Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

HELLO!!
Azi am fost tot familionul la radiografie pulmonara ,ca fiind fi'miu suspect TBC am vrut sa ne convingem daca are vreunu ceva dar cum ne asteptat ,sintem ok cu totii ,deci nici vorba de TBC!!

Madau,de unde ai luat albumul ???Ca vreau si eu ,bun pont!:)E mult de scris in el?Ca io n-am rabdare la scris dar pentru puiu meu ma sacrific !Pupicei
Noki,imi pare bine ca v-ati revenit!
Nastea,bine-ai venit ,zi-ne de voi mai multe!!

Ma duc sa pap ceva ca-s moarta de foame ,revin mai pe seara!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE DE LA MUNTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

salutare gagici si pitici!

noi suntem...nush cum sa va zic, suferim de:ies dintii de sus + traheo-bronsio...n-am retinut k mi s-au frant timpanele la denumirea asta savanta + razgai cat cuprinde.
Mai precis gingia de sus e super inflamata, piticu tuseste magareste si profita de orice firicel de atentie ca sa se izmeneasca. Chestie care dureaza de 2 zile. Ziua o mai ducem cum o mai ducem, noaptea e teroare. Alalteieri noapte s-a trezit de vreo 20 ori urland la greu, a dormit cu mine in pat shi m-a calarit, mi-a tras picioare in gura, mi-a jumulit cam 3/4 din podoaba capilara, m-a balit si mi-a tras partzuri in nas. Azi-noapte a fost ceva mai bine: trezit doar de vreo 10 ori, sculat in 4 labute, cautat suzi plus alt loc de somn...i-am tras clapa k am dormit cu bazmaluta sa nu ma mai jumoale.
Bey, stiti ce senzatie dulce e sa atipesti intr-un final glorios si sa te trezesti dupa un sfert de ora cu piticul atarnat de parul de la tample?

oricum, tusea aia cu denumire lunga si complexa cica e virala, il tratarisesc si de tuse si sa previn o eventuala infectie care s-ar lasa cu febra...

faza misto a fost ieri la pranz, i-am tras-o eu piticului, dar nu din sadism, doamne-feri! se culcase el fericit pe burta mea si tocma cand atipise si-i era somnu mai dulce au inceput sa-mi chioraie matzele! si nu asa, discret! nooooo, parca as fi inghitit lacu ior cu broaste cu tot!

na k m-a palit roza-scleroza, dau send si reiau k am uitat ce vroiam sa raspund si eu

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by migabo

Buna seara!
Mai Dar harnicute sunteti la scris, nu gluma.

Abia apuc sa va citesc, la servici, in pauzele mici si dese
Vad ca inca nu s-a terminat sezonul de bebici bolnaviori, ce sa zic, sanatate tuturor.

Fiindca ati adus vorba de Albumul Bebelusului, eu am vreo 2 cumparate (unul galben - si Noki parca spunea ca are la fel) si unul mai subtirel, dar m-am oprit la prima pagina cu completatul lor. Sper ca pana la majoratul bubulinei sa termin... Si la poze pe hartie stau prost; nu le-am mai scos de cand am inceput serviciul, adica de vreo 3 luni... Oricum ideea cu carte cadou pt bebe la aniversarea de 1 an e superrrrr...

Bianca e bine mersi, nu si-a pierdut prostul obicei de a-l trezi pe tatic noaptea, dar asta e... Aaa, in week-end am dormit singurele (tati a fost la un curs in afara Bucurestiului), dar cu mine a fost blanda: sambata s-a trezit o data, pe la 1 noaptea, iar duminica deloc (adica de dimineata:))

A invata-o bona sa faca pa-pa cu manuta si e ff haioasa. In rest incercam sa stam singurele in picioare, dar de mers fara manuta, mai asteptam; suntem f precaute. Oricum, nici nu scapam de o vanataie ca ne pricopsim cu alta

revenim cu raspunsuri la sondaje; cand mai avem putin timp
Pana una alta, fug acasa sa pup bubulina, si apoi in Carrefour, ca s-au terminat proviziile

Pupici si seara buna!

Mai baga tu 3 mesaje repejor (oriunde pe forum), poate ai noroc si ti le afiseaza in timp real. Adica stii ca pana nu faci 10 mesaje esti moderata.
Altfel te mai citeste doar cine se mai uita in urma. Nu ca ai fi singurul caz

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

tot yo!

pey dc a venit mama si se joaca cu piticu...sotzul la scirbici, de noapte, yo la comp!

si eu vreau sa-l dau pe razvanos la un sportdar nush la care si nici de la ce varsta. Ideea e ca nici eu nici soata nu suntem prea inalti, si tare as vrea ca piticul sa nu ramana pe la 1.7o...deci:baschet, inot si dansuri! dansurile sunt flebetea mea, si ca baiat da tare bine la gagici sa stii niste poante... Probabil de pe la vreo 4-5 ani o sa incepem.

cadou pt 1 an: eu iau un tobogan. Am ochit unul la vreo 900.000, rosu, al nostru e! Mai ales k vine si iarna, vreme nashpa...

anda mama, sa pastrezi numarul de tel al bonei, dc ai vreun dusman de moarte poate o recomanzi!!

noki, dc sacul de dormit e adecvat varstei, se ridica bine-mersi in picioare cu sac cu tot.mai nasol e cu patrulatul, dar de ridicat, np!

ooops, ma cheama datoria! a venit la usa si se da cu capul de ea!

