Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mama di tutti, iti trimit acum mail

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

daca vrea cineva o reteta super buna de pus gogosari pt iarna

10kg gogosari
1 litru otet
1 kg zahar
6 linguri cu varf de sare

gogosarii se taie in 4,depinde de cat de mari vret sa faceti bucatile si se pun intr-un vas mare apoi peste ei se pun otetul zaharul si sarea
si se lasa 24 de ore,mestecand din cand in cand in ei,pt ac isi vor lasa zeama,si trebuie sa-i cuprinda pe toti
a doua zi se pun in borcane,se pune hrean,ustorui si deasupra bucati de marar uscat,in zeama se pun un pachet de conservant si apoi se toarna in borcane
asta e tot si tin si cate 2 ani sunt dulci-acrisori la gust

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

anda, chestia asta cu mosmonditul imi place si mie la nebunie. Adica imi place cuvintul si tot asa zic si eu de Sma, ca mosmondeste. De-aia imi plac mie bebelusii mult: ca-s tare ocupati cu mosmonditul!

Eu am inceput sa-i fac semn (trei) de pe la sapte luni. Sint citiva copii care prind foarte repede, dar majoritatea nu incep decit pe la 10-11 luni. Ar fi ideal sa-i semnalizeze toata lumea care reproduce cu el actiunea respectiva.
Noi sintem la faza in care cam incurca semnele, dar le face. De exemplu cind ii e foame face fie "lapte", fie "mai vreau." Daca e groasa de tot cu foamea, abia atunci face "foame." "Mai vreau" face in general cel mai des la cereale in forma de O si la iaurt, deci la lucruri care ii plac ei foarte mult.

Ripley, m-ai lasat cu gura cascata la faza cu eva.ro

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bic aruncatul jucariilor jos din pat si jucatul: eu le arunc mama mi le da inapoi e o etapa a dezvoltarii.

Cu olita de la varsta asta eu nu-s de acord cu voi, asa ca nu ma bag cu sfaturi. Mie mi se pare timp pierdut sa tii copilul jumatate de ora pe olita cand in timpul asta poate face ceva mai placut si util pt el.

Anda pampersii aia chilotel sunt numai buni sa-i folsoeasca copilul atunci cand in principiu face la olita dar se mai scapa din cand in cand. Asta e unul din avantaje: si-i pune si si-i scoate singur. (bine, nu sa se schimbe cu unul curat, dar si-i da jos sa se puna pe oala) mai ales cand e in etapa ca poarta pampers numai noaptea, de siguranta.

Cu sporturile - in M&c by Capraru editie veche zice undeva de la ce varsta se incepe fiecare sport.
Pe Silvia voiam sa o dau la balet dar s-a mutat de langa gradi unde era inainte, la mama naibii unde as ajunge usor numai cu masina, dar cum n-am fost vrednica sa-mi iau carnetul... uite asa mi-am gasit o motivatie!

Cu cresa vs bona exista argumente de ambele parti. Depinde de parinti, ce primeaza pt voi.

Please, please, please, trimite-mi pe mail ce voiai sa-mi mai zici in legatura cu astrograma (si m-ai pus sa-ti amintesc) si gata, nu te mai bat la cap, scapi de mine. Ai depus o tona de efort cu determinarea orei si ai fost o draguta, iti multumesc!

Noki pai dupa 1 an nu mai trebuie chiar asa sterilizate toate. Noi la Silvia avem (si in ziua de azi) un ibric cu aceasta unica destinatie: incalzirea laptelui ei, pe care il spalam cu detergent, clatim bine si gata.

Am fost azi la pediatra si dupa aia la sedinta cu parintii la gradi unde a participat si Nati ca doar n-aveam cu cine sa o las. Prima sedinta din viata ei... saracuta, de pe acum?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Nasol cu culcatul asta, va trebui sa-i fac si eu un ritual de culcare Natliciului, altul decat titilitul, daca vreau s-o intarc...

Anda, stii de ce te bat la cap sa-mi trimiti mailul ala? Ca tu insati ai zis ca dupa ce termini cu o persoana isi scoti tot din cap(asa ca incerc sa bat fierul pana mai e caldut)... si m-ai facut curioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

quote:
Originally posted by ela27oana

daca vrea cineva o reteta super buna de pus gogosari pt iarna

10kg gogosari
1 litru otet
1 kg zahar
6 linguri cu varf de sare

gogosarii se taie in 4,depinde de cat de mari vret sa faceti bucatile si se pun intr-un vas mare apoi peste ei se pun otetul zaharul si sarea
si se lasa 24 de ore,mestecand din cand in cand in ei,pt ac isi vor lasa zeama,si trebuie sa-i cuprinda pe toti
a doua zi se pun in borcane,se pune hrean,ustorui si deasupra bucati de marar uscat,in zeama se pun un pachet de conservant si apoi se toarna in borcane
asta e tot si tin si cate 2 ani sunt dulci-acrisori la gust

Ela si Oana-Daria

Ela, cam asa e si reteta mea, dar are si ulei. NU se pune conservant, marar, hrean sau usturoi, sunt tot dulci acrisori, si am dat peste un borcan de acum 3 ani si e fte bun.

Bic, studiez si eu acuma imaginile din linkul tau.

MULTA SANATATE CELOR BOLNAVIORI: BEBICI, MAMICI, TATICI, FRATIORI, SA SE FACA BINE!

Tot Bic, Ana se joaca uneori singurica peste 1 ora in tarculet, povesteste pe limba ei cu fiecare jucarie sau carticica in parte (ea foloseste tonuri diferite - adik eu stau in bucatarie si imi dau seama prin aparat dc se iubeste cu iepurasulsau se cearta cu elefantelul, sau daca ii sopteste la raztuska),eu chiar cred ca e fte bine sa aiba timpul lor petrecut singurei, in intimitatea lor, sincer cred ca ajuta la dezvoltarea personalitatii si la a se simti bine cu ei insisi.

Din lipsa de Libero pe piata clujeana am trecut pe happy, pampers refuz din cauza gelului cu care sunt impreganti si care pute a anticariat inca dinainte de pipi, si a iritatiei care o facea Ana cand foloseam. deci no way. Merg si happy, sunt mai lungi in spate si automat si in fata, dar mai larguti intre picioare oricat ii strangi.

Simona, au perioadele lor cu trezitul, si Ana mai face talente nocturne exclusiv de rasfat, ca sa-i cantam in struna. Isi facuse obicei si eu ma speriasem ca proasta ca are tulburari de somn. Nu domle, fata voia atentie nocturna si cantat in struna la 2 voci, mami si tati. Aseara s-a trezit la 10, dormea de la 9, cu un program de opera dramatica de nu mai stiam ce sa-i fac. Ei bine, la un mom. dat am lasat-o sa urle si in 2 min era cu deshtu in gura la orizontala de zici ca nici nu facuse balamuc inainte. Cum am dat sa ies din dormitor, a luat-o iar cu tipete de nervi. Am plecat in bucatarie, am aprins o tigara si dupa alte 2 min fata mea adormise dusa suspinand dar zambind.
Fata mea care 10 luni a dormit tun noaptea creste si viseaza, are pretentii, striga la noi cand vrea ceva... e o dulce si nu ma deranjeaza deloc, cu conditia sa fie tot episoade si sa nu degenereze in obicei :)

Addya, m-am stricat de ras la mesajele tale.

Anda, inteleg ca esti nevoita s-o suporti pe bona, dar asa nesimtire ca la ea n-am mai auzit de cand sunt. Sa vina ea senina luni la job, ii ziceam cateva de nu se vedea. Scapa urgent de ea!

Si eu de acord cu "curatenia" de sarbatori, ca efectiv lista e lungita inutil cu persoane care n-au scris de cand erau gravidute sau imediat dupa nastere. Eu am postat la bucatarie cu japonicile o intrebare despre disparuta noastra, inca n-a raspuns nimeni.

Lavi, ritual de nani ai oricum, fa cumva sa nu simta asa tare lipsa de tzitzi, cred ca noutatea gen canuta cu lapte o va distrage pana uita. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Bic, jucariile pe jos le arunca si Ana cand vrea sa atraga atentia, sa se joace. Le si cere maraind :))
Acum 2 sapt stateam seara pe terasa la 1 bere toti 3, si a ras asa de tare ca niciodata, niste hohote de ras cum numai in filme am auzit la faza: cartea de povesti aruncata pe jos, eu sau tati sarit urgent de pe scaun sa i-o dam inapoi. In prima faza sa nu se ia par de pisica pe ea, in a doua pt ca radea fata noastra de se strica. Inventeaza jocuri, moduri de-a atrage atentia..,.. sau fac ordine :)

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

test

am schimbat ceva la semnatura

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan

weight ticker
[url=http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/][/url]

Mergi la inceput

Addya, creca nu ti-a iesit

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Am lasat-o pe Sma singura un pic pe terasa ca sa va scriu cit de zapacita pot sa fiu. Am constatat acum ca jucaria pe care o primise in Romania si pe care m-am ambitionat sa o car pina aici se face... si cart din ala de impins pentru exersat mersul. Si eu care am cumparat special alta.
Asa ca, Noki si Gandacel, noi avem din Romania jucaria aia, dar nu stiu de unde au cumparat-o cei care i-au adus-o. Fac o poza si o pun in contul comun.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput