Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (143)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani Antoine-Nicolas! Sa cresti mare, sa fii sanatos, si sa ai noroc in dragoste!

Dana sarbatoritului, sa va traiasca feciorul, si sa va aduca multe bucurii!
Codruta, sanatate Petrei! Nu ma pricep de loc la astea cu vomatul, dar nu cred ca e semn bun.
Dr Alina, succes cu intarcarea.
Irina cuscra, daca te ia Ruxi in Creta, rag si io ca vreau.

Fetelor, multumesc pentru urarile de infrumusetare. Acum sa nu credeti ca plec cu stirea sefului de la servici sa ma infrumusetez - doar ca sistemul imi permite sa o sterg fara sa stie sefu'.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

La multi ani Antoine! Dana, sa-ti traiasca feciorul si petrecere frumoasa azi!

Copilul e pe drumul cel bun. De ieri ii e foame si ar manca continuu, deja parca nu mai arata asa aschilambic. Ieri la un moment dat m-a luat de mana si m-a dus la bucatarie si pana nu i-am dat o felie de paine cu almette nu m-a lasat in pace.

Ioana, Irina, daca mai plecam va iau, cum nu . Chiar ma gandeam cand eram in concediu ca e mult mai fun sa fim mai multi cu copii cam de aceeasi varsta.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Am o intrebare, da' sa nu radeti de mine prea tare: imunobaby e bun si pt. intarirea sistemului imunitar impotriva enterovirozelor?

Codruta, nu stiu ce sa zic de voma Petrei. Dar cand bea laptele asa culcata nu se ineaca? Matei cand avea muci se mai ineca din cauza ca nu putea sa respire si mai dadea afara lapte, dar asta se intampla in timpul mesei, nu imediat dupa.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

La multi ani ANTOINE-NICOLAS sa cresti mare ,sanatos,frumos este tot ce iti doresc parintii tai te iubim mult mult,mult

fetelor vreau sa va spun ca aseara mi_a trecut toata odisee prin minte si chiar imi aminteam acele momente de frica,spaima ,bucurie,fericire.........da a trecut un an frumos

Antoine azi are la fix 1AN 80cm si 9.800kg,8 dintii, combina mersul cu 4*4 ,pronunta: mama,tata,pa,apa,haide,papa.......este foarte prietenos cu toata lumea ,tot timpul zambeste ............. pina aici sitem foarte mandrii si ne bucuram de el

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata !
Dam si noi un semn de viata.

Karmenutza, am vazut torturile si sarbatorita. Sunt super !!

Kid, si printesa voastra e minunata, sa va faca ea cadou de ziua ei.
Super !!
Ce te mai plangeai ca n-are fata par, si acum iat-o ce carliontata este.
Ancuta noastra nu are nici acum carlionti, dar noi ii mai asteptam.

La multi ani Antoine-Nicolas! Sa cresti mare, sa fii sanatos, si sa asculti de mami si tati ai tai!

Codruta, de la raceala vomita Petra. Asa facea si Victor cand era racit si bea lapte cu biberonul.
Noi asa l-am dezvatat de biberon, am pandit un moment din asta(avea peste 2 ani) si i-am zis ca de la biberon vomita.
Eu zic ca ai putea sa ii dai ceiut in loc de lapte la masa asta cat e racita.

Succes mamicilor care vor sa convinga bebeii sa renunte la titi.
Oricum, scoatem palaria in fata lor ca au prestat aroape 1 an sau mai mult.

Si nu cred ca exista ca nu vrea alt lapte, pai pana la urma trebuie sa vrea.
Incercati alta tetina, alt sortiment de lapte etc.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Ioana,Ruxandra,Cristina

azi o sa suflam o lumanarica pe tort impreuna cu nasi ,iar sambata taiem motul cu mai multi prieteni

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si acum sa ne laudam si noi :
- Anca s-a obisnuit la cresa.
Sta cu orice educatoare, se joaca si singura (aseara am gasit-o pe o masinuta), se plimba 4*4 din camera in camera, mananca bine.
Vineri au avut orez cu legume si carnita la felul 2, si a plans cand i s-a terminat portia drept ptr care a mai primit una si a si mancat-o.
Stie un joc cu degetelele, e tare haioasa.
Acasa se joaca cu Victor, si eu imi vad de treaba.

De mers in picioare merge inca tinuta de un deget
Face decat 2 pasi singura ca sa ajunga de la taica-sau la mine.

Il baloseste pe Victor la greu, si aseara a fost la scoala.
Am avut sedinta cu parintii la Victor si am luat-o cu mine. S-a comportat exemplar: ciocanit toate bancile/usile etc.
Cand termina invatatoarea de vorbit, ea aplauda.

Si Victor si-a intrat in ritm cu scoala.
A primit si caietul corectat de doamna.
In una din zile a avut tema incompleta, drept pentru care l-am pus sa o completeze.
Daca nu eram lg. el, dupa ce a terminat de scris, dadea cu pic peste scrisul cu rosu al doamnei. Doar tema devenise completa.

Cam atat despre noi,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Va multumesc pentru raspunsuri .
Cge, din pacate Petra nu vrea sa puna gura pe ceai. Asta ca nu i-am dat de loc cand era mica. M-am gandit i-o atunci, dar toti ziceau: "numai san, fara lapte, fara ceai"

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
La multi ani Antoine!

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Codruta, nici eu nu i-am dat ceai cand era mic ci numai san dar de asta bea ceai de la 8 luni, bea si formula si papa si titi.
Depinde de copil.
Da, nu trebuie ceai cand suge numai titi. Si mie mi-a zis asa dr.

Ma tot gandesc cum sa organizam evenimentul la Stefan. Cred ca la restaurant...Voi ce ziceti?
Noi stam in apartament si nu avem loc toti, 17 persoane.

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 11 luni

Mergi la inceput