Copilasi de iunie-iulie 2003 (77)
Raspunsuri - Pagina 14
nicol74 spune:
Buna fetele !
si la noi tot cam asa se termina scandalul, mami e
tati e consolarea dar nu stiu de ce ca nu ma impresioneaza deloc.
Gaby cum ai aflat de Fun Science, posteaza pe undeva unde au spectacole ?
va pup,
Nicol
Andra_ spune:
Buna fetele,
Romana - mai eu sint fr. happy cu gradinita, sper sa ramin la impresiile bune, din contra Luca maninca mai bine de cind merge acolo, si maninca si acasa singurel (nu intotdeuna, sa nu exageram), dar e ok. Se vede ca maninca pe toate hainele lui, fetele imi scriu in caiet insa ca inca nu e cum ar trebui si inca refuza sa manince singur. De imbolnavit...doar o viroza a luat de acolo la inceput, apoi a avut o raceala usoara din care insa a dat in otita. Oricum privind in jur, pina acum e bine...sa vedem ce mai urmeaza ca nu se stie niciodata. De batut la gradi sa stii ca nu se bat, eu il chestionez constant pe Luca daca cineva se bate, si mi-ar fi spus...dar nu.
Crisa - mersic de sfaturile referitoare la eco, fusei simbata la fix, am 12 sapt. si 4 zile dupa masuratori, asa ca n-a vazut sa-mi spuna ce e, dar translucenta aia nucala cica e ok, m-am linistit.
Ieri am fost la Antipa, ne-au chemat niste amici care au 2 fetite, de 4 ani si ceva, respectiv 2 ani. Expozitia de serpi si reptile nu e cine stie ce, insa muzeul per total merita din plin, va recomand sa-l vizitati. Nu stiu ce sa ma fac ca are maaare succes la fete: Anda, fetita mai mare a vrut musai sa stea linga el la masa, numai cu el s-a jucat, a vrut si ea musai pizza ca Luca asta a cerut
...
pup u,
Andra
bibi spune:
am aruncat un ochi in ideea sa va zic nu numai ca nu am raposat dar sa ma bag si eu in seama.
greu. subiecte interesante, dezbatute in amanunt.asa ca necesita timp pentru lectura.
o sa incerca in seara asta acasa, dupa ce se culca copii
ne auzim mai tarziu
va pup
Marox spune:
Kehleyr, eu nici nu ma sinchisesc daca Alex imi zice "T'es pas gentile" cind nu-i fac pe plac. Si da, si eu sint cea severa si Christophe personajul pozitiv in galaxia lor. Da' si stiu sa speculeze, cind ii pedepsesc eu sint strigatele "Pa-paaaaa", cind taica-su' ii pedepseste isi aduc aminte ca exist - "Ma-maaaa"...
Ideea cu lista nu era a mea, ci a Anei Mariei. Si daca Stefania iti cumpara bani mi-o imprumuti si mie?![]()
Romana, imi imaginez ce distractie trebuie sa fie la voi, spectacolul e la puterea 3! Eu sint foarte multumita de cantina. Am observat ca de cind maninca acolo a reinceput sa manince mai bine si mai variat, intre 2 ani jumate si 3 ani refuza cu incapatinare sa guste ceva nou. Grasut nu e, are de-abia 13.5 kg pt 96 cm. Eu il intreb in fiecare zi ce maninca la gradinita si-mi spune, invariabil "carne", apoi improvizeaza, uneori o mai nimereste. Se descurca foarte bine sa manince singur, si cu furculita si cu lingura.
Si pe el il apuca sa dea in noi, face cu mīna ca elicea. Rezultatul e ca e pus urgent la coltz.
Pt ce s-a intimplat cu Bobi citeste la ZZ - din cite se pare o membra a trimis pm-uri la 6 alte membre vechi in care le informa ca a creat un nou forum. Nu se stie cum a aflat admin-ul care a banat-o, cei care au primit pm-urile s-au revoltat, au fost si ei banati sau au plecat de buna voie si toti cei care s-au amestescat in povestea asta au plecat de buna sau nebuna voie.
Crisa, pina la 3 luni Julia a dormit cu noi in camera. Apoi Alex a plecat 2 luni in Ro si pe Julia am pus-o in patul lui. Dupa ce s-a intors, Alex a venit cu noi in camera, in patul Juliei (sint paturi de-alea pliabile, din pinza). Din toamna asta mi-am facut curaj si l-am mutat si pe Alex in camera cu Julia. Complicata explicatia, stiu...
Andra, noua la gradinita ne-au cerut un servet pe care sa-l puna la git, e foarte practic, in felul asta hainele lui Alex ramin curate.
cgaby spune:
amik - eu stiu un etp...dar nu consulting!![]()
marox - cand veniti in bucuresti? poate ne vedem si noi.
de rev am inchiriat o cabanutza pe valea doftanei...abia astept...sper sa avem zapada!
pupici tuturor ca vad ca o iau razna!
amik spune:
hihi!
pai ce ETP stii? poate-i al nostru!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)