Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

NOKI-apropo de seba med,am vb cu dr a zis ca la iritatii la fundic merge f bine,dar vezi ac e cam scump ,vreo 45 ron,incearca la sensi blu ca au mostre gratuit,si daca vezi ca e bun poti lua dupa,maine o sa trec eu la tipa de mi-a dat si daca mai are iti iau si vedem cum facem sa-ti dau

am reusit sa vb cu mama tipei care are petrecerea,maine seara imi da nr de tel a-l fiicei pt ac il are in tel si nu stie umbla,de femeie de 60 de ani,dar mi-a zis ca cel mai bine e sa te duci acolo vineri dupa 3 ca au o petrecere,si sa spui ac vii din partea d-nei elena,este la intersectia calea mosilor cu eminescu,dar maine iti scriu exact adresa ca am uitat strada ,mi-a zis mama dar am uitata este fosta strada argesului dar acum are alt nume

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ina,
Esti o draguta, ca de obicei. Continui sa cred ca face kk moale din cauza de dinti. Dar face foarte des si deja s-a oparit Noi dam dintr-o belea (raceala cu muci) intr-alta. Acum am pus-o la culcare fara diaper, am lasat-o asa desfacuta si acoperita doar cu un scutecel subtire, sper sa o ajute. Dar nu mai stiu cu ce s-o ung sa-i treaca opareala. Parca zicea cineva aici de ceva ulei? Sau nu-mi amintesc eu bine? Dati-mi idei, va rog, ca vad ca nu prea mai facem fata cu creme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna seara!

Ina , , da, suntem bine, dar nu am prea avut timp zilele aste de DC, ca am fost la mama sa o ajut cate putin. Sarumana ca ne-ai simtit lipsa.

Mada , super interesant albumul, cred ca o sa-l caut si eu la diverta. Tu de unde l-ai luat?

Si pe mine ma pupa Bianca pe gura, eu niciodata nu am pupat-o pe gurita pentru ca nu sunt de acord, dar ea are momente cand se repede cu amandoua mainile la fata mea , ma trage spre ea si se apropie cu gurita de gura mea. Prima oara m-am ferit ca sa nu ma atinga pe gura dar sa speriat si incepuse sa planga, nu stiu daca era speriata sau suparata ca nu o las sa ma pupe...dar cand a repetat figura am lasat-o . Si am vazut ca si pe Mihai il pupa, dar nu pe gura, pe obraz, asta mai ales cand nu-l vede o zi, atunci il iubeste mai mult.

Am si eu o intrebare la voi : dupa cine plang copilasii vostrii? Dupa voi sau dupa soti? De exemplu Bianca daca plec eu din camera si ramane cu mihai, sta ce sta si apoi pleaca sa ma caute. Fetita unei vecine daca nu-l vede pe tata plange dupa el. La voi cum e?

Uram si noi multa sanatate copilasilor si parintilor bonlaviori!

Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Haideti, mai, nu se poate, cat ati scris aseara? Eu cand mai citesc?
Ma duc sa hranesc chiticul apoi revin.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

So:
Ina eu am baut o cafea normala, in care puneam lapte (cica s fie mai slaba, in opinia mea). Cand eram obosita, la serviciu, mai beam una pe la 2.
Ela mama, dar ce fac oamenii aia acolo? Bocesc? Mama!
Eu am avut probleme cu vecinii in sesnsul ca se apucau sa gaureasca peretii incepand DOAR de la ora 1. Apoi de la 5 era iar liniste.
A pus Doru afis pe scara cu "pastrati linistea intre orele..." si vad ca s-au linistit. Daca nu - sunt chitita sa chem si politistul numai sa doarma Ilincutza.

Ilinca imita unele gesturi, am inteles ca asta e varsta. Comic va fi mai incolo, cand vor repeta ce spunem

Anda bravo ptr pupacios!
Lavi dar de ce nu ai dat tu ctrl+F pe pagina ca daca bagi numele respectiv te duce imediat acolo unde e scris?

Eu cu conservele sunt suparata, mi s-a acrit zacusca Si doar am vidat borcanele nu stiu ce ma-sa s-a intamplat. Pacat de munca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by felicia74
Lavi dar de ce nu ai dat tu ctrl+F pe pagina ca daca bagi numele respectiv te duce imediat acolo unde e scris?

de fraiera.

meems daca face moale de multe ori deja suna a diaree. Pune-o tu la regim inainte sa determini cauza...
Ulei fiert - e o varianta pt fundic. Dar nu stiu exact cum se face, Noki stie.

--------
Vreau sa va zic si voua o chestie ce mi-a zis drita.

Stiti ca Nati cu diareea ei de 2 saptamani a scazut vreo 300g ba chiar mai mult. Acu recupereaza, dar inca nu a ajuns la cat avea acum o luna si ceva.

I-am zis dritei ca sunt cam deprimata cu scaderea asta in greutate si mi-a raspuns ca eu mereu gasesc motive sa ma deprim in legatura cu copilul cand de fapt ar trebui sa merg pe acoperis de fericire ca am asa copil sanatos si frumos.

Virgil a zis ca maaaare dreptate are.

Acum m-am gandit ca mai multe de aici facem asa: staaaam si ne stresam pentru diverse motive mari si mici, nu vedem padurea de copaci.
Of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bic, la semnatura am pus un filmulet, pt. tine, cu nichita care isi arunca jucarelele pe jos (adik capace, roti si recipiente, astea ii plac lui). el face asta la fiecare masa, deci este un "joc" foarte raspindit prin casa:)

ela, tipic romanesc, dupa ce au bocit mortul, s-au adunat si la barfa: mai stii draga cand a fugit, Dumnezeu s-o ierte, in 44 toamna cu soldatul ala, doar cu chilotii de pe ea? vai draga, asa e!, dar tu mai stii cand nu a vrut sa-mi imprumute razatoarea aia, fata? ce zici...":)

cuscra, ma bucur ca esti in forma!

felicia, succes la spovedit

mey io am primit nustiucate albume d-alea cand s-a nascut poetul,ulterior le-am mai dat cadou, dar nu am apucat nici acum sa termin jumatate din el. e stufos dom'le. plus ca io nu mi-am notat datele in care a spus primele cuvinte sau cand s-a tarat, le-am scapat, mama denaturata ce sunt. acuma n-am decat sa improvizez in album, lasa ca nu afla nichitutul de escrocheria mea, bag si io niste date acolo...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=164635

Mergi la inceput

Eu azi ma duc sa ma spovedesc, tineti-mi pumnii, am niste emotii parca dau admiterea (intr-un fel dau).
Asa ca voi schimba scutecul de pe acum ca nu stiu cand mai am timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Scutec nou!

Mergi la inceput