Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (143)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Kid, . Cand o sa faci bb2 n-o sa te las eu sa-i dai biberon, ca sa nu aibe motiv sa lase tzatzica si ai sa ajungi sigur la 1 an. Ai grija, ca pot fi tare pisaloaga uneori, mai ales in kestii de-astea.

Hai ca iar ma apuca 1 noaptea. Noapte buna!

Editez: Ce frumos gestul Anei, sa-l sune pe Antoine. Bravo, Miflore. Asa surpriza, mai zic si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

alinam,Irina,maddy,miflore,anya,kid,kristinuza,
carmi,Ina,Diana,Marinela

noi astazi seara am petrecut cu un tortlet si o sampanie de copii ,i_am cintat la multi ani in franceza si in romana la care Antoine era asa de pierdut ca nici nu mai intelegea ce se intimpla de ce toata lumei canta si se uita la el? ,bine nu eram multi decit 5 persona,dar totusi ..

nopate buna la fete si ne auzim maine

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

anya, .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Neata' fetelor!
Catush la fel face si Alexia, cand mi-e lumea mai draga imi reseteaza calculatorul.
Sa vedem ce tortulet gasesc si eu. Tu il faci cu papusa Barbie?
Anya20bafta cu intarcatul. Daca ai stii cat te invidiez...
Ioana75 traiasca sistemul!
Locca ma bucur ca Matei si-a revenit.
Codruta Alexia nu mai bea ceai de cand i-am dat suc de fructe.A vazut ca exista ceva mai bun.Ea a baut ceai de la 2 saptamani pana la 4 luni. De atunci nici nu am mai incercat. Toata vara nu a baut decat suc de fructe si lapte.Apa nici nu vroia sa vada.Acum e innebunita sa bea apa din canuta cu adaptor. A vazut ca poate sa bea din ea si ar bea non stop.
Ma gandeam sa-i dau acum ceai de fructe de la Hipp. Nu stiu daca o sa-l acepte.
Dar daca Petra bea suc si apa eu zic sa nu-ti faci probleme pentru ceai.Nu-i mare pierdere daca nu vrea, fructele sunt mai sanatoase.
Cge ma bucur ca Anca s-a obisnuit la cresa. Eu imi fac probleme de acum cum o fi la anu', o sa se obisnuiasca,etc.
Hildegard noi suntem in pline pregatiri der petrecere. O sa fie acasa si sunt invitate 15 persoane, cred ca o sa fie cam aglomeratie dar ce sa fac e neamu' mare.
Nanadana La multi ani ANTOINE-NICOLAS !
Irina ce fel de ceai ii dai lui Valdut?
Kid noi am trecut pe Nestle junior. Pana acum a baut Milumil 2 caci milumil 3 nu i-a placut.

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Country girl nasol cu raceala asta, nici nu-ti trecu' bine varicela si ai racit. Eu am avut noroc cu varicela.Sotul meu a facut zona zoster, dar eu stateam linistita, ca nu o sa fac varicela ca am facut cand eram mica(mama a uitat ca nu am facut ).Asa ca am facut varicela cu 2 luni inainte sa raman gravida.si noi lucram la bebe !Asta da noroc, zic eu!
Marinela cu dilema asta ma confrunt si eu. Mai nou cand ma vede cu lingurita incepe sa planga, ea vrea seara numai lapte.Trebuie sa reusesc sa-i pun putin iaurt pe buzite si apoi vede ca e bun si nu mai plange, mananca chiar cu pofta. Eu ii dau lapte dimineata, la 10 cereale la pranz supica,(adica piure din carnita cu legume)sau piure de cartof cu ou, la 19 mananca iaurt si seara la 21 lapte.M-am plictisit de meniul asta.

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Anya20pe mine m-a inebunit Alexia ieri cu strugurii. A mancat putina supa de curcan si cum a vazut strugurii pe masa nici nu s-a mai atins de supa. Drept urmare dimineata ...a facut kk de a trebuit sa o bag direct in dus ca era murdara toata, si pantalonii si cearceaful.
Se pare ca eu am gresit ca nu i-am dat biberon de la inceput.Eu nu am avut lapte suficient dar nu am vrut sa-i dau completare si la o luna Alexia nu a luat nimic in greutate apoi a trebuit sa-i dau completare si nu a mai vrut san.Asta e!Dar si acum ma simt vinovata ca nu am facut asa. Speram sa o alaptez macar pana la 3 luni nu 6 saptamani.

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Da nu e nimeni pe aici?
Pai ce faceti fetelor ma lasati asa de capul meu? Acu' umplu trei pagini!

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna dimineata

La multi ani piticotilor care azi isi fac anisorul Monica Maria,Anda Stefania

alexuta

marilena masa lui antoine de o zi este asa:
8-p'tit dej(lapte+cereale+1 fruct=200ml)
12-legume,paste ,ciorba,supa,piure(una din ele)+30g carne+1iaurt fructe
16-1 fruct+1iaurt+1-2 biscuite
20-(daca la pranz ii dau cartofi,paste)seara ii dau legume(dovlecel,morcov,spanac ...)+1 bibe de lapte

ma duc sa imi schimb juniorul ca a facut kk

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani Mario Gabriel si Raisa! Sa cresteti mari si sanatosi!

Zino, ce frumos ca l-ai sunat pe ginerica. Mai in gluma, mai in serios, am observat ca incuscreala asta virtuala duce la gesturi reale.
Irina cuscra, cred ca ai "receptorul" reglat sa inteleaga ce zice Vladut. La mine cred ca e stricat.

Miruna e bine, are o privire din ce in ce mai inteligenta.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Acu ca am ajuns la zi cu mesajele...
La multi ani Mario Gabriel si Raisa!
Sa va povestesc despre Alexia. Tocmai a mancat o felie intreaga de paine cu branza fagaras Milli.I-am taiat-o cubulete. Mi se pare mai gustoasa decat Almette.
Alexia a mancat ieri ciorbita de curcan cu legumele intregi. Adica asa cum le-am taiat eu pt. ciorba cubulete micute. Sunt tare mandra ca nu a trebuit sa mai pasez.Partea proasta e ca a mancat putin ca a vazut strugurii pe masa...
Are un fix cu cataratul asta, de ma inebuneste. De pe canapea se urca pe masa si daca e muzica la tv danseza. Ce ziceti voi fi-mea danseaza pe masa!

Casiana si Alexia

Mergi la inceput