Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (87)
Raspunsuri - Pagina 23
felicia74 spune:
Mda, iglul meu e pe drum
Madau ai pile!![]()
Acum ia sa vad ce ati scris!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Noki_Lara spune:
Dordia- cum adica "azi"??
Cine ma cunoaste stie ca asa-s io de fapt.
Nastea- bine ai venit in
! cHiar asa...mai da si tu niste amanunte. Noi ne jucam cu tot soiul de jucarii de prin casa, afara mergem si tragem de jucariile altor copii, ne dam in leagane si fugim dupa biciclete, triciclete si masinute teleghidate.
Feli- in sfarsit o sa-l primesti. Ca m-am plictisit io de cand astepti comanda de iglu!
De la TCM - dar di Germania - e pijamalutza noua a lui sarah pe care am pus-o prima data ieri noapte cand s-a imbolnavit. Asa ca sa nu mai aud de ei.
Mi-au purtat ghinion. Glumesc, evident.
Gata, ati scapat de mine pe ziua de azi: fug la serial si apoi afara! Puuuuuuuuuuuuuuup!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
madau spune:
Am papat mamaligutza cu branza si smanatana azi

, i-a placut de n-a mai putut..mamaligareasa mamii!!!![]()
![]()
![]()
Feli sa stii ca am pile la aia de la Quelle, ca mi-au trimis de 2 ori coletul..sa fac infarct la posta cand mi-a zis aia ca am de platit 6 mil 
. Noroc ca am avut tel la mine si am sunat sa ne lamurim.
Noki mersi ca ma tragi..de mesaje

Mai am doar bucataria de lustruit..fug
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
felicia74 spune:
Corap felicitari pentri dintos!
Ina eu am avut tensiunea mica toata perioada gravideniei asa ca am baut chiar 2 cafele pe zi. Ilinca e destul de cuminte (pentru varsta ei), iar noaptea doarme 11 ore neintrerupt + alte 2-3 in cursul zilei.
Bianca rabdare si va trece perioada agitata! Bafta!
Dordia cuscra ce mai gandim noi la unison
- corect! Eu nu am mai zis nimic de listutza ca nu prea ati fost de acord cu propunerile mele, dar mi se pare normal sa mai facem un apel. Sunt fete care nu au dat niciun semn de viata de foarte multe ani. Ba e chiar un caz unde nu stim nici macar numele copilasului... e chiar aiurea! Alta fata scrie in alta parte... Deci sunt de acord.
So, mai facem un apel catre mamici? Valabil pana face mezina grupului - respectiv Daria a Cameliei - un anisor.
Ioana canitza adevarata?
Esti o fericita! Eu nu stiu cum voi scapa de "sfantul bibe".
Eu nu o invelesc afara. De fapt nici nu prea sta in carut, mai ales ne plimbam cu ea.
anda ERAM SIGURA! Stiam ca va veni luni ca si cand nu va fi nimic. Cred ca e nebuna!
Iarasi Dordia felicitari ptr pipi la olitza!
Efectele negativa ale "mustului" le contracarez cu ceai de menta. Mult!
Noki dar voi cu gripa mai iesiti afara? Nu e contagioasa?
Pischi suge pastile de gat - Strepsils, poate va ramane doar la stadiul de arici.
Of, ce de boli, mai frate!![]()
Roxi are dreptate Katona, am mai auzit si eu ca se poate atrofia muschiul mai ales la bebelusi dar ce sa faci? Asa fac 99% dintre doctori. Traim in Ro....
Nastea bine ai venit! Zi-ne data de nastere a bebeului si numele, precum si din ce oras sunteti. Esti chiar din R. Moldova?
Eu nu-i citesc nimic acum, ca oricum n-are stare. De jucat - ma prefac, ca o sperii, ca sunt monstru si ea moare de ras
Ioana am murit de ras " Tot e o treaba buna cu neregulile astea de pe DC, se pot posta linkuri lejer"
migabo spune:
Buna seara!
Mai Dar harnicute sunteti la scris, nu gluma.

Abia apuc sa va citesc, la servici, in pauzele mici si dese
Vad ca inca nu s-a terminat sezonul de bebici bolnaviori, ce sa zic, sanatate tuturor.

Fiindca ati adus vorba de Albumul Bebelusului, eu am vreo 2 cumparate (unul galben - si Noki parca spunea ca are la fel) si unul mai subtirel, dar m-am oprit la prima pagina cu completatul lor. Sper ca pana la majoratul bubulinei sa termin...
Si la poze pe hartie stau prost; nu le-am mai scos de cand am inceput serviciul, adica de vreo 3 luni...
Oricum ideea cu carte cadou pt bebe la aniversarea de 1 an e superrrrr...
Bianca e bine mersi, nu si-a pierdut prostul obicei de a-l trezi pe tatic noaptea, dar asta e... Aaa, in week-end am dormit singurele (tati a fost la un curs in afara Bucurestiului), dar cu mine a fost blanda: sambata s-a trezit o data, pe la 1 noaptea, iar duminica deloc (adica de dimineata:))

A invata-o bona sa faca pa-pa cu manuta si e ff haioasa. In rest incercam sa stam singurele in picioare, dar de mers fara manuta, mai asteptam; suntem f precaute. Oricum, nici nu scapam de o vanataie ca ne pricopsim cu alta![]()
revenim cu raspunsuri la sondaje; cand mai avem putin timp
Pana una alta, fug acasa sa pup bubulina, si apoi in Carrefour, ca s-au terminat proviziile![]()
Pupici

si seara buna! 

dordia2000 spune:
Felicia am crezut ca sunt singura care zice sa curatzam listutza. daca nimeni nu a mai zis nik eram gata sa o las balta dar...se pare ca asa e corect. Sa avem si noi o listutza reala cu mamici pe care le cunoastem, nu cu mamici care se inscriu si apoi nu mai intra deloc nici "buna ziua" sa dea macar. D-aia mi se pare corect sa curatzam listutza.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
felicia74 spune:
Cuscra pai daca se lasa cu rosii, macar sa le impartim, ca tot e sezonul de facut conserve.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
dordia2000 spune:
Aaaa macar sa dea cu gogosari ca azi d-aia pun!!!

Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
mandyksch spune:
Din ani in pasti mai intru si eu, da' zau daca apuc sa citesc mare lucru ca voi aveti un spor la scris....
Eu nu stiu inca ce voi face de ziua lui Kriszti, ce ii voi cumpara. Deocamdata ma gandesc numai la hainute, jucarii in orasul asta infect gasescmai greu.Vroiam sa facem un drum de Cluj (si sa ne intalnim si noi cu Anutzache
), dar pur si simplu nu avem timp fizic nici eu nici sotu'. Apoi mai avem si o nunta pe 21 octombrei, deci va dati seama ce super va fi a doua zi, duminca la ziua lui de nastere, oboseala etc. Oricum noi vom sarbatori in familia restransa, bunici, parinti, o nasa (restul nasilor de botez locuiesc in Ungaria si nu am vrut sa ii trambalez si pe ei). La noi nu sunt obiceiuri cu motul si cu turta, totul va fi super simplu, dar sper frumos.
Ce se intampla cu atatia bebei bolnaviori? Al nostru e ok, inafara de maraila continua cu dintii, avem deja 7 si cel de-al optulea e pe drum.Vaccinul de la un an il facem si noi la sf. de luna dar mi-e groaza, avand in vedere antecedentele lui.Ma pregatesc de cel putin doua zile cu febra de 39.
Trecrea la lapte de vaca trebuie sa o facem si noi, noua ne-a spus doctorita de la Cluj sa ii dam lapte slab, de 1,8% grasime, si nu stiu inca cum o sa i-l dau, dar banuiesc ca o sa folosim cuptorul cu microunde, nu dati cu rosii dar asta e cred ca va fi optiunea mea.
Cam atat, incerc sa mai intru si de acasa.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)