Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (143)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cred ca am uitat sa ma laud ca aseara la ora 10 am facut faimosul pateu de ficat al lui kid. Nu am respectat intocmai indicatiile, asa ca nu a iesit foarte bun, ci doar bun, dar am vazut ce usor e (mai ales ca bona a fiert ficatul iar sotul a spalat robotul dupa). Data viitoare sigur o sa-mi iasa foarte bun.

Dr Alina, foarte amuzanta faza.

Si eu am incetat cu alaptatul tot treptat, ca Irina; in 2 saptamini s-a terminat rezervorul si n-am avut nici o problema.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Dr. Alina, ce m-am distrat cu Anya mica si poznasa.
Matei nu urla dar se catara pe mine si incepe sa rada, are un ras care stiu ce inseamna . Inca nu a trecut la atac in stilul Anyei, dar banuiesc ca nu e departe. Faza e ca dupa fiecare episod de boala in care se reintoarce la tzitzi are o perioada in care vrea mai des, de ex. ma duc in parc sa-l preiau si ma vede si incepe sa rada, rasul ...
Eu ajunsesem sa-i dau doar seara si uneori noaptea in timpul saptamanii, iar in w/e si ziua inainte de somnul de pranz, asa mai mult de gest ca sa adoarma. Cred ca trebuie lucrat si la adormitul singur si din pacate cu mine nu vrea altfel decat la tzitzi. Cu bona adoarme fara probleme. Cred ca daca reusesc sa-l fac sa adoarma cu mine, dar fara tzitzi, gata.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Ioana !
Alinam, ia-o treptat si se obisnuieste organismul. Eu acum, pt. ca i-am dat mai mult sa suga cat a fost bolnav, ma cam lupt cu betoneala, dar in 2-3 zile se obisnuieste corpul sa produca mai putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Da, da, da, Ruxi, si Anya are un ras specific cand ma trage de tricou si le vede. Se uita un pic, rade parca putin jenata, mai intinde cate o manuta, apoi "se arunca" pe mine. Imi vine sa o mananc cand face asa. Eu acum o las in patut cand vreau sa doarma si ies din camera. Initial urla rau vreo cateva minute, apoi se ia cu jucariile si uita. Mai aud maraieli din dormitor si apoi...linisteeee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Nici nu stiti cat va invidiez eu pentru rasul pe care il descrieti... mereu am visat la astfel de momente, dar n-a fost sa fie... asta e...

Si noi avem probleme cu adormitul. Cu bona se culca linistit, dar seara si in WE cu noi e panarama de vreo 2 saptamani. Nu il pot lasa sa urle ca are vointa mai mare ca a mea. Asa ca incerc cu binisorul... povestesc pana ma doare gura... sta vreo 30 min sa ma asculte (doar v-am zis ca are rabdare) si apoi se ridica in picioare si maraie sa-l iau in brate si imi indica usa , mergem in oricare pat (sufra sau dormitor), se aseaza langa mine si doarme in max 10 min. Apoi il duc la el si ne vedem fiecare de somnul lui. Si cand ma gandesc ca pana acum vreo 2-3 luni il puneam in patut, plecam si el se culca fara sa zica nici macar pas... mi se pare ca povestesc despe altii . Fazele au inceput de cand am tot plecat de acasa prin diverse locuri... Asta e... eu tot sper sa revina la bunele obiceiuri...

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Irina ... pai de-aia cedez eu, ca e mai incapatanat ca mine si pot sa povestesc o ora ca tot nu adoarme. Ce copii ... Vladut doarme toata noaptea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Eu nu mai stiu ce sa ma fac ca Stefan. Nu poate adormi decat in scaunul polly leganat, si in brate. BRRRRRRR!!!!!!
Mor, mi s-au deplasat rinichii deja de la locul lor.

Seara dupa baie ii fac lapte formula. Bea cam 240 ml. Uneori adoarme alteori nu. Cand nu adoarme tre' sa-l iau in brate si sa-i pun muzica. Asa adoarme. Doamne, ce cupil!!!
Daca adoarme la bibe, doarme cam 1-2 ore dupa care e sus.Cu toate ca bea 240 dupa vreo 2 ore tre' sa-l pun la san si asa adoarme.Daca am noroc doarme pana pe 3. Daca nu iarasi trebuie sa-l iau in brate. Deci de fiecare data cand se scoala trebuie sa-l iau in brate. Noaptea, de cate ori se trezeste ii bag titi in gura si doarme mai departe. daca nu-i dau piept s efataie si se trezeste cu totul si ma ia frastul.
My Goooddd!!!! Cat va mai dura asa? Cred ca sunt cea mai disperata mama. Noapte nu plange numai daca viseaza urat. Nu e copil plangacios.

Am incercat sa-l las in patut la amiaza si nu numai, sa adorma singurel. L-am lasat sa planga .....de s-a invinetit tot. Nu mai pot sa-l las mai mult. am stat langa el in patut, i-am cantat. Este asa de agitat de zici ca bea cafea.........nu are stare in pat. El nu strie sa steie linistit in pat.
Ce pot sa fac....nimic . am sa astept sa creasca. Noaptea doarme cu mine in pat ....asa se simte el bine.Am incercat sa-l tot adorm si sa-l mut. degeaba se trezeste si vrea langa mine. Pana nu e langa mine nu doarme mai mult timp.
Este cumplit pentru mine.
Sunt nopti in care se tot fataie de ma ia cu nerviiiiiiiiii.
Sa nu spuneti ca-s nebuna sau iresponsabila ca nu am sa mai postez.
Ce sa va mai zic, ma mai intrebati voi!!!!......ca sa-mi puteti da sfaturi mai exacte.

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ruxi cand nu e racit are 2 feluri de nopti : unele in care dorme bustean si unele in care se trezste o data, maxim de 2 ori. Trezirile mai nou inseamna ridicat in picioare si marait pana vine mami sau tati. Cerut in brate si indicat patul din sufragerie (care btw e nashpa , ca are o gaura in el facuta de socru ) stat 2 min acolo si cerut inapoi in patut si apoi somn de voie. Sau pur si simplu dat suzeta si inapoi toti la soamne... cand, cum... inca nu am gasit vreo regula in alternarea celor 2 tipuri de nopti

Hilde idei nu am, dar sper sa-mi vina . Intrebare am in schimb. Cand e rupt de oboseala cum se manifesta?

edit: mi-a venit si o idee... incerca sa pove cu el in fiecare sera la culcare, chiar daca se termina in brate. Tot facand asa poate se prinde de el ceva... zic si eu... ca poate repetitia e mama invatarii...

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

multumesc mult - mult tuturor pt urari!

dr alina, succes cu intarcatul. eu si acum ma intreb oare ce a simtit radu cand a trecut atat de brusc de la san la lapte praf, deodata, brusc, total... fara mama lui langa el. la numai 2 luni...

ioana, sa traisca sistemul care permite infrumusetari!

bravo lui matei de ruxandra ca e bine.

la multi ani, antoine!

cge, ce-mi plac mie povestile voastre!

kid, cu alexandra sa n-ai surpriza pe care a m avut-o eu cu radu. el "dormea" pana pe la 9 dim. dar era doar parerea mea: el statea in patut in camera lui, cu usa inchisa, monitorul se activeaza doar cand plange sau tipa mai ascutit. eu credeam ca doarme o gramada, dar el de fapt de pe la 7.30 se trezea. doar ca statea si se juca in patut. de cand am descoperit treaba asta m-am simtit tare vinovata si tin usa deschisa. acum ma duc la el de cand il aud ca se ridica in fund. nu mai stau pana incepe sa faca zgomot mai mare.

revin.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ba nu mai revin .

cred ca in seara asta ma culc la 8 seara! ca m-am saturat sa trag de mine dimineata sa ma trezesc.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput