Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (143)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Asa-i, Kristinutza, mi-amintesc!
mercic pentru sfat.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Locca,mersi.Ma bucur ca e mai bine Matei.Mai bine constipat decat diaree.

Kristinuta,nu pot vedea tortul.Bine ca si-a revenit Radu.

Diana,mersi pentru sfat.Am inceput de 2 zile sa-i dau vitamine,sa vedem daca se schimba ceva.

Azi vreau sa ma duc la control la gineco,n-am mai fost de cand avea Bianca 2 luni.Mi-e si rusine sa dau ochii cu dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu am intarcat-o pe Petra la 10 luni, de la 8 luni i-am bagat suplimentul (n-a durat mult....:))

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ioana,
Nici eu nu vad tortul, balesc doar simbolic pe tastatura... si mie imi apare un mesaj ca al Irinei cu Uh-Oh - eu cred ca aia au vazut tortul si ofteaza pe langa el...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

uh-oh, erau private ultimele poze .

haideti, mai, ca e un tort simbolic, o prajitura mai bine zis. nu mai salivati, pastrati-va pt duminica, atunca va pregatesc un tort de nu s-a mai vazut!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ba pe mine m-au lasat sa vad tortul, sadicii, ca de azi dimineata ma doare stomacul rau si balele extra nu-mi fac bine deloc.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

uh-oh, erau private ultimele poze .

haideti, mai, ca e un tort simbolic, o prajitura mai bine zis. nu mai salivati, pastrati-va pt duminica, atunca va pregatesc un tort de nu s-a mai vazut!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Kristunutza, asa am fost si eu la Victor vroiam sa demonstrez lumii intregi ce mama pot fi.
Adica Victor trebuia sa fie bebelushul ideal si eu mama ideala care e mereu alapteaza cat mai mult timp.
La fel si Victor nu a luat in greutate nici in prima luna, dar parca in a doua luna a recuperat. In orice caz, l-am tinut numai cu san pana pe la 4 luni, cand am inceput sa il diversific si la 6 luni i-am dat Nan completare. La 10 luni cand am inceput serviciu, intarcarea.

La Anca nu mai vroiam sa demonstez nimanui nimic, decat sa reusesc cu amandoi copii.
Asa ca la 1 luna cand am vazut ca nu ia in greutate nici ea, i-am dat completare. N-am fost in stare sa o tin toata ziua la san, asa cum l-am tinut pe Victor, ca sa se stimuleze lactatia.

Asa ca Anca a baut laptic de la mine + completare pana la 3 luni si jumatate, plus mulsul de rigoare.
Cu 2 sapt inainte de a incepe serviciul(Anca avea 4 luni), am renuntat definitiv la aceasta cariera.

Nu sunt incantata de alegerea asta, dar asa s-a intamplat, si numai pot schimba nimic.
Si daca toata lumea alapta, nu se mai inventa laptele praf.

Mi-aduc aminte ce polemici am starnit pe forum cand am zis ca pana la urma tot la alt lapte vor ajunge toti puiutii nostri. Depinde numai de moment.

MiFloricica, cum e la scarbiciu ?
Cum te-ai adaptat ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Am uiat sa va zic ca i-a iesit fetei mele densitatea urinara 1005 si normal e 1015-1025.O fi de rau?Am citit pe net ca sub 1012 nu prea e bine,cica rinichiul nu mai are capacitatea de a produce o urina mai concentrata.Dr Anya ce parere ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ohoho, Kristinutza, ce amintiri mi-ai trezit cu statistica ta despre alaptare. La um moment dat eram la mixt+san si apoi am trecut numai la san si te incurajam pe tine sa stimulezi lactatia. Apoi tu ai disparut o perioada, pana ne-am dezmeticit si am aflat ce s-a intamplat Greu a fost, usor este acum!

Lasa, nu mai fi amarata, si Alex a mea a crescut fix la fel si cu san si cu lapte artificial, nu a fost bolnava (asta daca nu pun un singur episod de mini-raceala si o zi cu kk moale) si e bine mersi, chiar daca la categoria pana. Sunt convinsa ca lapticul de mama e foate bun, asa cum incearca toti doctorii (si Dr. Alina) sa ne convinga, dar sunt la fel de convinsa ca laptele artificial actual foarte bun. Nu mai fi trista , Kristinutza, raducu e un frumos si a crescut f bine si o pentru tine!

Mergi la inceput