Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (143)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

La multi ani, Antoine !

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Irina, cand rupt de oboseala este foarte iritat, nervos, maraie non stop, se zbenguie in toate directiile, nu-l pot stapani decat in brate pe umar cu muzica si apoi nani.
daca il pun in patut sta in picioare si urla, plange , mai cade jos, iarsi se ridica si tot asa.nu-si gaseste locul.E foarte agitat.nu merge nici cu suzi . mai rau daca incerc sa-i pove, cant incepe si mai tare sa planga si maraie.
asta e stefan acum.....

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Antoine!
sarbatoritelor si sarbatoritilor pe care nu i-am felicitat de trei zile incoace!

Mie mi-a trecut intr-o oarecare masura varicela dar m-a luat o raceala ca de schimbare de anotimp

Codruta, imi pare rau pentru mucisorii Petrei. Acuma daca ai ajuns la pediatra te-ai mai linistit. Daca-i dai ceai caldut cu miere, nu vrea sa-l bea?

Anya, tare draguta Anya mica si mancacioasa

Ca tot vorbiti de mese, diversificare si proteine aici: Ilinca a manancat la micul dejun papara dintr-un ou si un croissant plus biberonul de lapte. Mananca de rupe si tot slaba e! Da' nici nu sta locului nici o clipa!

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Ah, si am inceput sa-i dau o data pe saptamana oscilococcinum, poate-poate nu mai raceste in fiecare luna.

Cat despre lapte, inca mai stau pe ganduri daca sa o trec direct pe lapte pasteurizat din care beau si eu - Campina sau sa-i dau lapte de crestere Nutrilon?

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Anya20 ,ce scumpa e Anya mica .Bafta cu intarcatul!

Hilde,uff si eu am probleme asemanatoare cu Bianca.De cand cu bolile astea,am tot tinut-o in brate si acum urla ff tare daca nu o iau.Adoarme mai mult in brate,noaptea tot asa plange si pana n-o iau nu se linisteste.Cand e obosita,nu vrea decat la mine si s-o plimb in brate.O sa incerc sa n-o mai iau asa des in timpul zilei si apoi mai vedem.

A adormit la 21.30..de obicei adoarme pe la 23-24-1,depinde cat doarme ziua si se scoala la 8.30-9.Sper sa doarma pana dimineata.

Eu am vesnica problema cu mancatul..urocultura e negativa(ma bucur ca nu i-a mai iesit nimic de atunci)...copro negativa,giardia nu are...in schimp are multi pitici.O zi papa,2 nu...nici nu vrea sa guste,cum vede manarea cum incepe sa tipe si sa dea din cap ca nu vrea,daca insist incepe sa planga..asa a fost si azi.Noroc ca papa lapte,ca altfel o luam razna.Cred c-o sa-i fac si niste analize ca mi-e frica sa nu aiba ceva.

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

"La multi ani!" Antoine!Danutza,sa-ti traiasca flacaul,sa fie sanatos si norocos!

I-am dat si eu lui Mihnea in seara asta lapte praf nan junior.Am facut doar 30ml,i-a baut,am zis ca o iau incet.Sper sa nu ajung la 2 ani cu incetul asta.De ceva vreme ,exceptand perioada cu spitalul,el nu mai cere peste zi tzitzi.

Maddy,nu i-ai dat ceva vitamine Biancai?I-am dat lui Mihnea picovit si ma sperie de cat de mult mananca.Clar i-au facut pofta de mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Eu cred ca se intampla ceva cu calculatorul meu,de cate ori incerc sa scriu ,ori se reseteaza, ori imi dispare ce am scris,ori il inchid din gresala, e tare ciudat.
La multi ani Antoine, si bebeii care s-au sarbatorit de la ultima mea vizita.(Radu,Alex de Kid,Darius, Briana,Catalina),sa fiti sanatosi si sa se implineasca visele parintilor pt voi.
Noi tusim,i-am luat Humex si vad ca incepe sa tuseasca ca batranii, cu expectoratie.In rest e bine, mai marait ca de obicei,dar eu pun totul pe seama maselelor de jos care sunt tot inflamate dar nu iese nimik.
Am o dileme,nu mai stiu ce sa-i dau seara in afara de vesnicul iaurt.El nu prea mananca lactate,dar parca ar trebui sa-i dau cina,asa simt,plus ca nu are nici mic dejun,el tot pe lapte o duce si apoi fructe,pranz cu pireuturi din mancarea noastra,daca e voie,daca nu legume cu carnita.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Kristinutza, sa stii ca ma gandesc mereu la tine si la cat o fi suferit Radu dupa mami a lui. Mai ales atunci cand am avut pareza aia, numai la tine m-am gandit, desi nu exista termen de comparatie. Si zau ca mi se rupe sufletul de fiecare data.

Si Anya doarme pana tarziu (si eu la fel, ca nu reusesc sa ma culc mai devreme de 1-2 noaptea), dar cand se trezeste eu o aud ca se joaca in patut in camera ei si o mai las (nu am monitor, dar o aud prin usa inchisa). Eu nu ma gandesc ca sunt o mama denaturata ca nu o iau de-acolo, ci ma bucur ca ea este un copil cuminte. Stiu si io ce sa zic.... Mai rau e ca la ea micul dejun e la ora 12 si imi da toata ziua peste cap, iar ultima masa este pe la 10 jumate seara. Laptele de la culcare e pe la 12-1. Mai nou nu-i mai place deloc iaurtul, in nici o combinatie. Mananca mult piure cu carne/ou si multe fructe (daca s-ar putea numai struguri fara samburi...fara numar ).

Va multumesc inca o data tuturor pentru incurajari.
Ina, Maddy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Alina, ce scumpa e Anya mica...sunt si eu nostalgica (ca si Kristinutza) dupa tzitzi si dupa cocoloshul mic de la san...Asta e...data viitoare poate ajung si eu pe la un an cu intarcatul, sa vad si eu ce inseamna sa vreau eu si el/ea sa nu vrea, ca Alex s-a dezis singurica de la san...

Azi l-am vazut pe Matei de Ruxi in parc. E un scump si jumatate, e tare dragut. Si am intrat si in vorba cu clubul Quinny, e ceva, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

fetelorr ce sa va spun sint foarte emotionata am avut o asa frumoasa surpriza ,pe la ora 9 seara suna telefonul........cine credeti ca era ? ........... miflore si Ana sa ne felicite,o surpriza foarte placuta mersi ,mersi ,mersi multmulti pupici din partea mea si a lui Antoine pt miflore si Ana

poze

Mergi la inceput