Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by Ripley

Addya, creca nu ti-a iesit

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

da, am uitat niste ghilimoace shi oricum vad k nu merge linku...

ripley saru'mana de aprecierierile tale la adresa stilului meu literar, nu-i rau pt un inginer, nu?
chiar ma bucur cand reusesc sa va fac sa mai zambiti, chiar dc mie imi vine sa-mi iau campii la unele faze, da' e piticul meu shi-l iubeeeesc!

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Eu mai am putin si fac mia de mesaje.... cand aveam vo 50 ma gandeam cine pierde atata timp sa adunce sute sau mii???? Iaca cine

Daca nu stiati, vedeti ca sunteti automat membre la www.supereva.ro, din motive de infratire sau ce-o mai fi dintre DC si cei de acolo. Deci logare cu acelasi id si aceeasi parola. Io m-am indignat pt ca am aflat intamplator pe la ZZ si nu m-a intrebat nimeni dc sunt de acord sau nu, asa ca m-am revoltat.

Mergi la inceput

Adina, io creca dna. inginer facea haz de necaz postand , si eu sunt de parere ca hazu' ala e cel mai spumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ripley chestia e ca la san adoarme si noaptea si ziua. Seara nu-mi fac probleme, sper ca va adormi dupa laptic.. dar pt restul va trebui sa gasesc solutii.
Mai adoarme ziua uneori la plimbare, in carut.

Ilenuta tu ziceai ca ai o carte despre somn? In format electronic cumva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Anda, “ rau e cu rau, dar mai rau e fara” …bine ca a venit scorpia si ca ai tu ocazia sa-i dai un mare sut in fund dupa ce vei gasi o bona mai buna. Tare obraznica ( asta de prin ce zona e’ poate ca-i neam cu soacra-mea??? ca dupa descrierile tale, zau ca se aseamana!)

Joy, saracuta de tine, obosita mereu. Mai lasa si tu trebile si odihneste-te. Gandeste-te ca ai nevoie de noi resurse ca sa poti continua.

Alinus sa stii ca si la noi a dat rezultate bune para manuala. Cat despre perna, dupa doi ani, eu asa stiu de prin carti. Ca sa poata respira i-am pus niste carti sub salteluta.
Mergeti o tura la mare? Faceti si plaja pe vremea asta sau doar admirati natura?
Tin minte cand eram noi gravi ca tu ieseai la plaja in Franta chiar des si pe aici dardaiam de frig. MI-a dori si eu o clima mai temperata…

Pischi ia si tu ceva preventiv ca sa nu te imbolnavesti.

Dordia, buna ideea ta cu listuta. Felicitari pentru Stefanelul care a facut la olitza si cat mai multe succese de genul astuia.

Nastea bun venit printre noi!

Noki ce bine ca i-a scazut febra lui titilika! of, Doamne, tin pumnii sa nu aiba infectie urinara, ar fi cumplit!

Feli sa stii ca presimteam ca lui chiti ii vor iesi analizele bune, pai ati tras destul cu pardalnica de diaree, trebuia sa vina si soarele odata!

Madau felicitari ptr. o Mirunica mamaligaresa! Ce mi-as dori si eu sa pape rachie, poate o sa mai incerc…dar barbata-meu face mamaliga mai buna si cum il prind rar pe-acasa..

Multumesc celor care mi-au dat raspunsuri despre cafeaua consumata in timpul sarcinii.
Feli, dar cat de tari le-ai baut? Eu inainte de a ramine savuram cate un ness dimineata. Tare rau, sta lingura in el. Acum ma gandeam sa-mi iau ceva mai slabut, ca sint o serie de chestii pe-aici. Fara cofeina parca nu as bea, numai sa ma amagesc..eu vreau ceva energie, ca am zile cand sint inceata ca melcul ( cotobelcul, nu Melkul membru dc-ului)

Migabo la cat mai putine vanatai ptr. Biencuta!

Aoleu Madutza, bine ca ati scapat de suspicinuea cu TBC-ul.

Addya tare am ras citind postarea ta ( desi nu prea-I de ras cand te trezesti chelita de pui, dar ai descris totul cu mult umor)

Meemsilinca, eu cred ca-i de la dintisor kk moale. Mai,ce fata desteapta ai, daca s-a prins atit de repede de smecherie si a baut cu paiul!

Angi eu am un plan de bene super bun dar deocamdata lui rachie i-a trecut raceala asa ca nu trebuie sa o mai duc nicaieri. Dar multumesc de pont.

Ela27oana eu nu am observat ca fiica-mea m-ar copia.

Cuscra manca-l-ar soacra de pupacios! Pai este exact pe gustul meu ( sper ca si al rachelinei…ea-i cam independenta din cate am observat ). Mai, ce mamica fericita trebuie sa fii! Il pup pe ginerica drag de o mie de ori!

Bic misto ca ai avut rabdarea cu semnele alea. Eu cred ca va avea sma numai avantaje de pe urma lor.
Si Rachie – mai nou- isi arunca jucariile de prin patutz fiindca vrea sa ma duc sa i le dau ( dar nu ii reuseste manevra intotdeauna). Asta este a doua zi cand doarme dupa—amiaza, asta dupa ce si-a petrecut vreo ora jucandu-se cu papuselele prin pat si chitaitd din cand in cand sa vada daca ma duc s-o vad. Pina la urma a adormit, ingera mea.

Lavi, lasa mai ca poate Natalici ajunge cadru didactic – ca tine- si-i bine sa se obisnuiasca de mica cu sedintele.

Despre noi; de cand a fost racheluta bolnavioara nu i-am mai dat suzi – nu putea sa respire si o adunca cat colo- asa ca am scapat de ea fara probleme.
Astazi am dus-o la bona si era acolo un baietel cu suzi in gurita, rachie a vrut sa i-o ia dar i-am dat o alta chestie de ros, sper sa nu o mai ceara.

Catutza esti bine?

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

aoleoooooooooooooooooooooooooooooo,eu nu voi dormi noptile astea,si nici daria cred,se aude rau de tot de la vecini

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Lavi dupa ce o intarci potisa-i dai ulima masa de lapte apoi sa te mai joci cu ea ( sau Silvi) si daca da semne ca ar vrea la titi vara-i bibe cu apa. Dupa o vrem nu o sa mai ceara ( stiu asta din experientele altor mamici).

Mergi la inceput

Ana n-are treaba la adormire, e asa obosita incat baga degetu in gura si e gata in max. 3 min si la pranz si seara (ea ziua mai are 2 ore la pranz de nani si atat), dar dupa ce se odihneste putin seara o ia cu chef de demonstratii diverse.

Oricum, e clar intr-o etapa de evolutie din aia evidenta: face tai-tai continuu (bine c-a luat o pauza cu aplauzele ca ma terminase:)), papa soldatei cu mare drag si mesteca la greu, fructele le facem bucatele, nu mai folosesc blenderul deloc, sta singurica in picioare minute in sir, danseaza pe orice muzica, pana si aia de generic la stiri, papa fte bine. Ba chiar pusa in scaunelul ala mic de nuiele se ridica si face singura 2-3 pasi. M-am laudat la greu acuma si-ar mai fi, dar e suficient :))

Ina scuze ca nu ti-am raspuns la faza cu cafeaua: eu am baut 1 cafea pe zi, nu prea tare toata sarcina, iar Ana este clar un copil calm. Nu cred ca influenteaza asa tare. Eu am cititi atunci despre asta si era indicata o cafeluta dimineata. depinde si cum stai cu tensiunea, mie mi-a scazut in timpul sarcinii, dar majoritatii le creste.

Nastea, bine ai venit printre noi.

Mergi la inceput

Mai pe Ela o inteleg de ce nu doarme, dar voi cum de nu va culcarati pina la ora asta? ( Ripley, Lavi, Addya)aveti insomnii de

hai ca fug pina nu

Mergi la inceput