cerut, si in rest este un text dragutz...

adresa site-ului este: www.emailsanta.com/email_santa.asp" target="_blank">http://www.emailsanta.com/email_santa.asp

in final mi se pare tare simpatica scrisorica, asa ca m-am hotarat ca dupa cde voi cumpara cadourile pt toata lumea (adi, ai mei, socrii, cumnata, etc) sa le printez la fiecare dintre ei cate un exemplar...

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Anamaria: merci pt sugestie!
Eu am tot citit ca un sugar alaptat la san poate avea si un singur scaun pe sapt. si totusi poate fi considerat in limitele normale si nu constipat, daca bb nu da semne ca l-ar deranja situatia...Numai ca, dupa trecerea zilelor, incep sa devin eu agitata! O saptamana de asteptare mi se pare greu de suportat!(Anamaria, poate-mi vinzi un pont si-aici!) Realizez insa ca supozitorul nu e solutie. Sa vad cat/cum voi rezista!

F. frumoasa ideea cu scrisorica personalizata!

Week-end placut!

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze botez Alexia

Mergi la inceput

martta - sa stii ca si mie imi era foarte greu la inceput sa accept ideea de a sta cu mana in san timp de o saptamana fara ca bebe sa aiba scaun. pana la urma te obisnuiesti, insa - in final ajunsesem sa nu mai tin deloc socoteala

si daca vrei sa fiu si mai convingatoare, pe mine m-au ajutat cateva articole si explicatiile dr cum ca supozitoarele mai rau fac decat bine! cunosc o fam a caror fetita a avut pb asta ca bebe, ei au 'ajutat-o' cu supozitoare, termometru, etc la timpul respectiv. pe la 2 sau 3 anisori au trebuit sa o opereze, pt ca la momentul acela nici un fel de 'ajutor' nu mai era eficient, ajunsesera sa-i dea chiar si laxative pt adulti! chestia asta m-a ajutat foarte mult. dr care au operat-o le-au explicat ca probabil daca nu exagerau cu metodele de stimulare pt kk nu ajungeau la operatie!

in plus, sa stii ca bogdan al meu avea colici nasol de tot, plangea aproape non-stop. dar dr a reusit sa ma convinga ca nu are legatura cu fenomenul kk...

in final ce sa zic, succes!

PS pt serbarea de craciun bogdan va fi om de zapada. ma gandesc sa ii fac un costum alb pe o structura ca de crinolina, sa fie cumba ca doua mingi albe. in fine, eu am ideea in cap, vroiam doar sa intreb daca ati avut careva rochia de mireasa cu crinolina, cam cum era ancorate sarmele alea ca sa stea?! sunt niste cercuri inteleg, dar cum sunt legate intre ele?

_

DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Ramasesem la compleu.
L-am cumparat si am fost tare mandra de el pana am vazut pozele de la biserica. Sacoul era prins in fata in doua cleme si din cauza de burta din dotare si nesimtire la greu, statea saracul cracanat, mai ceva ca in pozele cu domni din perioada interbelica, Numai pe saracii oameni stateau costumele alea ca pe gard.
Cu pantofii a fost alta aventura, de fapt ce zic aventura, extravaganta. Singurii care mi-au placut erau numai 3.600.000 lei vechi perechea si dupa ce m-am injurat in gand am bagat mana in portofel si am plecat acasa fericita cu ei.

Urmatorul pe lista a fost David. Un costum numai 2.400.000 lei vechi. Zic : “ Cine a murit?” si ii cumpar o pereche de pantaloni de la reduceri, 10 Ron perechea, o camasa 50 ron si un papion 10 ron si ma scot rezonabil.

Consortul s-a rezumat la tinuta din dotare. I-am cumparat doar un trandafir alb sa si-l prinda la butoniera dar in nebunia plecarii de acasa l-a uitat pe masina de spalat.

Ceremonia la biserica a fost oricum numai inaltatoare nu. De fapt am ras cu lacrimi si pe infundate din cauza reprezentatiilor lui David, caruia ii casunase pe piscoturile pe care preotul vigilent le dusese in altar.
Maaare greseala, caci tot timpul David a cotrobait prin altar in cautarea piscoturilor si nu se dadea dus afara de acolo decat de doua bucati odata. Le infuleca in 3 minute si apoi disparea nonsalant in altar, spre disperarea socrilor, oameni cu frica lui Dumnezeu.
In timp ce nu bantuia prin biserica se tolanea pe jos, se rostogolea pe pernitele din strana pe care la intinsese pe jos, ma mangaia pe mine pe picioare ( dresurile cu lycra l-au fascinat de-a dreptul) sau comenta tot timpul cu preotul.

La ora 17.00 in aceeasi zi, la aceeasi biserica era programat botezul lui Ianis.
Am tinut musai sa fie singurul copil botezat la acea ora, nu din ratiuni de igiena sau alte chestii din astea, dar mi-am dorit sa fim doar noi acolo, familia si prietenii si pruncul meu. A fost cuminte. A dormit ca un porcusor, a plans regulamentar la momentul in care a luat contact cu apa din cristelnita si s-a strambat ingrozitor la momentul impartasaniei.

Dupa ceremonie, in fata bisericii un puhoi de oameni care stateau incremeniti pe trotuar asteptand sa fie repartizati in masini de catre amfitrioni. Incercam sa-I cuplam cat mai bine astfel incat sa nu ramana nici unul pe jos si culmea culmilor, eu ma trezesc in masina cu : Tata – un aerian si un inadaptat , Bunica _ la 80 de ani abia se mai taraste, si are un delay in percutie de min. 15 secunde, Nana – o mocaita cum raaaar mi-a fost dat sa vad, David – atomic si agitat si Ianis – crestinul sugar total neajutorat.

De la biserica trebuie sa trec mai intai pe la coferatie ca sa ridic tortul. Tortul la 5 kg mi se livreaza fara ambalaj. Incremenesc. Portbagajul era plin cu acareturile lui Ianis – carucior, balansoar, genti cu biberoane, ceva cadouri de la biserica, lumanare si alte maruntisuri, bancheta din spate full de oameni iar in dreapta TATAL MEU. Ii asez tacticos tortul in brate si tot drumul pana la restaurant ( a se nota, biserica vis-ŕ-vis de Mall Vitan, cofertaria la Piata George Cosbuc si restaurantul vis-ŕ-vis de televiziune pe Calea Dorobantilor) incerc sa-mi distribui atentia la gropile de pe drum, la naucii din trafic, la mansetele lui Tata, deja pline de frisca si la atacurile lui David, care tinea mortis sa bage degetul in tort si tipa in gura mare ca pe tort scrie LA MULTI ANI DAVID si nu LA MULTI ANI IANIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Bibi, felicitari si la multi ani inainte!

Martta, am avut aceeasi problema pana pe la 7 luni, ce sa zic, intr-devar nici pe mine nu m-a incantat ideea cu supozitorul, dar efectiv eu nu am gasit alta solutie desi am incercat "n", eram foarte stresata de chestia asta cu dependenta, dar la noi nu a fost cazul, de la 7 luni a inceput sa faca singur cam la 2 zile, apoi o data pe zi sau chiar mai mult, depinde. asa ca nu stiu ce sa zic, fa cum simti tu ca e mai bine pentru tine si copil.

Dana, bine ca nu ai nimic! si sotul meu s-a ocupat de probleme de astea in timpul cand l-am alaptat pe Razvan

Pe aici s-a mai racit putin, dar inca nu a dat gerul sa zic asa, lumea e innebunita cu decorarea caselor, e ca o obligatie pentru ei saracii cel putin asa imi zicea un coleg de servici ca in weekendul asta spera sa termine cu decorarea casei si apoi se linitesc si incepe nebunia cu cadourile de Craciun de fapt. O sa avem si noi petrecere de Craciun la firma, e doar o masa la un restaurant, sunt curioasa cum va fi.
Sormea n-a nascut inca, o asteptam din zi in zi, dar ea deja nu mai are rabdare, toata lumea o intreaba n-ai nascut inca, mi-aduc aminte perfect ca si eu am depasit termenul. Acum sunt in cautare de nume de baieti, ca nu se stie exact ce o sa aiba pana la urma.

Razvan la gradi cand il lauda alea de nu mai pot, cand mi se plang ca nu stiu ce a avut astazi dar a fost foarte obraznic, cu engleza sta din ce in ce mai bine, deja acasa imi raspunde cu Yes dar se corecteaza repede si zice Da, mititelul, oricum face foarte clar diferenta si ma mir de unde stie ca de ex pe strada daca ne intalnim cu cineva el incepe pe engleza din prima, stie ca aia nu stiu romaneste.

Multa sanatate la burtici si copii bolnaviori!
Va pup.

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

magdone - tinem pumnii pentru sora ta! sa ne spui cum a fost la petrecere...saracii de ei...e o obligatie sa-si decoreze casele.vreau si io!!!!!
noi suntem bine, a inceput sa ne placa la gradi din ce in ce mai mult.si eu nu pot decat sa ma bucur!
pupici tuturor si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Felicitari Bibiinca o data! Oricum aratai destul de bine si costumasul cu siguranta in curand iti va fi mare... David e tare dulce si in toate pozele pe care le-am vazut pare un pusti foarte cuminte, dar probabil ca realitatea e precum spui!

Am fost si eu acasa la puiul meu pe care nu-l vazusem de o luna! Mi s-a parut mai mare si destul de greut, are acum cam 18 kg dar fiind inaltut nu zici ca are atata. M-a imbratizat nebuneste si dupa cateva minute iar ma lua in brate si apoi de obraji zicand :"mai obraznicuta mica!te-am asteptat atata:1,2,3 ...10 ore". Acum vorbeste foarte mult... poate ca nu foarte clar dar e inteligibil!
Cu povestitul de la gradi e cam greu de ex mi-a turuit asa in joaca o poezioara de parca era la concursul de viteza...insa m-a asigurat ca-i place ce face acolo. Daca il intreb ce mananca acolo imi spune "ce stiu eu?! habar nu am!"...
Striga dupa taica'su daca lasa masa nestransa si il chema sa ia firmiturile si sa spele vasele... .Ma gandesc daca peste ani va mai fi aliatul meu!
I-am luat niste creioane colorate Jumbo si eram f incantata de ele ca sunt mai groase si totusi usor de tinut in mana, dar cu coloratul e greu sa-l prinzi! In schimb ii place enorm sa construiasca si ma uitam ca nu am gasit piese asa mari ca sa-i iau un set mai mare. Chiar daca stiti ceva sa-mi spuneti si mie!
Am fost la o prietena cu el si desi alta data era bine acum a fost cu scandal pt ca trebuia sa se joace numai cum vroia el , iar la plecare nu a rezistat sa nu ia de acolo un stegulet dupa care Andrei(celalalt copil) a urlat ca din gura de sarpe! Bine inteles ca i-am facut observatie dar mi-a spus :"daca l-am luat, gata e al meu!" si du lamurire cu el ca nu e asa!
Desi intelege ce discuti cu el, e destul de capos si daca nu e cum vrea el tipa el la mine! Bine, noroc ca aceste faze nu sunt dese
In magazine la jucarii nu prea se arunca dar la dulciuri... e grav;insa inca nu s-a dat cu fundul de pamant, mai scartie dar stie ca daca am zis NU, nu ramane!
De Mos Nicolae nu m-am gandit decat la niste dulciuri si sosetele, pt ca el primeste mereu cadouri cand mergem noi acasa. De ex din Carfour Ovidiu i-a luat "Masina misterelor" cu Shaggy pe o motocicleta si cu vreo 3 fantome ce trebuiesc prinse si puse in cusca. E simpatica dar si destul de scumpa. Oricum a fost foarte incantat si s-a jucat ore in sir cu ea.
Tata i-a cumparat o colivie pentru papagali si acum pune fantomele acolo si intreaba mereu cand vin si pasarelele...

Poate reusim sa facem o intalnire in saptamana 11-15 decembrie. ce spuneti ?!
Va doresc numai bine si sanatate!

Mergi la inceput

mihaela - zi-mi si mie cat de scumpa e masina aia a misterelor cu fantome cu tot?! zici ca e scumpa da sa-mi fac o idee, ca ai mei sunt fani!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

quote:
Originally posted by anamaria

mihaela - zi-mi si mie cat de scumpa e masina aia a misterelor cu fantome cu tot?! zici ca e scumpa da sa-mi fac o idee, ca ai mei sunt fani!

_

E in jur de 90 RON. Am vazut-o si eu in Metro. Si mai aveau o gramada de figurine cu Scooby si trupa lui.

Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Anamaria Masinuta costa 80 RON si e luata de la Carfour; la Diverta de la Unirea e 150 RON. Se mai gasesc apoi toate personajele separat la Diverta la 65 RON... cam astea sunt informatiile.
Pupici!

Mergi la inceput