Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

da Mada suuper idee si mi-a mai placut si ideea Cristinei dar cu albumul asta impusc 2 iepuri. Adica o carticica amintire si utila pe deasupra. Carticica cred ca o sa o pastrez si o sa i-o dau cand va avea primul copil..adica primul meu nepot?????????

Gata ma duc sa ii incalzesc supica lui Stefan!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Salutare,
ne primiti si pe noi la voi? Si bb al meu e nascut in noiembrie 2005.

Am o intrebare: Cum va jucati, si in ce mod cu bb?
Dar ce le cititi?

multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Bei, dupa ce v-am intrebat cum ii imbracati pe bb la plimbare vazui prognoza meteo de la ora 11: Iasi 13 grade, Bucuresti 17 grade.

Heheheee, la voi e primavara, dragelor, la noi sufla vant polar.
Serios, e un vant rece, de te taie la inima. Ieri am imbracat-o asa: body subtire cu maneca scurta, pulover de lanica si o gecuta dublata cu ceva, dar nu f groasa. Ciorap lung ,pantalon reiat, sosete si ghete. Pai pe la ora 17-18 cand marsaluiam pe-afara cred ca erau deja 15-16 grade si Maria mea era rece la maini, iar picioarele erau bocna. Na, pai sa nu o invelesc? Asa gandesc si io, ca la iarna ce mai fac? DAr mai bine sa-i fie cald acum, vedem noi ce-o fi la iarna si ii pun o patrura pe ea, ca abia scoatem capul din raceala. SI cu calitul mai vedem noi, cand vom mai creste.

Pai acum o saptamana erau 29 de grade la ora 16 acu sunt 15, nu mai intelege nimic saracul organism mititel.

Azi am avut in meniu branza de vaci cu smantana si mamaliga, nu s-a dat in vant deloc dupa ea, mai mult i-am bagat pe gat sa se obisnuiasca cu gustul.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Tot e o treaba buna cu neregulile astea de pe DC, se pot posta linkuri lejer

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mada, gata! Esti in carti!

quote:
Originally posted by madau

IAR S-AU PROSTIT MESAJELE...TAGETI-L CAREVA MAI IN FATZA...PLEASEEEE!!!

Noki carticica e www.litera.ro/carte.php?nume_carte=_Albumul_bebelusului_meu_0427" target="_blank">asta
Mulaj ptr manutza si picior am luat deja dar e din ala 3D, deci o sa-l fac cand o sta potolita cu mana in pasta aia macar 2 min.. Cred ca pe la 1 an.

Dordia n-am putut sa-ti raspund ca zicea ca nu pot posta mai deverem de 60 sec de la mesajul anterior (prostia asta cu ora postarii), dar pt viitor..noi iesim zilnic de la 12-16, cu Anca si cateodata vine si Silvia. Ne gasesti ori la Anca in fatza blocului ori in parculetz acolo la Adina (in spatele pietei).

Fac curat..fug sa termin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Roxi...si tu!

quote:
Originally posted by roxisialexia

hello hello!

Despre locul inocularii vaccinului am aflat de la Dr. Katona la care am fost saptamina trecuta, i-am cerut o parerea despre vaccinarea in aceiasi zi a vacc.Infanrix si Priorix, am intrebat-o daca cel de-al doilea vaccin este in celalat picior...la care ea foarte contrariata nevoie mare incepe sa imi expuna ca este o metoda invechita vaccinarea in picior, ca ea face numai in fund.Mi-a explicat in prea multi termeni medicali si sincer nu am retinut decat ca afecteaza muschiul gambei si ca poate sa faca nu stiu ce boala.Am zis sa intreb si pe altcineva dar pina acum nu am auzit de pareri pro, eu ma abtin de la comentarii, ori e "plecata" doctorita asta ori stie ea ceva ce altii nu stiu

noki, ma bucur sa aud vesti bune despre printesa ta.

feli, ma bucur sa aud ca sunteti bine.

madau, multumesc esti foarte amabila, insa eu consider ca este prematur diagnosticul si dupa toate cautarile mele pe net toate persoanele care au fost la Jianu cu copii pina in 3 ani, au fost intorsi acasa cu diagnostic ortopedic normal...dupa cum spune si in cateva articole pe care le-am gasit, pina la trei ani nu se poate pune un diagnostic de platfus( si parerea mea, fii-mea are picioarele ok nu merge nici stamb si are si bolta formata)

Trimit ravasul si revin.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Sa va zic ceva dragutz: am vrut sa-mi schimb emoticonul de la semnatura - ala cu BB care pierde suzi - apoi mi-am dat seama ca descrei atat de bine relatia mama-bb, incat nu m-am indurat: concret - analiza de emoticon - bb talamb suzeteaza..ii cade..urla. Ceva firesc si care se aplica la fiecare bb, chiar daca nu e vb de suzi ci de orice altceva are nevoie si nu primeste. Apoi vine mami, ii infige suzi si-l mangaie si-l pupa. dar fetelor...sau m-am zarghit io de tot si a dat masina cu nostalgie peste mine sau e atata de tandru gestul mamicii din emoticon, de stau minute in sir sa-l admir....Asaca nu-l mai schimb. Pana la adanci batranetzi ale copilului. ca io zic ca pana atuncea e valabil.

Hai ca am innebunit de tot! Somebody stop me!

Poze cu Sarah si mami

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Noki dar sensibila esti azi!!!

Hai sa va zic din serialul "Stefan la olitza". S-a trezit copilul asa ca eu...repede la olitza. Cu jucarii in jur, cu mami scalambaindu-se...etc,etc dupa care Stefan tacticos se taraste de pe olitza pe covor si....pishuuuuuuuuuuuu;dupa asta...trageri de putza si rasete in hohote. Pai...sa nu mor de oftica??? zici ca e un catzel din ala mic pe care te chinui sa il inveti afara si el cum ajunge in casa cum...face una-alta. Dar parca stia ca mi-a facut-o asa se uita la mine, tragea de putza si radea de numai. Offf ce drum lung ne asteapta cu olitza pana s-o obisnui ca e pt pushu si kchi!

14.11.2005

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nastea23

Salutare,
ne primiti si pe noi la voi? Si bb al meu e nascut in noiembrie 2005.

Am o intrebare: Cum va jucati, si in ce mod cu bb?
Dar ce le cititi?

multumesc.

Bine ai venit. Te primim normal, dar...zi-ne mai multe despre tine!

Noi ne jucam foarte frumos cu mingea, cu maimutoi cu care ne maimutzarim si cu alte jucarii. facem calutzul pe genunchi si pe burta lui tati si...mai multe dar nu imi vin acuma!

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Uraaa!
Am iar net, ca a venit tati acasa sa repare cablul ucis miseleste de chiti.
Multumesc tuturor pentru ca va bucurati pentru noi (am vazut pe diagonala mesajele voastre ca nu am avut timp sa citesc).

Melkule, TCM-ul se muta chiar langa mine, pe Iuliu Maniu nr 12A. Abia astept, ca cica se va deschide in curand.

Am gasit calutz la Piata Veteranilor, cred ca maine il cumpar. E la acelasi pret doar ca nu are suport ptr picioare, insa are capul rosu .
Tot la acel magazin de artizanat am gasit si leagan dar mi s-a parut cam scump - cam 45 roni. Cred ca il voi lua pe cel de la Biemme:
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=221
Ce ziceti de el?

Revin ca sunt la telefon cu Quelle.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput