Copilasi de iunie-iulie 2003 (77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amik spune:

am avut un we de kko.

sambata am ajuns cu alexandra la urgenta la gr. alexandrescu cu suspiciunea -cam nefondata, dar deh, prin telefon e greu sa dai un diagnostic- de APENDICITA. eu l-am sunat pe pediatrul noostru si i-am zis ca alex a vomitat miercuri noaptea si sambata dimineata, pana la 11 a facut de trei ori kk mai moale, nu diareic.si pentru ca el nu era in Buc, m-a trimis unde v-am zis.
am dat peste o dr. chirurg tanara si infipta, care nu avea nici rabdare, nici fata care sa o ajute in lucrul cu copiii...eeeeh, si cum fetita mea este un monstru cand vine vb de ceva ce nu-i convine, a terminat-o nervos pe coana dr. cu chiu cu vai a reusit sa ii palpeze burtia si sa se pronunte "abdomen nechirurgical", apoi i-a bagat UN DEGET in FUND ca sa vada daca vezi doamne nu are sangerari interne.apoi, cireasa de pe tort, controlul in gat, cu forta, motiv pentru care alexandra a vomitat apoi tot ce avea in stomacel.

duminica a venit pediatrul acasa si ne-a prescris un tratament pentru enterocolita.plus vitaminte si minuni pt lipsa ei de pofta de mancare.

mi-a slabit copilul atat de mult!!!i s-a micsorat poponeata!sunt asa de amarata...ea nu a fost niciodata grasa, dar de cand cu gradinita e si mai si...

prin urmare, am inceput saptamana in concediu medical. si o sa stau acasa vreo doua saptamani ca sa mi-o pun pe picioare!

imi vine sa gatesc intr-una, doar ca sa o indop si sa vad ca prinde iar culoare in obraji. dar e teribila!nimic nu ii place, dupa doi dumicati zice ca se satura...nu stiu daca ma intelegeti, dar imi vine sa imi trag palme!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

amik - multa sanatate alexandrei...parerea mea...schimba pediatrul! nu e normal sa spui prin telefon ca fata a vomat si a avut scaun moale si fara alte semne sa te trimita la chirurg!
pupici si sanatate burticilor, copiilor si mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Andra - ma bucur ca totusi Gio e relativ bine, saraca de ea, vad ca are parte numai de sarcini grele. Cat despre Bobi - nu imi vine sa cred, eu nu o vad deloc bagandu-se in dispute, asa ca nu pot sa imi inchipui ce s-a intamplat. In fine, eu zic sa isi faca un cont nou si sa intre aici la noi, e pacat sa se rupa de grup. Adevarul este ca eu cand eram la birou aveam prea mult timp liber si stiam tot ce misca pe DC, tot ce se intampla pe la ZZ, acum de cand sunt acasa in concediu numai cu voi mai vorbesc.

Amik - nasoala patanie, ati avut ghinion cu doctorita aia, dar nu sunt toti asa. Eu la faze din astea chem ambulanta Biomedica si au un pediatru foarte bun.

Magda - am vrut si noi sa venim la Motan, dar ne-am tot chinuit cu gatul, azi e prima zi cand am dus-o la gradi de martea trecuta. Stefania e mare amatoare de teatru de papusi, si cu siguranta acum iarna si noi o sa mergem. Acum sambata insa suntem invitati la un botez.

Cautand cadou de botez am intrat la Happy Baby la piata Galati si am gasit doua chestii care ar putea interesa:
- salopete de schi intregi Coccodrilo, dintr-o bucata (eu le prefer pe astea pentru ca stiu sigur ca nu intra zapada pe nicaieri) la 170 RON
- pantofiori de piele - in special de fetite, si ghete, si cizme, foarte dragute, deosebite - asa, mai smechere, erau niste cizme care pareau ciocate - la 110 RON
In general au adus multa marfa mai de calitate la hainute fata de ce aveau pe vremuri.

Miercuri mergem la ortodont, sa vedem daca ne pune aparat...

PS. De cand cu Clara, Stefania se joaca uneori de-a moartea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna fetele,

Amik, multa sanatate Alexandrei si va tin pumnii, imi dau seama ce amarata tre sa fii si eu sunt la fel cand e vorba de Razvan.
Crisa si Gio, va tin pumnii si voua sa treceti cu bine peste toata sarcina.

Ce chestie cu Bobi, nu-mi vine sa cred, nici eu n-am vazut-o prin dispute sau alte alea, dar la cat citesc eu pe site...si eu ca si voi tot aici ma simt "acasa" mai scriu din cand in cand la fetele de Canada si atat.

Martta, Cornelia chiar vroiam sa intreb, mai traiti

Eu in curand o sa recunosc ca de fapt sunt din Rusia ca astia pe aici n-au auzit de Romania, nu stiu ei ce-i aia, dar de Rusia stiu, si orice alb care nu vorbeste engleza de la mama lui, trebuie sa fie din Rusia altfel nu se poate , asa ca data viitoare cand o sa ma intrebe cineva o sa zic: of course I speak Russian!

Fetelor, al meu sot vine in Bucuresti pentru 2 saptamani!!! ce-as mai veni si eu, ooofff dar nu se poate, el vine cu problemele lui de la firma. Nu stiu cine ma intreba, Dana parca tu, cum s-a adaptat sotul la viata de aici, ce sa zic , mult mai bine ca mine, pentru ca el practic n-a schimbat decat domiciliul, lucreaza la aceeasi firma si aici, a fost o intamplare si un noroc, ca au vrut cei de la firma sa-l transfere practic aici, noi n-am stiut decat dupa ce am luat viza...in fine a fost foarte bine pentru noi, ca n-am inceput chiar asa de la 0.

Ce frumos Magda ca va duceti la teatru de papusi, pe aici nu stiu daca este, de fapt nici nu m-am interesat asa ca lumea, sper sa existe.

Madishor, cum e la servici, iti place?

va pup si va urez o saptmana cat mai usoara!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Buna !
Amik: sanatate multa micutei tale. Nu cred ca vrea sa pape, pentru ca o doare burtica, probabil. Sau asa este ea, de obicei?
Dana: incaltamintea de iarna e o problema pentru baieti, odata ce au depasit masura 25. La fetite gasesti o gramada de minuni. Am gasit ceva frumos la NATURINO, dar au aia niste preturi......imense.
La imbracaminte, deocamdata, ne-am axat pe pantaloni matlasati, tinand cont ca in Bucuresti nu prea mai ninge.I-am luat o pereche de jeansi si 2 de raiati din aceea grosi. Iar de zapada are de anul trecut un costum cu totul, foarte bun , care ii era putinel mare.
Pentru cine cauta apreschiuri: au la NATURINO si de fete si de baieti la 2,8 mil. lei si nu sunt grele.
Magdone: gavarit paruschi?

Maine, la gradinita la fi-miu vine teatrul de papusi. S-a bucurat foarte mult cand a auzit. Ne-au anuntat, deja, ca de Craciun o sa primeasca si un rolisor. Va trebui sa repetam si acasa. Si ne vor spune ce costum sa le facem. Abia astept!

Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Fete dragi,
m-am lenevit rau de tot . Toata ziua citesc si rar mai am timp si de TV. Acum am descoperit ce fain e sa comanzi carti prin net si trai naneaca. Asa puturoseala mai rar. Parca mi s-a resetat computerul din creier. Nu stiu cand trec zilele. Probabil ca am o capacitate foarte buna de autoconservare .
Sa ma vedeti cand o trebui sa intru in prinza, cu doi copii si un catel.

Tudor se simte bine la gradinitza si vad ca incepe sa spuna ca are prieteni acolo. CAnd vine seara de la gradi (el uneori ii zice "gradina"), ne jucam cu plastilina, coloram, citim povesti (variante mult scurtate), construim lego, decupam si lipim diverse chestii din hartie creponata. Daduse cineva un link cu ce mai poti face in timpul liber, foarte interesant, insa atunci mi-a cazut netul si nu l-am notat. Sper sa il gasesc. La desene il pun foarte rar. Cred ca o sa recupereze cand n-oi mai avea timp de el.
Imi pare tare rau ca nu pot sa-l duc la teatru de papusi si la circ. Petru are lunile astea super ocupate si io nu-s in stare. La gradinitza a fost singurul care a refuzat sa stea la teatrul de papusi. Naspa!!

Multam fetelor care m-au sunat sa vada daca sunt bine, Andra si Magda.
.

Referitor la timpul acordat copilului, eu am problema asta cu Petru. El are afacerea lui si din pacate, ii mananca aproape tot timpul. Ne certam uneori pe tema asta dar rezultatul este acelasi... Cel mai mult ma enerveaza cand imi dau seama ca el ar vrea sa se odihneasca cand e acasa. Oricum face eforturi vizibile sa nu ma supere . Noroc cu bona, ca altfel eram intr-un mare plop.

Sanatate la copii bolnaviori!!!

Andra, in saptamanile 11-13 este foarte important sa faci eco pentru masurarea pliului nucal. Este perioada cand masurarea este elocventa.

Intrebare incuietoare: stiti locuri de joaca/petreceri pentru copii, in care sa incapa 40-60 persoane (parinti+copii)????

Pupa Crisa

Crisotexa (28 +) si Tudor (8 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Crisa: un asemena loc de joaca(spatios si cu loc special pt parinti) este KIDDY LAND, vis a vis de targul de masini VITAN. Uite detalii aici:
http://www.kiddyland.ro/

Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Crisa - si Balonul copiilor din Herastrau se potriveste, cred ca-ti intra si 100 acolo. M-am programat la eco simbata, dar nu la doctorita ta, sint la limita celor 13 saptamini, asa ca am luat ce-am gasit available .

Kehleyr - am bagat si eu de seama ca nu mai dau peste tine pe la toate subiectele ca inainte , si de-aia m-a ingrozit perspectiva: m-am gindit ca dupa ce va veni si la mine nr.2 probabil nu voi mai avea nici eu timp de nimic...brr!! Oricum bine ca ai ramas cu noi, ca stii ca ne esti tare draga

Amik - printre primele informatii pe care le-am primit de la gradi in caietul lui Luca a fost ca "nu prea maninca, nu ii place nici un fel de mincare", iar acum vreo saptamina continuarea era "prefera sa stea nemincat decit sa manince singur", asa ca stiu senzatia cu copiii astia mofturosi, ma incurajez si eu cu gindul ca frati-miu care-i scindura de cind il stiu n-a fost niciodata bolnav . Daca gasesti ceva ce-i place sa manince, spune-mi si mie sa-mi incerc norocul!

Joi Luca merge la circ cu gradinita, ma bucur ca eu nu reusisem sa ajung cu el. Imi place gradinita asta, v-am mai spus?!? De ieri am lasat copilul sa doarma acolo, il luam la 18:00, nu e fr. happy cu ideea, dar nici nu a protestat. Dimineata chiar mi-a zis in timp ce vorbeam cu educatoarea "pa, mami...Good-bye!"

Romana - tu ce mai faci, ce mai face Cristi?

pup u,
Andra

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

alexandra a inceput sa manance mai bine, doamne-ajuta!

andra, eu nu am gasit mancarea minune pe care ada sa o accepte oricand.mai caut.

se vede clar ca este altceva de cand stau dupa fundul ei cu mancat/dormit, etc.a mai prins culoare in obrajori, dar inca nu suficient

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

La multi ani pentru toti cei care poarta numele de Mihai/Mihaela sau Gabriel/Gabriela!

Am fost plecati la Brasov in vacanta lui Tibi si tare bine ne-a mai prins. Am reusit sa scapam de virusii culesi aici si speram sa ne tina cat mai mult. Am avut si zapada, multi musafiri, multe plimbari...
Tibi a trecut cu bine peste otita si multumita Magdei am reusit sa evitam administrarea celui de-al doilea antibiotic. Ne-a folosit mult si batista bebelusului cu care i-am tot scos mucisori din nas (care nu ii ieseau cand isi sufla singur nasul)

Sanatate multa copilasilor bolnavi!

Dana, imi pare tare rau pentru catelusa!
Cam scumpa salopeta de la cocodrilo, la tcm sunt cam cu 7-8 sute si la fel de faine. Acum au aparut unele care au geaca detasabila de pantalon printr-un fermoar la vreo 9 sute (depinde de magazin)

Gio, pentru ce e internata in spital? Stie careva?
Crisa, ai grija de tine si spor la citit.

Andra, cum te mai simti?

E liniste in casa si m-am scapat si eu la calculici dar am cam exagerat!
Va pup

Bychi, Tiberiu (28 iul 2003) si Theodor (01 oct 2006)

Mergi la inceput