Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (143)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Mai, ce liniste.

Cristina, cand am citit de caietul lui Victor mi-am adus aminte de inroselile pe care le aveam eu pe caiete. Ce ma enervau.
M-a amuzat foarte tare ideea lui Victor. Eu cred ca l-as fi lasat sa faca magaria asta, asa in amintirea vremurilor cu rosu

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neata,

La multi ani Antoine sa cresti mare, noroscos, sanatos, frumos si destept si sa-ti bucuri parintii ca si pana acum

Codruta dar suc de fructe bea Petra? Ca eu ii pun ceva mai multa lamaie in ceai si putina miere si deja e limonada , desi lui ii place orice (pana acum la raceala nici el nu pupase ceai ca nu e in obiceiul casei sa bem ceai , dar l-a acceptat f. usor)

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Irina, bea mult suc: ii fac 1 portocala, apoi dupamasa dintr-un mar. iar acum toamna am inceput sa pun si morcov la mar. In fiecare zi bea cam 150 ml suc+100 apa.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ruxandra, ce idei ai.
Cristina, ce ma bucur ca ii merge bine Ancutei la cresa!
Dana lui Antoine, felicitari pentru dimensiuni, si pentru lista de cuvinte.

Copilul meu cred ca e ultimul la cuvinte "normale". Vorbeste mult, dar numai sf-uri, nu inteleg nimic.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

La muti ani Antoine!!!

Karmenuta,tare haios tortul ursulet!

Codruta,poate sa vomite si de la muci,dar mai bine suni si dr s-o intrebi.

Cge,ce fetita cumintica e Ancuta,si papa si singurica.Bravo!

Locca,eu ii dau imunno baby,ma gandesc ca nu are ce sa-i faca rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Intai tobele:

Si dup-aia uralele:
LA MULTI ANI ANTOINE NICOLAS, SA CRESTI MARE SI FRUMOS, SA FII CUMINTE SI DESTEPT SI SA-TI BUCURI PARINTII NON-STOP!!!

Si de la Ana:!!!
Ce coincidenta, stiti c-am fost la botez in week-end, pe nepotu-miu il cheama Nicolas Simon; asa ca avem 2 Nicolas-i in familie!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

La multi ani Antoine! Sa cresti mare si sa ai mult noroc.

Fetelor, multumesc pentru suport. Deocamdata de dimineata am cedat. Deci incepem de maine cu intarcarea.

Ruxi, nu vreau sa te dezamagesc, dar cei mai multi copii intarcati mai tarziu (cand ei devin deja constienti si atasati de tzitzi, (adica dupa 7-8-10 luni), refuza sa bea un timp alt lapte (chiar cateva luni). Eu am avut "noroc" - daca pot sa spun asa - ca atunci cand am avut pareza si am intrerupt alaptatul un timp, a vrut in cele din urma Nan. Asa ca i-am mai dat din cand in cand cate un biberon, ca sa nu-l uite. Acum ii dau si dimineata si seara, dar bea f putin.

Codruta, nu-ti face procese de constiinta ca nu i-ai dat ceai cand era mica. Atunci chiar nu era momentul. Acum daca il vrea - bine, daca nu, o hidratezi cu apa plata sau cu suc. Din cauza mucilor poate sa-ti verse, dar nu e un capat de tara daca nu mananca lapte cateva zile. Ea e mare de-acum. Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Codruta pai eu trag concluzia ca nu-i place ceaiul si gata . ALte idei nu am...

Ioana nici eu nu inteleg tot ce zice vladut, dar multe le-am priceput ca il pun sa-mi arate ce zice (moama ce exprimare am scos din mine ).

A inceput si Vladut sa zica 'aide' cand vrea sa merg cu el, dar de baza tot trasul de pantaloni a ramas. Si de ieri a incepu sa aibe tentative de a zice 'mami' in loc de 'mama', dat 'tati' tot 'cachi' a ramas, desi pe Tweety il identifica prin 'titi' . In rest se pare ca mergem spre mai bine, n-am avut urlete de muci azi-noapte .
Si daca tot il laud acum... ii place sa-l ridic sus, pana isi pune picioarele pe umerii mei. Cum vin acasa si-l iau in brate, ma prinde cu ambele manute de fata si-mi zice 'maie, maie' (adica sa-l ridic 'mare, mare'). E un dulce .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Dr. Alina, stiu ce zici. Matei nu vrea sa bea nimic altceva decat apa (nici ceai, nici suc, nici lapte de nici un fel). Pana la urma m-am gandit sa-l tot incerc cu lapte cu diverse cereale sau cu produse lactate date sub diverse forme (paste cu mai multa branza, iaurt cu banana etc.) cand l-oi intarca.
Ajung si eu cu intarcatul ca in bancul ala cu "e usor sa te lasi de fumat, eu m-am lasat de 10 ori", de fiecare data cand sunt aproape de momentul lasarii definitive se intampla ceva, ori raceala, ori enterocolita ori plecam din oras si revine la tzitzi.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Va multumesc inca o data
As fi vrut sa bea ceai doar de aia ca e caldut, ca si laptele. Ca sucul si apa nu sunt caldute.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput