Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (142)
Raspunsuri - Pagina 24
tangerine spune:
ca sa va zapacesc complet, pt ca mesajele mele apar cu o ora mai devreme: multumesc ioana pt aprecieri si urari
si voiam neaparat sa spun ca ii tinem pumnii kristinutzei si lui radu sa nu se atinga nici un oreion de ele; si ii asteptam la intalnirile de piticoti
gata; ma abtin pana se rezolva cu mesajele astea intercalate
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
kristinutza spune:
merci, ioana! am inteles.
a, sa stii ca radu a reinvatat sa spuna "pa". adica doar sa faca din mana, ca de spus nu mai spune. la fel, a reinvatat sa faca si bravo, dar la fel, doar executa miscarea, nu mai spune "bavooo".
l-am antrenat intensiv pt motz, ca ma gandeam sa nu se intrebe rudele de ce nu stie cupilu' lucruri...
si se plimba toata sufrageria minute in sir cu telefonul la ureche si bolboroseste pe limba lui, cu intonatie, de zici ca cine stie cu cine vbeste el acolo. (cred ca ma imita pe mine, ca eu vbesc la tel doar plimbandu-ma prin sufragerie. si vad si intonatiile, pufneste in ras... ca mine!
)
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Ioana75 spune:
Ramona, felicitari pentru progresele Mariei, si drum bun la bunici!
Kristina, e bine ca Raducu isi re-aminteste sa faca pa si bravo
.
Azi ma duc la cosmetica, deci iar miine o sa dea din cap miruna ca rockerii cind aude orice muzica
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
locca spune:
Buna dimineata
Simo, Catush, Cristina
. Va dati seama ce m-am umflat in pene ca l-ati laudat asa
.
Gina, sunt alaturi de tine.
Maddy, si eu urasc enterocolitele.
Mifloricico, eu stiu un tcm la gara pe grivita, pe dreapta cum mergi spre titulescu.
Si acum raportul: ieri a inceput sa traga niste mirositoare fi'miu de nu va pot povesti. Iar spre seara a facut si un kk la fel de urat mirositor. Nu a mai mancat nimic, decat vreo 2 gurite de banana si tzitzi de ieri de la 11 dimineata. Azi noapte a mai facut un pic de febra, dar azi dimineata era vizibil mai bine, nu mai avea deloc deloc temperatura, era vesel si foarte bine dispus, a baut ceai de menta si apa (ceea ce ma bucura pt. ca era destul de deshidratat). Acum sa vedem daca o sa vrea sa manance orez si morcovi. Kk nu a mai facut de aseara, dar nici nu prea avea ce sa faca.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Mama, de ce mi-o fi aparut mesajul de 3 ori?
Ioana, deci o trece tati pe rock diseara? 
edit: gata, am remediat situatia, doar nu vroiati sa vedeti de 3 ori acelasi raspuns ![]()
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
mysweetest spune:
'neatza,
GinaM imi pare rau, iti urez multa sanatate si sper ca data viitoare sa fie bine si pentru tine si pentru bb.
Ramona felicitari pentru progresele facute de Maria!
b_irina_c spune:
neata,
Ruxi na bucur ca e mai bine Matei.
Gina
imi pare rau pentru sa aud asa vesti; sper din ca data urmatoare sa fie bine
.
Vladut aseara a fost mai mult decat vioi
. Un chef de joaca pe el de zile mari, vorbe multe si rasete cu gura pana la urechi. Ca sa nu zic ca m-a pupat de vreo 5 ori ceea ce cred ca e record absolut. Inutil sa mai zic ca s-a culcat la 12.30
. E clar ca avrut sa recupereze timpul pierdut alaltaieri cand a zacut...
Aseara a identificat oul
. Si zice asa de fain 'oua' ca-ti vine sa-l papi. Acum e clara treaba cu raspunsul la telefon. Daca il intrebi cu cine vb, raspunde clar si raspicat 'be-be'.
Kristinutza super Raducu
. Parca il si vad vorbind la telefon prin sufragerie.
Marlena imi place cum iti sta in galben
. Ce mai face Alexandru?
Ramona felicitari Mariei... e domnisoara mare la cate stie ea sa faca.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
Ioana75 spune:
Irina, ma bucur ca Vladut e bine!
Ruxandra, da, in serile cind lipsesc de acasa, tatal Mirunei o indoctrineaza cu rock
.
Marlena, vrei ceva din Bucuresti?![]()
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
miflore spune:
Ramona,
! De ce sa zic, sunt multumita de bona, pare sa se descurce f. bine (sau nu mai sunt eu acasa sa vad toate cele)
Ruxandra,
, mercic pentru pontul cu TCM-ul nr. 2 din preajma garii!
lui Matei cel frumos - poza aceea m-a dat pe spate - si sanatate!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI

. Basica Mirunei