Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (143)
Raspunsuri - Pagina 30
kid2003 spune:
Valen, ok, o salut...nu a mai intrat demult din motive de bbplangacios. Catush, baloanele le/am facut la superbaloane, comanda minima e de 50 de baloane, balonul costa 0,23 euro/ bucata, in plus se plateste matrita, care e 23 de euro.
ei au venit si le-au aranjat la locatie, daca vrei cu heliu, se plateste separat
maddy77 spune:
Dr.Anya,mersi de raspuns.
.Sumarul si urocultura au iesit f bine,numai densitatea asta a iesit mai mica.O s-o repet ca sa stau linistita.Sa vad cum o mai prind sa-i pun punguta.
N-am ajuns la gineco,poate sapt viitoare...in schimb am fost sa iau cadou la copil si sa comand tortul.Vroiam dj piano de la chicco si nu aveau asa ca am luat dj de la vtech..cam scumpicel, sper sa se joace cu el,mai ales ca are si microfon.
Gina M spune:
Schimb capitolul.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85901" target="_blank">Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (144) va asteapta AICI.
POZE NOI

kristinutza spune:
anya, nu cred ca s-a suparat nimeni!
eu una sigur nu m-am suparat! si eu vreau sa vorbesti si neintrebata
. ar fi culmea sa n-o faci, fiecare ne spunem parerea, iar a ta e cred cea mai avizata!
pt mine a fost doar un prilej sa-mi amintesc cum a decurs la mine alaptarea, nu te-am contrazis. stiu ca e bine sa alaptezi, ca un procent covarsitor de femei au lapte suficient pt bb lor, eu eram convinsa ca o sa pot alapta cu succes, dar n-a fost tocmai asa.
iar daca e sa sfatuiesc alta mamica, as spune si eu exact ca tine.
zi ca nu te-ai suparat!
ca sa stau si eu linistita.
uite, vad ca ti-a spus si kid ceva asemanator. chiar ma simt aiurea acum. ce am spus eu nu era un raspuns la sfaturile tale, ci pur si simplu mi-am amintit de cum a fost la mine. sti cum ma plang eu pe-aici pe forum de toate, m-am plans un pic si de alaptat
.
hai te rog, nu te supara! 
daca n-a fost de ajuns sa-ti treaca supararea, iti mai spun! ![]()
diana, felicitari pt plimbaretz!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video