Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (87)
Raspunsuri - Pagina 25
anda77 spune:
iar m-a pupat fiu-meu, la,la,la,la,la,la, iar m-a pupat fiu-meu, la,le,le,le,li,li,la 

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
nu are dinti, are putin par, nu tzine bibe in manute, nu bea cu canuta ca nu are tetina si e naspa pe acest motiv, nu face pa cu manuta, dar e iubaret, dom'le!!!
cuscra, i se pregateste ceva de mare angajament rachelinei. tu auzi ce pupacios e fiu-meu?
dk prima oara aveam un oareshcare dubiu, acum nu mai am. a venit iar cu gurita cascata direct in gura mea, cand nu ma asteptam. dk il manca gingia sau vroia sa muste desi, repet, n-a facut-o niciodata, m-ar fi prins de nas, de altceva mai proeminent:)) dar baiatul era directionat, stia ce vrea. cum o fi invatat el asta...? o fi vazut ca-l pup cu gura...hi,hi,hi, sunt in delir de fericire, manca-l-ar mama de pupacios.
cu ocazia asta am observat si ca-i miroase putin guritza
, cum ati mai zis si voi. sper sa fie temporar. o fi de la cainele care l-a spalat pe fatza in we?
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
simona dragusin spune:
Buna fetelor.
In primul rind vreau sa va multumesc pt raspunsurile referitoare la bubite.
A fost ceva trecator,probabil vreun tintar.
Am o fata miriita tare,care se trezeste de nu stiu cite ori pe noapte,plinge si nu mai stiu ce sa-i fac...Si ziua nu-i intri in voie cu nimic.
Sint chiauna! Si mai sint si singura...sper sa vina tati in wee sa ma odihnesc si eu putin.
Azi am lasat-o zece minute cu o vecina sa dau si eu cu aspiratorul(ca-i e frica de zgomot),a sunat tel si dupa ce am vb ...am atipit pe canapea !
Acum doarme dar eu fac mincare...si am profitat de ocazie sa mai citesc ce a-ti mai facut.
NOKI multa sanatate maimuticii!
MADUTZA ma bucur ca sinteti bine.
Vad ca vb de cadou pt bb-i. A m vazut si eu albumele acelea,mi-au placut si chiar am fost tentata sa-i cumpar.Dar la noi ar fi prea multe lucruri pe care nu le-as putea completa...fara sa mint si am renuntat.
ANDA si Patricia ma pupa,chiar des(deci stiu senzatia)dar povestindu-i unei prietene,aceasta i-a cerut sa o pupe si pe ea si fata s-a executat...a pupat-o drept in gura !!
Asa ca acum exersam pupatul pe obraz!
Va las ca mi se arde mincarea,mai revin ![]()
CRISTINA,multumim ca ai intrebat de noi
SIMONA si PATRICIA
Bic spune:
Ela, da din pacate am observat ca a desprins un tic fizic de-al meu si e groaznic...Trebuie neaparat sa-mi impun sa nu-l mai fac in fata ei... Sper sa nu fie prea tirziu.
Dordia felicitari pentru pishu. Nu exasper. Ca drumul nu o sa fie asa de lung. Ai inceput devreme si asta e taman bine. Fireste ca la inceput vrea sa evite olita, dar tu faci foarte bine ca-l ademenesti cu jocuri, scalambaituri etc. Toata treaba, la pasul asta, e sa creezi o rutina a statului pe olita si sa-l lauzi: mai intii doar ca sta, chiar daca nu face nimic. Apoi cind incepe sa faca, lauda-l doar cind face si nu spune nimic - nici bine, nici rau - cind sta pe olita, dar nu face.
Nastea bine-ai venit. Eu i-am citit Smarandei pina la sase luni tot timpul. La sase luni si ceva cind a inceput sa mearga de-a busilea nu a mai stat deloc la citit. Pina acum vreo saptamina eram chiar disperata ca nu puteam sa-i citesc. Acum observ cu mare placere ca a reinceput sa fie interesata in carti si arata chiar si preferinte.
Noki, deci asa mai sint foarte moderna, nu? ![]()
Anda, unele carti de limbajul semnelor spun ca virsta ideala de a incepe este in jur de zece luni. Dar trebuie sa fii consecventa, sa-i faci semnul de fiecare data cind repeti actiunea respectiva. Daca vrei sa vezi cum arata semnele, uite-te www.signwithme.com/default.asp" target="_blank">aici .
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Bic spune:
Am si eu mai multe intrebari:
ce inseamna cind isi arunca toate jucariile afara din patut? Face asta de vreo citeva zile citeodata. Ieri a fost tare scumpa: cind m-am dus sa verific daca adormise am vazut ca dormea in patutul...gol. Isi facuse fata ordine si apoi se culcase.
Daca sta in patut cu orele si nu plinge, dar nici nu adoarme, e ok? Ma simt un pic vinovata, dar pe de alta parte stiu ca nu adoarme altfel. Numai daca o las in pace, se hotaraste sa adoarma in cele din urma, dar dureaza si ore intregi citeodata ca sa adoarma jumate de ora.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Bic spune:
Anda, uite un extras din forumul de discutii de pe site-ul indicat:
I read in a book called Smart Signing for babies and toddlers, that you should start with no more than six signs. Three should be see alot do alot (eat, milk, more) and three highly motivational (light, ball, bubbles). They said if you started between 8 to 12 months the first sign should be within 4 to 6 weeks. My son with DS signed his first sign in 8 weeks. He was 10 months old. Sometimes they combine two signs or use the same one for different things. That's what we are dealing with right now. He signs mommy and milk at the same time with the same hand. Very cute though! Hope this helps.
Jen
Smaranda, 3.11.2005
alaptati!
anda77 spune:
haide mai bic, ce fata cuminte ai si tu iti pui probleme ce-o avea, o fi ok s-o las singura in patut chiar dk nu plange, bla-bla. relaxeaza-te, nu se incetineste dezvoltarea dk sta si ea singurica. dk nu zice nimic inseamna ca ea enjoy clipele astea. si nichita mai are nevoiie de putina solitudine, din pacate prea putina si prea rar, dupa gustul meu:))
cand ai intrebat ce inseamna ca-si arunca jucariile din patut ma pregateam sa sar sa raspund ca are nevoiie de joaca atunci, pt. ca asa e la nichita. el le arunca special din patit si de pe tavita scaunului de masa, ca sa ma aplec io sa i le dau. ca sa le arunce iar apoi. se plictiseste...dk nu ma aplec face scandal cat casa. Dar p-orma ai continuat si ai zis ca s-a culcat fata dupa curatenie patutului. In cazul asta cred ca era cu toane, pur si simplu, desi explicatia pare prea simpla. Este geniala fata ta. si cuminte-perfecta! dk a vazut ca nu vine nimeni sa se joace cu ea, s-a distrat nitel aruncandu-le (lui nichita ii place in special zgomotul pe care-l fac jucarioarele pe parchet si le si urmareste unde se duc) si p-ora s-a culcat cumintica, fara scandal (ca fiu-meu...)
de fapt nici nichita nu face mereu scandal inainte sa adoarma ziua, cateodata doar mosmondeste paturicile vreo juma de ora si p-orma se culca. eu nu-i las jucarii in pat la ora somnului ca nu se mai culca in veci, asa am observat, il incita si obosesc prea tare si cand se plictiseste de ele se pune pe zbierat. am vazut ca merge mai repede treaba doar cu 2 paturici. plus zabrelele de la patut, pe care le mangaie inainte sa adoarma
V-am zis io ca-i iubaret...![]()
mami de poet(09.12.2005)
anda77 spune:
bic, m-ai incitat cu semnele astea. ma duc sa le studiez nitel.
mami de poet(09.12.2005)
anda77 spune:
moama, bic, ce misto sunt semnele astea! sa stii ca ma apuc, dar trebuie a instruiesc si bona si pe ta-su. cu bona prevad ca iar ma enervez...
. am 2 intrebari:
1. la tine in cat timp a aratat ea prima oara semnul, de la momentul in care tu ai inceput sa-l repeti zilnic, odata cu actiunea corespondenta?
2. sma reproduce mereu si fidel actiunea acum? adik de fiecare data cand vrea lapte si arata semnul, chiar vrea lapte?
mami de poet(09.12.2005)
lavi02 spune:
Am o tona de raspuns desi am citit cam pe diagonala.
Emoticonul asta [mami] si Silvia mea il place taaaare mult, cand il vede nu ma mai lasa sa misc pagina.. o data ne-am si jucat: ea plangea, eu veneam o linisteam, o pupam, statea un pic, iar se facea ca plange...
Feli si Dordia vreau si eu din rosiile voastre.
Si eu voiam sa propun curatenia listei. Zilele trecute voiam sa vad ceva referitor la bianca_mo, daca mai are si un bb mai mare si mi-a luat muuult pana am pieptanat lista sa o gasesc.. si pe drum am dat de o tona de nume necunoscute...
Iar persoanele sterse nu raman disparute for ever, doar avem link-ul la subiectul asta de ex.
Silvia si Noki indraznesc (pt prima oara) sa cartesc la ce a zis Silvia. Eu am observat din proprie experienta ca dupa 38.5 paracetamolul e cam frectie pe cand nurofenul scade. Poate o fi fost situatia de asa natura ca m-am inselat.. dar acelasi lucru mi l-a zis si asistenta de la cresa care are, tata, experienta cu copii febrili!!! Asa ca in practica s-ar putea sa fie asa. Stiu ca ibuprofenul e in primul rand antiinflamator.
A, si in plus, verificat asupra mea, la o amigdalita cu puroi, paracetamolul nici nu se simtea, numai cu ibuprofen puteam sa-mi scad temperatura. De 400.
Ham eu am Chicco, primit la Silvia, nu l-am folosit decat 1 data cand l-am incercat, am vrut sa va zic ca mi se pare o prostie, dar cand am vazut ce entuziasmate sunteti... v-am lasat.
Revin.