Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (143)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Ioana te-ai infrumusetat ,sa iti fie de bine
Karmenutzeste adorabila Catalina si in plus iti seamana foarte mult ,forte frumoase torturle cred ca si gustoase

Veronicaeste grav daca Stef daca de pe acum va roade portofelele

poze

Mergi la inceput

Ioana te-ai infrumusetat ,sa iti fie de bine
Karmenutzeste adorabila Catalina si in plus iti seamana foarte mult ,forte frumoase torturle cred ca si gustoase

Veronicaeste grav daca Stef daca de pe acum va roade portofelele

poze

Mergi la inceput

nu stiu ce sa intimplat de a aparut de doua ori mesajul

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Buna seara fetelor,
in sfarsit mai intru si eu pe DC,pana acum m-am chinuit sa citesc caci Bria vinesi apasa pe tastatura sau opreste PC-ul
In weekend am fost la cumparaturi,am fost la photocake sa vedem cum e cu tortul....au doar laborator,nu au si mag de prezentare asha ca sotul meu nu a avut incredere...kg de tort papusa era 400mii si papusa pana in 500mii....
Dar pana la urma am fost la cofe de la Mc-ul de la dristor vis a vis de statia de tramvai,langa vestita shaormarie si am comandat acolo tot tort papusa..300mii kg si 200mii papusa

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Cu intarziere uram:
Miflore - La multi ani fericiti impreuna cu sozulsa fiti sanatosi
Kristinutza - lui Raducu

Karmenutza - tizei mele Catalutza, fff frumoase si apetisante "torturile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

phiii ce-mi place tortul ursulet

Kristinutza cred ca la ora asta deja petreceti :) si ai dreptate si mie imi e teama de complikatii, toti mi-au recomandat sa ma operez da eu tot aman pe "motiv" ca nu pot intarca copilul, adevarul e ca nu vrea altfel delapte , delok si plange dupa tzitzi, el inca suge de 4-5 .... ori pe zi si de 2-3 ori pe noapte, asa ii e de draga.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

KID - felicitari pentru izbanda Alexei in lupta cu "stabilitatea"...;foarte frumoasa printesica carliontata;pana la urma nu te-ai lasa pagubasa cu baloanele....super misto,ai reusit sa comanzi mai putine?unde le-ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Kid, Alexuta e o dulceata. Mai ieri era in randul hair-less si te plangeai ca nu ai unde sa prinzi si tu o clamita, dar uite ce bucle pregatea ea in secret. Felicitari pentru mers! Asta da cadou.

Karmenutza, sa va traiasca printesa si sa va fie de bine petrcerea. Asa alegere de pe tava...mai rar. Eu mereu ma gandesc ca Anya mea va lua oglinda, rujul, pieptanul si alte de-astea. Vom vedea.

Kristinutza, la multi ani si pentru Raducul tau. sa creasca mare si sanatos si sa aibe grija de mami a lui care a trecut prin multe.

Norina, ai fost super-simpatica, Am ras de ma doare burta. Zau ca e pacat sa editezi un asemenea mesaj.

La multi ani pentru Darius, care la 1 anisor stie sa faca atatea lucruri minunate, pe care ni le descrie mami a lui.

Of, Alina, imi pare rau ca suferi asa.

Referitor la intarcat, eu m-am hotarat sa "ma apuc" saptamana asta, sa fim gata pana saptamana viitoare cand face 1 an. Sa speram ca-mi si iese. Greu nu ar fi, ca s-a invatat si cu laptele praf (desi bea f putin, cam 120ml seara si tot atat dimineata), dar mi se rupe sufletul cand o vad cum ma cauta. Se uita in decolteu si cand le vede, nu mai poate de fericire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata
O cafea?

Dr. Alina, succes cu intarcarea!
Matei nu s-a invatat cu nici un alt lapte, mai am de tras pana la intarcare. Sa ne tii la curent.

Ioana, sa-ti fie de bine infrumusetarea!

Am vazut torturi si iar m-am gandit ca-s mama denaturata. Pai matei a avut un tort facut in casa de mama nasei, care nu arata deloc iesit din comun, dar era tare bun si i-am dat si lui sa guste. Dar nimic spectaculos fata de ce am vazut aici. Nu mai zic de baloane care au lipsit cu desavarsire. N-o sa ma tina minte copilul. Zic si eu

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Sa va intreb ceva: daca are muci, poate voma laptele imediat cum il bea dimineata? (ca eu i-l dau culcata si adoarme la loc) Dar si ieri si azi dimineata, imediat dupa ce bea laptele il da afara.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput