Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (143)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am vorbit si e uacum cu tanti doctor si mi-a spus ca voi si ca dr. Anya ca din cauza secretiilor din gat varsa. -a sfatuit sa nu-i mai dau cand doarme, ca deja e fata mare. Baita si iesitul afara a zis ca e mai bine sa o las pana maine sau poimaine. Asa a, cu spalaturi locale
Si daca vreti sa stiti pe viitor pentru voi mi-a mai zis ca de acum pot sa ii dau de ex: out sau sunculita dimineata si carnita la pranz (da nu multa). Deci se pot da deja 2 feluri de proteine pe zi, dar nu 3.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Codruta, bine ca te-ai lamurit.
Mai, eu ii dau deja de cand am fost in concediu si carne si ou in aceeasi zi, pt. ca nu prea aveam alternative. Am gresit?
Si azi e cu foamea in gat. A mancat pana acum 1 felie de paine cu branza dimineata, apoi o banana, o alta felie de paine cu branza si acum a mai vrut si pt. ca nu mai aveam branza i-am dat un pic de galbenus fiert tare. Si nu vrea sa se culce, de cand se simte bine e foarte vesel si pus pe sotii si vrea sa stea treaz la joaca, sa recupereze. Aaaaaa!

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si Ancuta mananca de mult timp 2 tipuri de proteine in aceeasi zi.
La cresa sigur mananca si ceva cu carne, si acasa cand ajungem suntem toti cu foamea in gat. Asa ca pe fata o rezolv prima cu sunculita de pui.
Sper ca n-am gresit prea mult.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si eu ii dadeam deja de ceva timp, dar m-a speriat o prietena care are baita mai mare cu 1 luna. Ca nu se da. iar eu atunci am intrebat-o pe doctra in care am multa incredere, ca ea mi-a diversificat fata

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Hai, mai Ruxi, ca sunt dulci rau astia mici. Disperati asa. Eu mor de dragul ei cand o vad. De-aia nici nu am forta sa o las, ca imi place si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Anya daca intarc copill si nu bea nici un fel de lapte 2-34- luni nu e nici o problema? ca al meu a inceput sa pape lactate da alt lapte iok. tare grea mi se pare treaba cu intarcatul...atat pt el ca daca cere si nu ii dauurlaaaaaa si pt mine, cand ma gandesc caurmeaza dureri, betoane, febra .... sau cel putin asa am auzit eu, chiar asa ce parere ai de medikamentele alea hormonale pt incetarea lactatiei?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Neatza fetele dragutzele. E dimineata inca la mine . Avem musafiri in casa si i-am culcat in camera Alexandrei si pe ea am mutat-o la noi in camera. Fata, obisnuita sa doarma singura pana la ora 9, pesemne ca o deranjam noi cumva ca se trezeste fix la 7 in fiecare dimineata. Si sunt zombie, ma trezeste muuult prea devreme Noroc ca musafirii pleaca duminica acum si fata isi poate relua locul in culcusul ei, sa nu o mai aud pana la 9.

La multi ani ANTOINE!!! Sa fii fericit si sanatos! Sunt sigura ca mami a ta iti face prajituri buuuune rau, ca doar stiu ce gospodina e!

Anya, ca tot ai adus vorba de Nan, spune-mi te rog daca sa o mai las pe Nan 2 (ce papa ea acum) sau sa o trec pe Nestle Junior (cica asta e de la un an). Eu nu stiu ce sa aleg, deocamdata am lasat-o pe Nan, dar poate o trec pe celalalt ca e cutia mai colorata si mai frumoasa Tu ce o sa ii dai Anyei dupa ce o intarci? multumesc.
Si da, nu mai zic ca n-are fata par, acum are cateva bucle, i-am cumparat si clame dar nu si le tine pe cap, le da jos si le baga in gura (si mi-e frica ca le inghite). Nu mai zic ca nu gasesc bateriile si clapitza de la mobilul de 30 000...nu am avut inspiratia la timp sa pun scotch pe ele cum a facut Codrutza si acum mi-e ca le-a inghitit. Dar sper ca nu totusi, ar fi facut ea ceva pana acum daca le-ar fi inghitit

Mergi la inceput

Alina, Vladut are deja 1 an. Nu e moarte de om daca nu vrea nici un lapte. Il lasi in pace si mai incerci peste o luna, cand se mai atenueaza dorul de tzitzi. Altfel el asociaza faptul ca tu vrei sa-i dai alt lapte in loc de san si de-aia nu-l mai vrea, nu neaaparat ca nu-i place gustul. In plus, laptele de mama e dulce si va trebui sa incerci ori cu lapte cu adaos de cereale (poate recunoaste gustul de cereale) ori sa-i indulcesti tu laptele. Insa daca mananca produse lactate, nu-i nimic ca nu bea si lapte un timp.
Referitor la intarcat, cel mai bine este sa o faci treptat. Sa scoti pe rand mesele: de ex incepi prin a nu-i mai da san in timpul zilei, apoi dupa cateva zile incerci sa nu-i mai dai dimineata si tot asa, astfel incat sa ramana ultima sa zicem masa de seara (ca presupun ca adoarme la san). Toata treaba ar trebui sa dureze cam o luna, astfel incat intre timp iti scade si tie productia de lapte si se invata si el mai usor fara tzitzi. Daca il intarci brusc o sa sufere mai rau, iar tu o sa te chinui cu sanii umflati. Mie mi-a scazut dramatic cantitatea de lapte de vreo 2 saptamani de cand ii dau san numai o data-de 2 ori pe zi. Stiu ca e greu, dar se poate.

Si ca o chestie amuzanta: am mers la stomatolog saptamana trecuta, bineinteles cu copilul dupa mine. A stat ea un timp in carucior si s-a uitat, dar s-a plictisit si a inceput sa planga. N-am calmat-o cu nici un chip. Asistenta a luat-o in brate - degeaba. Ea se intindea spre mine (ea, care nu pare genul de copil mamos; pe de o parte nu mai puteam de bucurie, ca iata, ea ma vrea pe mine). Intr-un final am luat-o in brate si am tinut-o asa, ca sa-mi termine d-na dr. maseaua. Ea mi-a ridicat frumusel tricoul si s-a bagat la supt. Am trecut peste jena aferenta si am lasat-o asa, ca altfel plecam fara plomba. Era foarte fericita si nu stia ce sa faca mai degraba, sa suga sau sa-si bage mainile in freza, in paharul cu apa, printre fire etc.

Mergi la inceput

Kid, eu as vrea sa-i iau de pe-acum nan junior, ca mai are un pic pana la 1 an. Oricum ea nu se omoara cu laptele, dar macar incerc.Poate pana pe la 1 an jumate-2, maxim, apoi o trec pe lapte de vaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

alinam eu am terminat destul de usor cu laptele, zic asta doar dpdv al meu ca Vladut o terminase pe la 3 luni cu suptul. Poate nu mai tii minte dar eu m-am muls pana pe la 6 luni jumate cand n-am mai rezistat si m-a decis sa ma opresc. Asa ca treptat am muls mai putin si mi-am impus sa incetez. A durat maxim 2 saptamani pana n-am mai avut lapte, fara sa iau nimic (nici vb de febra, betoane sau alte simptome de genul asta). Rabdare si vointa

Anya20 m-am distrat bine. Cred ca era asa de haioasa Anya mica

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput