Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (142)
Raspunsuri - Pagina 23
Gina M spune:
Fetelor, am primit rezultatul analizelor care au comfirmat inca o data faptul ca, puisorul nostru din burtica s-a oprit din evolutie. Acum astept sa se elimine.
In cazul in care vor aparea probleme, voi merge la spital sa ma curete.
Este greu insa, am pace in inima.Dumnezeu stie ce este mai bine pentru noi si ii multumesc pentru ca, ma trece si prin aceasta grea incercare a vietii.Nimic nu este la intamplare.
Va multumesc pentru rugaciunile voastre si pentru ca, imi sunteti alaturi! 
Va 
POZE NOI

diana_n spune:
Gina , asa cred si eu ca Dumnezeu stie ce face. Sanatate si ai grija de tine 
Diana si Petrut (3 oct 2005)
cge spune:
Gina, imi pare rau.
Asa a vrut Dumnezeu sa treceti si prin incercarea asta.
Sanatate multa, ai grija de tine si de printesele tale.
Ruxandra, si mie imi place tare mult de Matei.
S-a schimbat mult de cand ne-am intalnit noi in Herastrau.
Anca n-a mai plans dimineata cand am lasat-o la cresa, dar nici 'Bye' n-a vrut sa ne faca.
Ioana m-au intrebat aseara de Miruna la cresa.
Cica Anca sta cuminte pe scaunel la masa, coloreaza (asta e adevarat dupa hainele murdare).
Ma uimeste, ca ea acasa o ia in 4 labe instant.
Victor a facut ieri vaccinul de la 6 ani, si azi-noaptea a avut febra.
Asa ca am avut ceva program hartistic azi-noapte, plus Anca care se trezise si vroia sa se joace.
In rest, a primit ieri carnetul de note.
Ce amintiri ! Mie imi cam era frica de carnetul de note.![]()
Marius i l-a imbracat in hartie, i-a lipit poza si eu i l-am scris.
O zi buna si mamicilor si piticilor,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
nicole74 spune:
Gina imi pare tare rau. Sa treci cu bine peste aceasta incercare grea.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
cge spune:
Asa e la toate subiectele.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
kristinutza spune:
innaa, ai pus acelasi link si la poza cu zambareata, si la poze noi.
maddy, si radu are cercuri pe bat (cat au costat la tcm?). la inceput nu le punea pe bat, dar acum vad ca a inceput, incet incet. dar nu sa le puna in ordine, ci asa... alandala.
sanatate biancai! 
miflore, tcm la gara e langa supermarket si farmacie. pe linia lui 178, pe strada cu tramvaiul 35 parca. vis-a-vis de bancomatul bcr. frateee, ce explicatii dau! 
diana, sa-ti traiasca sarbatoritul!
gina, imi pare f rau. ![]()
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
tangerine spune:
salutare
intru si eu rapid
Felicitari celor care intre timp au implinit anisoru!
Am vizionat pozele de la aniversari-super dragutze dar si mai dragutzi piticii nostri care s-au facut deja copii mari
diana si mihnea, este incredibil prin ce ati trecut! ma bucur ca e totul bine acum
felicitari lui Dexter! e mortal!
Gina, imi pare rau ca s-a intamplat asa; te admir pentru taria ta
sanatate Inei si vizionare placuta
Cristina cge, este super fun cum povestesti tu de nazdravanii tai; Ancutza este uimitoare, ca de obicei
ioana, ne pare rau de basicutza Mirunei; da stii tu cum e pana se marita ii trece
miflore, ma bucur ca inca tii ritmu de postari cu care ne-ai obisnuit; sa stii ca mi-a ramas gandul la Ana cat de finutza, dragutza si lipicioasa e; sper sa ne revedem cat de curand; esti multumita de bona?
noi plecam weekendul asta la ciuc sper sa nu fie vreme foarte urata
Ca sa o laud si pe MAria: stie care e balena si rosia din carticele; stie cum face calu (adica cum troncane cu copitele ca asa am invatat-o si asa a ramas) ; si alaltaseara cand i-am zis daca vrea sa manance zuzu (sana dupa care e innebunita) s-a dus singura in bucatarie langa scaunelul ei de masa si a asteptat sa o pun acolo ca sa papam; si cu singuranta stie unde e baia si ce presupune ea, asa ca tb sa ii fac la cerere in fiecare seara; si daca ii pun mai multe feluri de mancare pe masa, imi arata ce vrea sa manance
si multumiri lui kid pt reteta de pateu; mariei ii place f mult; dar il manaca gol (nu stiu cum reuseste, ca e usor gretos, da asta e); noi am modificat un pic reteta, in sensu ca mai punem si galbenusuri de ou (daca vreau sa fac si oua umplute) si am incercat si oua fierte cu totu si a iesit f bine; paine nu mananca decat goala si de secara;in general suntem in razboi cu fainoasele; ii plac insa f mult spaghetele cu legume de la nestle (borcanu mare de 250 pe care il mananca in 2-3 zile)
si cred ca ma opresc aici cu mesaju kilometric de sapt asta
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
miflore spune:
Buna dimineatza frumoaselor!
Gina, imi pare tare rau, sanatate multa si sa treci cu bine peste acest hop!![]()
Kristinutza,
,multumesc frumos, esti o adevarata calauza!![]()
O sa-l vizitez in curand dar nu azi.
Diana_n, l-am admirat pe sarbatorit, un dulceeeee!!!

Nanadana, ce mai face Antoine? Stiu c-aveai ceva probleme cu el; sper ca totul e bine, va pupam!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
kristinutza spune:
mey, acuma serios: stie cineva de ce sunt decalate mesajele? asa e si la alte subiecte sau doar la al nostru?
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Ioana75 spune:
Buna dimineata, si la multi ani sarbatoritei de azi, Maria (printesa lui andreeeea)!
Sa creasca mare si sanatoasa!
Gina, imi pare rau pentru oprirea in evolutie; sper din toata inima ca data urmatoare sa fie bine
.
Zino, ma bucur ca bananei ii plac betzele
.
Kristina, mesajele sint decalate pe tot forumul; administratorul a promis de 2 saptamini ca fixeaza bugul, dar cred ca nu are timp.
Cristina, eu le-am dat mail la Acorns ca nu mai venim, ma mir ca nu a ajuns. Noua nu ne mai face "pa" Miruna de mult; dar se bucura dimineata ca ea pleaca cu bona afara si noi raminem in casa
(plecam dupa ce pleaca ea).
Anto, in caz ca mai citesti, ne putem intilni mai multi la noi acasa! Invit eu pe toata lumea cu care vrei sa socializeze Victor
.
Diana, felicitari pentru dintisor! Pina la urma, tooth fairy nu v-a uitat
. Foarte simpatic sarbatoritul; si tortul mi-a placut mult cum arata.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)