Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (143)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Stati ca viu si io,

Am fost plecati de joi pana duminica la ai mei la Recas.
Am venit mai obosita decat am plecat. Patul de acolo...brrrr n-am dormit bine deloc. Poveste lunga... Am hotarat ca nu mai merg nicaieri asa cu steff sa dormim toti 3 intr-un loc... in plus lui Steff ii tot ies dintii astia.

La 11 luni avem 11.100 G si 81/82 cm. Avem si 8 dinti si unul e pe drum.TITI mai nou papam si la amiaza nu numai noaptea. Rade in jur de 200 g.

Christina, Codruta

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

In concluzie la voi serbarea tine trei zile si trei nopti . Super!Doar are mama un printisor dulce foc!
Noi serbam in familie restransa(adica 14-15 persoane).

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Steff este un adevarat terorist, adica face dezastru si dezordine peste tot, se joaca cu orice apuca, trage tot ce atarna, urla cat il tine gura daca nu i se implineste ceva, papa de rupe pamantul orice aproape.E foarte vioi. ii place muzica de pe TV klumea. Se uita dupa femei care zambesc., vorbesc de reclame.....de tot felul unde zambesc femei:Colgate, etc....
Stie deja sa ridice piciorul cand se urca in pat, dar sa fie jos patul.
Ne-a ros portofelele si mie si la sotu'

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ma duc si eu ca tot omu' in timpul programului de lucru sa-mi fac parul si unghiile, si cind vin gasesc si 3 pagini noi de piticodrom de citit.

norina, felicitari pentru Teodora!
irina cuscra, poate cistigi vreo excurie la un concurs, ceva. Pupici lui Vladut sa-i treaca mucii.

Eu nu folosesc nici pompita, nici batista bebelusului. Daca vad ca are nasul plin, ii fac baie si 1 minut masaj la nas de sus in jos. A functionat pina acum de fiecare data.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Multumesc de aprecieri. Tortul s-a vrut o copie a tortului Anei Banana a Mifloricicii (wooaaawww, ce exprimare). Cu Alba ca Zapada.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Maddy, pana la urma cred ca se obisnuieste cu aspratorul. Va fi mult mai bine daca ii poti scoate asa mucii, macar cei grosi.
Cred ca ne-am molipsit de pe net si noi, nu numai copiii (de la luj-rulz).
Norina, santate maxima si tie
Eu inca trag nasul...si Petra la fel, dar e mult mai vesela. Cu toate ca aseara am chemat salvarea ca mama m-a alarmat ca eu de la asa ceva am facut laringita galopanta si am stat in spital cu prfuzii. Asa ca am chemat Smurdul. Au ascultat-o si Petra s-a distrat cu ei. Concluzia: nu are nimik. nici in gat nici la plamani. Deci numai muci.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

exact, alexuta.

ioana, paginile astea cred ca-s jumate scrise de mine.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Tortul acesta i l-a adus bunica in ziua cand a implinit 1 an, pe 4 oct. Nu stiu daca se vede bine aici, uitati si aici.Untort uruletz, ursulina, ca are rochita.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Carmen, am vazut tortul.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana cuscra . Si la noi functioneza baia calda si trasul de nas, dar asta seara, ca la 1 noaptea cine se pune pe facut bai ? wow, ce serviciu cool ai Pai ar trebui sa joc/sa ma inscriu la vreun concurs , dar poate ma ia Ruxi ca inca nu a zis 'nu'

karmenutza e tare fain tortul!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput