Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

si ca sa nu va mai zic ca in wk-end vecinul de la 9,timp de trei nopti a facut gimnastica.Cred ca m-am bucurat eu degeaba,ca s-a despartit de tipa dinainte care tipa cand de ziceai ca................ma abtin,si dupa 3 luni de liniste iata ca vecinul revine in actiune,de data asta fara tipete dar cu scartaituri de pat,dar rau de tot si multtttttttttttttt,ca la un moment dat radeam cu sotul,ei,ale tineretii valuri,cert este ca l-am atentionat finut si vad ca de atunci e liniste

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Auzi Lavi, daca te-ai glowit de ce nu-ti tragi si o titulatura "mami de doua pisicute" sau ceva de gen? ca puncte cred ca ai nu? daca nu, iti dau eu!daca se poate!

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Eu as avea teoretic de lucru, practic mor de somn cu lucrarea sub nas si ma dau pe DC din inertie :) tati e racit cobza si behaie in alta camera departe de noi, Ana doarme ca un ingeras... nu e o ora asa tarzie de fapt pt mine, insa dimineata trebe musai sa ma scol la 5 sa termin contractul asta si atunci o sa-mi zic: ce-am stat io asa tarziu?A, si apropos de iconurile elei si ale inei.... cu tati asa racit n-am avut cu cine sa ... deh asa ca nu vad sa iasa ceva luna asta. I-am si zis sa tina minte cum m-am rugat de el si n-a vrut ca ma imbolnaveste si pe mine. Ce scuza voi avea de acum, cum ii scot io asta pe nas.....

Mergi la inceput

vai,vai,vaiiiiiiiiiiiiiiiii,tati e la serviciu,cred ca plec de acasa zilele astea,nu se poate,ma ingrozesc plansetele

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ina draga, scuze, eu una te-am sarit cu raspunsul cu cafeaua, asta pt ca la mine e mai dubios. In prima parte a sarcinii am baut, un capucino/ness/cafea dimineata, pana pe la 20 de saptamani cand mi s-au umflat degetele si m-am hotarat brusc sa nu mai beau. In restul sarcinii am mai baut cate un pepsi sau cola ocazional. Adica rar. Nati este cumintica. Noa, acuma ai ce interpreta? Nu prea.

Vad ca mai multa lume e de acord cu reforma la listuta.
Ca sa fii pe lista trebuie sa apartii comunitatii mamicilor de nov-dec, degeaba apari daca nu ai avut decat 2-3 posturi sau n-ai mai dat un semn de un an de zile.

Mai e inca un aspect nasol, din al meu pdv. Incep zilele de nastere, urari, etc. Daca sunt 4 nascuti intr-o zi dintre care 3 cu mame active si al 4-lea de care habar n-avem, ce fac? Doar nu pot pe unul sa-l sar! Pe de alta parte este pura falsitate din partea mea sa agit emoticoane de entuziasm de ziua unui bb despre care habar n-am. Situatie penibila, oricum as da-o.

Mergi la inceput

Aoleu, Ela ce jenant! nasol momentul! Si eu care ma plangeam ca pe-aici casele sint facute din carton!

Ripleyut, mie chiar imi convine sa va intilnesc!
si eu am de lucru ca la balamuc da' nu-mi vine...m-am facut o puturoasa.....ceea ce faceam intr-o juma' de zi acuma fac intr-o saptamana....si sincer, banuiesc eu ca-i de la sarcina...sau de la faptul ca nu mai beau cafea...sau de la vreme...nu stiu, da' trebe' sa fac ceva ca mie nu-mi plac oamenii puturosi, nu le gasesc nicio scuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

quote:
Originally posted by lavi02

Vad ca mai multa lume e de acord cu reforma la listuta.
Ca sa fii pe lista trebuie sa apartii comunitatii mamicilor de nov-dec, degeaba apari daca nu ai avut decat 2-3 posturi sau n-ai mai dat un semn de un an de zile.

Mai e inca un aspect nasol, din al meu pdv. Incep zilele de nastere, urari, etc. Daca sunt 4 nascuti intr-o zi dintre care 3 cu mame active si al 4-lea de care habar n-avem, ce fac? Doar nu pot pe unul sa-l sar! Pe de alta parte este pura falsitate din partea mea sa agit emoticoane de entuziasm de ziua unui bb despre care habar n-am. Situatie penibila, oricum as da-o.

De asta am intrebat si eu de pineapple pe unde am apucat.... daca n-a mai scris din motive mai triste? Si nici alte fete active in timpul sarcinii nu mai scriu. Sunt fete cu care mai vorbim unele dintre noi pe mess, chiar dc pe DC nu mai scriu.... insa e oricum aiurea sa feliciti un bb de care stii doar ca s-a nascut pe X nov. sau dec.

Ca ex: RaluD e pe lista noastra, eu vb cu ea pe mess, e activa pe forum dar nu e activa la noi, fetele ei sunt fte bine.... deci ea e un caz special :) Probabil mai sunt si alte cazuri similare.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Ok! atunci votez pentru cafea!
Eu am evitat-o fiindca este excitant si pentru ca imi da o energie de care acum chiar nu am nevoie ( adicatelea, trebuie sa stau cat mai calma si linistita ca sa-l tin bine pe bb).
Nici nu mai fac de cand am ramas fiindca nu vreau sa risc ( si in sarcina cu rachie am procedat asa, pina dupa ce am intrat in al doilea trim. de sarcina).
Noroc cu tati ca este intelegator si trage de fiare ca si-si consuma energia, ca altfel... Pai ce sa facem, daca vrem copil tre' sa ne sacrificam si sa nu riscam aiurea, nu?

Apropo, vroiam sa va intreb de ceva vreme si tot uit: ce masuri de contraceptie - de lunga durata - sint mai bune? Anticonceptionale nu pot sa iau fiindca nu vreau sa-mi obosesc ficatul, sterilet am avut ani de zile si-mi deragla cm, eu m-am gandit sa-mi leg trompele ( pe aici se practica des )dupa ce nasc.
Ce stiti despre asta aveti, sint efecte secundare ? Daca mai vreau un al treilea bb- prin absurd!- se poate face operatia de reversare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

O-hooo Ripley si atunci pun'te si analizeaza fiecare caz in parte ...
Pai daca vb cu ea pe mess intreab-o: mai vrei fata sa fii la noi pe listuta? Ca daca nu o intereseaza sa posteze nu-i nici o suparare, DF! Atata doar ca nu stim care suntem.

Aoleu Ela, nasol cu bocetele si cu vecinul.... dar tot cu bocetele-i mai nasol. Si eu cred ca e si un obicei de-asta romanesc de a boci ostentativ.

Ar trebui sa ma culc, aveti dreptate.
Edit:
Ina glow-ul l-am pus de vreun an... puncte cred ca am cu tona la cate mesaje am (la fel ca si Ripley ziceam si eu, cine sta sa scrie atatea ) dar nu ma tenteaza sa-mi pun titulatura. Io's mai conservatoare.

Metoda contraceptiva - depinde f mult de tine, ce simti tu ca ti se potriveste. Prezervativul, steriletul si pilula au cam aceeasi eficienta, legatul trompelor si vasectomia ceva mai mare, dar nu 100% ca este un exemplu aici pe forum gravi cu al treilea dupa 35 de ani, daca n-o fi si nascut intre timp. Legatul trompelor n-are consecinte hormonale sau mai stiu eu, doar ca e o operatie. M-ai simpla-i vasectomia [hopa]

Mergi la inceput

INA eu in timpul sarcini am baut acfeaa in special dela 6 luni,ca aveam tensiunea f mica si beam dim cate un nes mic cu lapte sau un capucino sau 3in 1,in primele 4 luni de la greturi si voma nu suportam cafeaua,defapt pe cea naturala nici dupa ce-am nascut nu suportam sa o miros.nes ma baut la recomandarea medicului

sa va zic ac am uitat,daria de vreo luna jumate are o iritatie la gurita jos in dreapta,am incercat cu bepanthene,apoi cu baneocin si seba-med ,trecea 2 zile apoi reaparea,asa ca dr ne-a dat elocom sa dam 4 zile vad ca deja etse mai bine,vom vedea dupa aceea daca reapare,
dr ne-a zis ca de la ceea ce baga in gura,si asta cred si eu,degeaba ii steil eu tot si ii spal jucariile sau le dau cu spirt daca ea misuna prin toata acsa si chiar am gasit-o sugand covorul

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput