Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (143)
Raspunsuri - Pagina 28
country girl spune:
'neata mai pe dupa amiaza!
si hepibarzdei la sarbatoritii zilei de 11 octombrie!
Io mi-s tare picata in butoiul cu melancolie si cam sictirita de atmosfera pe forumul asta. Exceptand subiectul asta nu mai am motive sa intru, asa ca intru rar.
Mi-e dor de "Calatoriile sufletului" pe vremea cand activa Julie-san. De altfel din cauza acelui topic si a postarilor lui Julie indeosebi de la vara samurailor am devenit membru al formului. Acum totul e o mare mahalageala. Bleah!
Mi-am mai revenit cu raceala. Se pare ca-i bun si oscilococcinumul la ceva.
Ce mai stiti de moderatoarea Sofia?
si Ilinca (10 septembrie 2005)
cge spune:
Trimiteti mesajul asta mai departe, ca sa ajunga la Cleopatra Stratan: Nu ma mai astepta diseara la portita, mi-am gasit alta fetita.Semnat: Ghita
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
b_irina_c spune:
Kristinutza imi amintesc si eu lista si marturisesc ca eram putin oficata ca eram la categoria mixta, desi la vremea aceea ii dadusem doar de vreo 2 ori lapte praf
asa mai mult din disperare, dar eu ma consideram la categoria natural
. ce vremuri...
Si daca azi tot ne marturisim... eu habar nu am cu ce sau ce am gresit atunci... imi amintesc perfect cum urla ca din gura de sarpe cu orele cand il puneam la san, ca eu tot insistam de se isteriza sotul ca cccc chinui copilul si in tot timpul asta eu lasam dare ca melcul prin casa de la atata lapte. Incerc sa ma linistesc gandindu-ma ca am reusit luni bune sa ma mulg ca el sa aiba parte totusi de laptele meu... Oricum nu mai conteza acum...
cge eu nu-mi amintesc polemicile
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
Ina tocmai am vb pe mes cu Sofia si se fataia prin casa ![]()
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
Diana30 spune:
Cristina,normal,doar si Ghita e barbat
.
Am uitat sa va spun in postarae de dimineata ca l-am sarit pe Mihnea peste tzitzi in dimineata asta.I-am facut lapte praf,n-a vrut sa-l bea din bibe si i-am dat cu o canita de cafea in timp ce manca paine cu telemea.La un moment data a trebuit sa schimb canita cu una la fel cu cea din care imi beiam eu cafeaua.Da incet incet a baut 100ml.La mine-i problema noaptea ca daca maraie si nu-l pun la san se apuca de urlat.Trei nopti inainte de noaptea trecuta nu s-a mai trezit,da astanoapte s-a trezit(cred ca ceva l-a durut) si nu s-a linistit decat la san.
Chestia cu alaptatul pot zice ca a fost ambitia vietii mele,desi de felul meu nu-s defel ambitioasa.Si mi-a reusit.La inceput cand nu aveam lapte suficient(i-am dat completare vreo 2 luni)ma gandeam ca macar pana la 4 luni sa-l alaptez,apoi pana la 6,dupa 6 nu m-am mai gandit.Acuma ma gandesc cum as putea sa-l intarc cat mai usor si repede,desi am niste sentimente contradictorii de genul:"lasa-ma!da nu-mi da pace!";is convinsa ca fetele care-s in aceeasi oala cu mine stiu despre ce vorbesc.
country girl spune:
sarumana Irina 
Imi lipsesc postarile ei literare. Sofia, daca ne moderezi din umbra, trimite-ne o proza scurta ![]()
si Ilinca (10 septembrie 2005)
kristinutza spune:
cge, am primit si eu un mesaj, poate il trimitem si pe asta mai departe, e tot de la ghitza: "ma numesc ghitza si jur cu mana pe olitza,cand am sa fiu la gradinitza am sa pup orice fetitza si cand am sa ma fac mai mare si pe doamna invatatoare!"
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Ioana75 spune:
Ce de mesaje cu Ghitza
.
Ina, sofia a mai scris pe la jurnale, chiar zilele trecute (daca imi amintesc bine
).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
alexuta2005 spune:
Fetelor, ca venii vorba de Ghita..eu nu mai rezist. De o jumatate de ora ascult ghita.Alexia vine langa calc. si incepe sa planga(astai-i semnul ca vrea pe Ghita).Il ascult in continuu.NU MAI POT!
Casiana si Alexia
Anya20 spune:
Of, fetelor, imi pare rau ca am starnit atatea polemici pe celebra tema cu alaptatul. Chiar nu am vrut sa va suparati, insa din pacate nu prea mi-a reusit. Mi-am expus si eu parerile, la fel cum o faceti voi toate (referitor la subiectul asta sau la altele). Nu cert si nu judec pe nimeni, ba chiar imi doresc sa fiu de folos. Si doar mi-am propus de atatea ori sa nu mai vorbesc neintrebata. Fiecare face cum considera ca este mai bine.
Referitor la ce spuneai tu Maddy, nu prea imi place densitatea de 1005. Daca este cea reala, este cam mica. Ar merita sa o mai repeti (stiu ca pare usor de spus). Depinde si de cum i-a iesit sumarul de urina si urocultura.