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput

aha, lapte de vaca!

muuuuuuuuuuuuu!!

de incalzit il incalzesc la ce pica: aragaz sau mw, in functie de timp...nu-mi pun problema de steril (noki nu ma bate !!!), pt ca la cat merge in 4 labe si la cat baga in gura tot ce prinde, cred k s-a imunizat ceva...mai ales k eu n-am mai fiert bibe de la 6 luni, uneori mai sterilizez suseta, atat!

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Intru si eu sa raportez o fata kkcioasa si super maraita - al doilea dinte e pe cale de eruptie De ieri pana azi a facut kk de vreo 5 ori (ft. mult pt. ea) si de fiecare data a fost foarte moale - pot da vina pe dinti?
Si ca s-o si laud putin, ca tot m-am plans ca e lenesa, a baut fata mea apa cu paiul! Am fost ieri la mall cu o prietena si am uitat sticluta cu apa acasa (nu aveam nicio sticluta la mine, deloc). Am cumparat o sticla de apa la jumate si cu paiul am inceput sa-i "torn" apa in gurita, eu tinand un capat de pai astupat cu degetul, si din celalalt capat ii turnam in gurita ce reuseam sa tin in pai. Dupa vreo 2-3 "turnari" a inceput Rianna sa suga de capatul care ii ajungea in gurita, si atunci mi-a venit ideea sa bag paiul normal in sticla si s-o las sa suga direct de-acolo. Si a reusit! Acuma, e drept ca ea acasa bea apa din canita cu cioc de vreo 3 luni deja, dar nu ma gandeam sa reuseasca sa bea si cu paiul.

Sanatate multa bebeilor bolnaviori si pupici dulci pentru mamicile lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Bai copilasi,ce facurati mai,de racirati??
Stefanel-teroristel va ureaza multa sanatate,si cat mai putin mucisori,si febra-ioc;si nopti pline de somn,si vorba addyei,de partzuri sanataose!!

Noki,e super emoticonul cu suzi-e kiar f fain,mereu ma uit de un milion de ori la el,cum plange bebelusul,si mami-tzac-ii infige(cam brutal,ce-i drept...cre-ca era cam nedormita!!)) suzi in guritza;kiar mi-a placut de cand am venit eu pe forumul asta,cam din sept,anul trecut...

Daca ghiciti ce a facut azi stef:s-a mitzigait si a papat NUMAI lapte...atat!Dordia,la ce copil ai tu,mama,eu iti zic sa mai faci nu unul,ci inca 2,pe bune,NU glumesc...sau ti s-o parea tie viata de mama cu bebe mic usoara,nu stiu...dar kiar ai o MINUNE de baietel!

Noki,revin,tot cu tine:am mai zis-o si eu si repet,incep la Lavi:intr-adevar,paracetamolul si algocalminul sunt mai eficiente ca anti-termice decat ibuprofenul,ibuprofenul are un efect f bun anti-inflamator...si algocalminul,si novocalminul,ai grija,NU le da mai mult decat tb:15 pic mi se pare mult,se da 1 pic/kg.corp...si saralia e cam silfiduta,deci 10 pic-super ok.

Corap...nu mai ma iubesti;eu inteleg ca esti f ocupata cu amandoi copilasii-hehehe-dar mai invita-ma si pe mine la un suc,la o vorba...

Si-acu,o intrebare intrebatoare:Cine imi poate imprumuta si mie in week scaunul de masina?pana luni,seara,adika?multumiri anticipate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angi75 spune:

Salut, fetelor!

Noki, sper din tot sufletul sa nu fie infectie urinara! Dar oricum, chiar vroiam sa scriu aseara ca la 39 grade nu pot fi dintii. Am citit ca temperatura maxima care este cauzata de dinti este 38.5 grade. Bafta sa fie doar un virusel!
Anda, am citit despre bona ta, ma gandeam ca poate reactioneaza ciudat in prezenta ta, cumva intimidata de tine, sau mai bine zis stresata sa nu greseasca si, stii cum e, mie cel putin mi se intampla, mai rau gafez.
Eu am descoperit haloterapia. Este o camera cu concentratii mari de sare si stai acolo ca sa faci aerosoli. Este recomandata copiilor cu probleme respiratorii,astma, dermatita atopica(daca are cauza alergie respiratorie,adica nu tine de mancare, ci poate de mediu).Am fost aseara cu nepotul meu, care are infectii repetate la ureche si m-am programat si eu cu Stephan.
INa, pentru noi este acoperita de insurance. NU cred ca este sub OHIP, dar daca ai un pachet minim de beneficii ar trebui sa fie si asta. A, este sub naturopatie.

Trebuie sa ma intorc la lucru...

Mergi la inceput

silvia, te pot servi cu o scoica dc vrei. al meu la 9.3 kg sta super bine in ea.

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

seara buna la voi,

3 zile nu amers dc-ul,nu stiu de ce ca restul mergeau toate

despre noi suntem bine,tot cu2 dintisori papam bine,mai putin iaurtul pe care nu-l vrem,la 10 luni raportam 10,100 kg si 76 cm

ams i eu o intrebare de fapt este un fel de sondaj:Voi a-ti observat la bb-ii vostrii gesturi pe care le faceti si voi?????

UKA face 2 chestii-daca sta linistita ne prinde de mana si se joaca cu unghiile noastre(hai ca am tot incercat o formulare ca sa ma fac inteleasa dar nu am gasit)gest pe care il fac si eu,si a douapozitia cand doarme este ca a lui tati

la mine a murit vecina de langa mine,d-zeu sa o ierte ,era batrana 85 de ani,sper ca zilele astea,mai ales noaptea sa fie liniste sa nu se deranjeze uka
pupici revin mai tarziu,ma duc sa o trezesc ca sa pape ca la noapte icne stie cand mai adoarme

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput