Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (143)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Petrut merge ! Sunt asa de bucuroasa, ma gandeam c-o sa-i ia mai mult la cat de grasun e Aseara a decis ca decat sa se lase jos, sa fuga in 4 labe si sa se ridice 1m mai incolo, mai bine merge. Camera foto pe care o am trage niste dungi de nu vad ce filmez, asa ca cea noua vine azi-maine. Nu putea sa mai astepte?! nuuu....

Vad ca vorbiti de alaptat, v-am mai zis ca pe aici se face mare tam-tam pe subiectul asta, dar atunci cu stirea de saptamana trecuta ca IQ-ul copilului nu-i mai mare daca e alaptat 1 an, ce e?! ca pana acum asa ziceau, citeam asta pe toti peretii din cabinetele pediatrilor.
Zic ei ca laptele de vaca e bun pentru copilul vacii, eu am fost intarcata la 1 luna jumate ca dr. i-a zis mamei ca n-are lapte bun, iar in copilarie n-am avut decat raceli ocazionale, nici o alta boala (pe langa cele clasice ale copilariei)
sanatosi sa fie, altceva nu conteaza

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Kristinutza propun consiliere reciproca!
Alina, . Dar ce fac cu frica? Ca mi-e frica sa ma apuc de bebe2. Da am luat o hotarare inteleapta Imi rezolv problemele danturii (ca sunt multe rau si le-am neglijat) si trec la treaba.O sa mai dureze un pic.
Maddy eu n-am mai fost la gineco. de la 7 luni de la nastere.Poate ajung si eu, e mai complicat sa vedem cand are sotu' timp.

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Dr Alina, nu s-a suparat nimeni, fii serioasa! Uite un pentru tine si frumusica Anya. Esti un suflet deosebit si ne-ai ajutat de multe ori pe toate, si eu am apelat la sfaturile tale de cateva ori si iti multumesc din suflet pentru ele.
Nu ne-am suparat, eu nu am simtit ca s-a suparat nimeni (iar eu nici atat, Doamne Fereste)...sunt de acord ca ai avut cele mai bune intentii in ceea ce priveste sfaturile cu alaptatul, dar facem si noi haz de necaz, cele care nu am reusit asa cum ne-am propus, zicem ca vulpea care nu ajunge la struguri, incercam sa ne imbarbatam. Eu am incercat sa o imbarbatez pe Kristinutza care e amarata ca e Raducu slab si se culpabilizeaza ca nu a reusit sa alapteze mai mult. Dar nu are motive sa se simta vinovata, dupa mine e cea mai eroina dintre noi, cum a reusit sa faca fata atator probleme.

Hai , nu te supara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Kid, eu nu m-am suparat deloc. Imi pare doar rau ca am starnit asa un val de remuscari in randul fetelor. Si cu asta am sa inchei, ca nu vreau sa ma victimizez pe-aici.

Si usor off-topic: uneori ma gandesc ca poate asa imi primesc si eu criticile, cum si le primesc si alti colegi de-ai mei de la pacienti (mai citesc si eu pe-aici ). Pentru ca evident ca nu poate sa fie toata lumea multumita. Eram intr-o garda si a intrat in cabinet un tatic cu un copilas bolnav. Avea o infectie respiratorie usoara si m-am gandit ce sa-i dau sa-i fie mai usor. M-am straduit eu sa-i dau pufuri, sa nu aibe nimic injectabil (sa nu traumatizam copilul), sa nu ii dau deocamdata antibiotic ca avea nu stiu ce alergie etc. Bineinteles ca dupa ce au iesit si i-au povestit mamicii care astepta la usa, nu vreti sa stiti ce-a fost la gura ei. Mie nu mi-au zis nimic, dar au vorbit de fata cu asistenta: ca de ce nu i-am dat ceva injectii, ca de ce nu are antibiotic, ca ce-i aia sa tratezi copilul cu piufuri, siropuri si picaturi. Asta v-am spus-o asa, cu titlu usor anecdotic.Pe moment chiar m-am enervat, dar acum mi se pare chiar haios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Casiana, si eu astept sa-mi rezolv tot probleme de genul asta si apoi poate ma apuc de un alt bb. Incerc sa nu ma gandesc prea mult la "consecinte", ca altfel nu mai fac deloc copii. Cum s-au descurcat atatea mamici, ne-om descurca si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Si eu imi doresc deja un bb 2.
Tonnia, chiar nu mai zici nimic? Meme? Vreau sa aud noutati de la fetele cu burtici...tare ma trage ata sa mai fac un bebe, acum am curaj, alexandra e cumintica, doarme noaptea f bine, pot sa o las cu oricine ca nu protesteaza, acum e momentul, sa nu ma razgandesc.
Anya, cat mai vrei sa astepti pana la bb2?

Am vorbit azi cu Aura Diafera...sunt bine si ea si bebe Gabriel. L-a tuns pe pletos (am uitat sa va zic ca are o pleata mama-mama), nu reuseste nici ea sa-l intarce, ca nu vrea alt lapte si nu se gandeste deloc la bebe 2. Gabriel se trezeste noaptea, ea e non-stop cu el si deocamdata zice pas. Eu sper sa se razgandeasca si sa ne avantam curand catre o noua odisee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Fetelor....
Buna seara.....ieri nu a mers netu...am crezut ca din cauza de plata si cum nu l-am platit pana acum credeam ca nu merge...
Noroc cu "mesterica" de fimea care butoneaza pc-ul si asa am vazut ca am net
Kid - nu mi-ai raspuns cum ai facut cu baloanele?

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Uaa, hai ca-mi plac subiectele pe care le dezbateti acum. Eu nu m-am mai potrivit cu voi in evenimente in ultumul timp si de cate ori postam eram off topic.Diana, scuza-ma, dar ce-i prostia asta cu iq-ul? Eu una n-am alaptat-o pe Sarah ca sa fie mai desteapta ci mai sanatoasa; uite ca acu a facut o infectie la ureche si tare nu-mi place; cred ca niste tzatzica i-ar fi prins tare bine, dar asta e. Sa stii ca nici pe mine nu m-a alaptat mama (cica n-avea lapte) si n-am fost un copil bolnaviocios, dar nici nu aveam cum, ca am crescut la bunici la tara si am mers tarziu la gradinita. De unde naiba microbi? (bunica abia daca ma scotea iarna din casa, ca sa nu racesc, iar vara, nu va pot spune cate caciulite aveam pe cap). Oare de aia racesc si cand suera sotu' mai tare in nasu meu?Anya, azi nu ne-am auzit deloc. Va pup pe amandoua. Termin mesaju si va sun.Maine merg la dr. sa vad ce face samburelu'; sper sa fie la locul lui, sanatos. Vroiam sa mai scriu ceva, dar Sarah maraie de cand m-am asezat la calculator asa ca va las si pe curand. AAA, niste poze mai joshttp://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriela_panait2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Fetelor....
Buna seara.....ieri nu a mers netu...am crezut ca din cauza de plata si cum nu l-am platit pana acum credeam ca nu merge...
Noroc cu "mesterica" de fimea care butoneaza pc-ul si asa am vazut ca am net
Kid - nu mi-ai raspuns cum ai facut cu baloanele?

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

KId, s-o saluti pe Diafera.Chiar ma intrebam ce mai face.

Mergi la inceput