Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (143)
Raspunsuri - Pagina 26
maddy77 spune:
Buna fetelor,
Fii mea a dormit de aseara la 9.30 pana azi la 9,cu trezirile de rigoare la 1 si 6 pentru laptic.
Cu nasul e mai bine in sensul ca nu mai are asa muci dar tot infundat e,nu mai stiu ce sa-i pun ca apa de mare n-o desfunda.Am incercat cu ser efedrinat si in cateva minute e iarasi infundat.
Suprpiza neplacuta:kk moale de a iesit din pampers si s-a murdarit toata.
.Nu mai stiu de la ce e,ca ieri a mancat numai lapte toata ziua si seara o bucatica de paine cu almette.I-am dat smecta sa vedem daca-i trece.Chiar ma gandeam s-o trec si eu pe nan junior ca a papat destul delactozat.
M-a apucat si pe mine nostalgia alaptarii,Bianca a supt numai o luna si apoi m-am muls eu inca 4 luni..si ma oftic si eu ca nu i-am facut analizele copilului atunci,ca ea sigur avea atunci Klebsiella aia nenorocita,de nu a mai vrut sa puna gura pe san si toti dr imi ziceau ca are colici cand suge si sa-i dau eu lapte praf...hai ca iar ma enervez cand imi amintesc ca a stat copilul 5 luni cu bacteria aia!
ma duc sa spal vasele si revin
alexuta2005 spune:
Da, cred ca e ziua confesiunilor.
Multumesc mult Alina.
E greu sa scapi de sentimentul asta de vinovatie.
Si eu , cum zice Kristinutza eram destul de informata si totusi...
Daca o vedeati pe Alexia cum arata...acu ma simt mai vinovata cand ma gandesc ca la o luna era mai slaba decat se nascuse.Ea a avut 3,600 la nastere si la o luna, crescuse in lungime si avea doar 3,200.Ginecologul a zis ca trebuia sa-i dau completare in prima saptamana in bibe cu gauri foarte mici,si se obisnuia asa, madam Culcer a zis fara completare, am ascultat-o.
Problema era ca Alexia dormea si o noapte intreaga fara sa manance, ea nu plangea de foame.
M-am muls dar am clacat repede. Cred ca eram prea obosita, nu stiu,poate si depresia.Oricum mai mult de 60 ml nu iesea (asta in cele mai fericite cazuri).
Saracuta, dupa ce am trecut pe lapte praf a recuperat asa de repede.
acum ma gandesc: oare ce trebuie sa fac la bebe 2? Sa-i dau completare de la inceput, sa fac la fel?
Hai ca m-a apucat melancolia, paote o cotesc acu spre depresie si va cer ajutorul sa ma consiliati.
Casiana si Alexia
kristinutza spune:
casiana, te consiliez eu!
ca eu cand sunt in depresie consiliez cel mai bine, plus ca ies si eu din a mea. 
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Anya20 spune:
Kristinutza, cred ca am atins un subiect prea sensibil si n-am vrut sa te fac sa suferi (pe tine sau pe oricare dintre fete). Eu am discutat la modul general. Am toata admiratia pentru tine si pentru toate cele care au facut tot posibilul sa alapteze cat mai mult.
Revenind la ce spuneai tu, Radu a crescut intr-adevar putin in primele 2 luni si probabil ca ar fi urmat sa-i dai oricum completare, insa nu cred ca de-aia este el mai slabut acum. Daca ar fi fost numai laptele tau problema, ar fi crescut cat 2 atunci cand i-au introdus laptele praf. Mai degraba cred ca asta este ritmul lui de crestere (pot sa ti-o dau exemplu si pe Sarah a lui valen care a crescut la fel si cu san si cu lapte praf. Asa e ea, indiferent ce i-ai da sa manance. Asta nu inseamna ca, la fel ca si Radu, nu este un copil sanatos si armonios. Timp de un anisor nu a fost bolnava nici macar o data). Si ca o concluzie, cred ca ne dorim cu totii mai degraba un copilas sanatos si nu unul neaaparat gras.
kristinutza spune:
anya,
.
mai tineti minte, fetelor, ca eu eram cu statistica cine alapteaza, cine da doar lapte praf, cine are alimentatie mixta? ![]()
am lasat statistica neterminata, ca dorinta mea secreta era sa si vedem desfasurarea in timp...
dar acum nu mai conteaza. asa e: important e sa fie copiii sanatosi.
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Ioana75 spune:
Eu am intarcat-o pe Miruna pe la 7 luni (parca, ca roza mi-a acoperit deja acele amintiri
), dar imi amintesc perfect ca la 2-3 saptamini dupa intarcare i-am aratat sinii, si habar nu avea la ce folosesc, tragea de ei ca de orice buton
. La fel face si acum, nu-i trece prin cap ca e de mincare.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
locca spune:
Kristinutza, asa e: important e sa fie copiii sanatosi 
Poate e marait pe motiv de dinti? Si al meu a marait mult azi noapte, dar banuiesc ca din cauza ca ieri nu a facut deloc kk. Fantastic, intr-o zi a trecut de la diaree la constipatie
.
Maddy, sper sa se faca repede bine Bianca. Hai ca poate a fost un accident.
Ioana
Am vazut-o ieri pe Alexandra a lui Kid, e absolut delicioasa. Si merge! Si da, ne-am conversat cu fitzele.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Anya20 spune:
Casiana, apuca-te si fa tu un bebe, ca mai vedem dupa-aia ce trebuie facut. Nu inseamna ca si la urmatorul o sa ai aceleasi probleme. Curaj...si nu te mai gandi la toate belelele.In plus, la al doilea copil e ceva mai simplu, ca stii f multe despre bebelusi.
kristinutza spune:
uite ca radu, dupa ce s-a trezit din al doilea somn e complet schimbat: se joaca singur de mai mult de o ora, e super vesel, alearga prin toata casa, imi aduce cate ceva din fiecare sertar
. sper ca a trecut ce nu-i convenea lui.
aici e o poza cu tortuletul improvizat de ziua lui. dar v-am spus, adevaratul tort va fi cel de duminica! ![]()
b_irina_c spune:
Ioana
. Asa face si Vladut, dar el stie sa le zica pe nume
.
Deci nu sunt singura care a facut astfel de teste cu copilul
.
kristinutza eu nu pot sa va poza :(. Imi zice ca "Uh-oh. Something bad happened..."
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze