Copilasi de iunie-iulie 2003 (77)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetelor,

Mai dau si eu un semn de viata, ca parca ma afund pe zi ce trece in treburi care nu se mai termina.

Incep si eu prin a ura LA MULTI ANI! pentru toti/toate cei care poarta numele Sf. Mihail si Gavril.

Am inceput si noi de ieri gradinita, dar plansetele de dimineata continua, ieri a fost doar cu bona si tot timpul ii spunea sa mergi cu mine la bucatarie sa-i spui sa nu-mi dea mancare cu forta , iar astazi cu mine la fel, dar de data asta i-am spus si eu educatoarei sa n-o forteze cu mancarea, s-o lase cat vrea ea sa manance, ca oricum ii mai dau eu o data acasa masa de pranz.
Ma gandesc ca o oarecare vina am avut si eu in toata povestea asta, ca le-am tot spus ca Mariuca e mai dificila la capitolul mancare, dar de aici si pana la a-i baga cu forta pe gat e cale lunga.
Amik - poate ar fi bine s-o intrebi si tu pe Alex ce anume s-a intamplat, ca sa le poti spune la gradi ca nu vrei sa se mai repete.

Eu sint destul de suparata ca Mariuca se comporta asa acum, ea care la inceput mergea cu atata drag la gradi, dar sper ca e o faza trecatoare si ca daca eu o sa fiu mai vigilenta si o sa intervin sa mai temperez excesul de zel al educatoarelor o sa fie OK.

Legat de feluri de mancare pe care le accepta fara rezerva, la fie-mea supa cu galusti bate de departe orice alt meniu...

La noi la gradi deocamdata nu i-a dus nicaieri, dar la circ am fost noi cu ea, mai avem sa ajungem la teatru de papusi, dar asta inseamna o dimineata libera de w-e, ceea ce e cam greu...

Altfel, si eu am vorbit cu Bobi si a zis ca o sa-mi mai dea mie sa va scriu cate ceva si din partea ei, dar cred ca s-a "integrat" si ea mai bine la job si sufera cam de aceeasi lipsa de timp ca si mine.

De imbracat ne-am imbracat si noi de iarna, nu mai asteptam decat zapada, iar bocanci i-am luat din METRO - a mai avut acum 2 ani de la aceeasi firma si s-au comportat excelent.

Crisa, Andra, Gio - sarcini usoare si fara probleme, asteptam vesti dspre eco, pliu nucal si etc, poate se mai incumeta careva ...

Sanatate multa la toti copiii mari si mici!

V-am pupat,

Madi

P.S: va dati seama ca mai avem putin si ne mutam (aici pe forum) la alta categorie de varsta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

multumesc de urari!
madic - mai avem juma' de an pana sa ne mutam!
eu nu ma incumet inca sa-l duc pe stef la circ..nu are rabdare...iar cu teatrul de papusi mai asteptam nitel....din aceleasi motive!
multa sanatate burticilor!
pupici tuturor si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Buna fetele !

Crisa pupici si spor la citit !
Gio multa sanatate !

fetelor ma gandesc la voi ce sacrificii faceti pentru bebe 2, eu una nu mai sunt in stare, egoismul e de vina !!

Magdone super tare, russian girl !!
dupa cum merg treburile cred ca tb. sa ne apucam sa invatam ruseste.

sanatate multa,
Nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

fetele...

nu mai vorbiti de sacrificii pt bebe 2

eu cu cat ma gandesc mai mult, cu atat realizez ce o sa ma astepte.incepand de la lucruri minore gen HRANIT!!!
cu dumnezeu inainte.sper totusi sa raman repede si fara incidente.

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

La multi ani Gaby, Mihaela si tuturor celor ce poarta aceste nume sfinte!
Bychi: suntem chit. I-am luat si eu batista bebelusului la sfatul tau si e f buna. Asa ca iti intorc . Vrem si noi munte si vrem si noi zapada!!!!!!!!
Madic : e nasol cu plansul asta la gradinita. Noi ne-am chinuit cam 2 luni, dar acum putem spune ca ii place acolo.(si pentru asta multumesc cel mai mult sotului meu si apoi personalului gradinitei).
Sa imi tineti pumnii ca maine dau ex auto(adica doar sala), pe care l-am picat data trecuta cu 21 puncte.

Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

La multi ani Gaby, Pojogam si Anamaria (pentru Tudor MIhai)!!! Multa iubire si impliniri!!!

Am vorbit cu Gio si e bine, in sensul ca sta cumintica in spital, cu tratamentul de rigoare. A facut 28 de saptamani!! La mai multe!!!

MAGDONE, vrei sa-ti cumparam ceva incaltari pe care sa ti trimitem prin sot???

CORNELIA, cum se intelege Maria cu Stefan? VAd ca esti bagata in job pana la gat. Bafta multa!

De la "gradina" avem reclamatii: copil neastamparat, care alearga si tipa, cat cuprinde.

Batista bebelusului am cumparat-o si eu, la sfatul unei prietene care a folosit-o cu succes. Noi inca nu si sper s-o pun in rama .

Of mai fetelor, ce fain e sa simti bebele in burtica. Puiul mamei!!

Astazi sarbatorim si noi 2 ani noi si 10 vechi.

Fain CD-ul cu Cleopatra Stratan. Asta ca sa fie varza completa.

Pupa Crisa

Crisotexa (28 +) si Tudor (8 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

La multi ani Pojo, Gaby si tuturor sfintilor de azi!!!

Am intrat mai devreme si va scrisesem o gramada, dar a picat curentul si s-a dus pe apa simbetii, asta e...Nu am dispozitia sa reiau, doar sa va povestesc despre Luca un pic: vorbind azi cu bunica mi-a povestit de luni, cind l-a luat de la gradinita si erau mai multi copii la iesire care se imbracatu, printre ei si directoarea. Care ii spune bunicii "aaa, bravo Luca azi ai dormit la gradi, si acum maninca singurel, si nu mai plinge, foarte frumos...".
Luca ii raspunde ceremonios:
"la revedere, sa aveti o seara buna!" de s-a minunat bunica, ptr ca apoi, iesind pe scari sa completeze: "si sa aveti o seara rea, cu monstrii!"
Cam atit despre amabilitatea lui, bine macar ca are simtul pericolului si nu a spuns-o in fata directoarei...

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

CRISA

quote:
De la "gradina" avem reclamatii: copil neastamparat, care alearga si tipa, cat cuprinde.

Voi aveti reclamatii? Nu cumva ti-au schimbat aia copilul?

Va pup si am fugit, ca tocmai am aflat ca la 4 am sedinta cu parintii...again.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani sarbatoritilor pitici, mamici, tatici, bunici etc!

Eu plec in urmatoarele minute, sa o recuperez pe Maria de la rude (avem un "cerc" de bone care fac cu randul si o iau de la gradi, ca parintii ei sunt iresponsabili )

pupici!

Sanatate multa!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

crisa - nu-mi vine sa cred!!!!! face tudor asa la gradi????
eu vroiam sa va anunt ca am facut mari progrese referitoare la gradi!
azi s-a dus singurel la etaj sa se spele pe maini...fara circ si smiorcaieli!!!!! sunt fericita!!!
pupici tuturor si multa sanatate!

Mergi la inceput