Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (142)
Raspunsuri - Pagina 25
maddy77 spune:
Buna fetelor,
Ioana,sa inteleg ca n-o mai dai pe Mirunica la cresa?Oi fi zis tu dar n-am fost pe faza
Miflore,
vad ca ti-au raspuns fetele legat de TCM.Eu am fost la ala de pe langa spital Militar.
Kristinuta
,batul cu cercuri au fost 325 000 lei si sunt tare dragute.Bianca mai avea unele mai mari si nu prea le baga in seama.Azi a reusit sa puna cateva cercuri pe bat si era tare incantata,dup[a care s-a enervat si a inceput sa arunce cu ele.
Gina,imi pare rau pentru bebe.Multa sanatate!
Diana,felicitari pentru primul dintisor!Tere scump Petrut,ce incantat e de tort!![]()
Nicole,am vazut ca intrebai de radiografie la sold.Eu i-am facut la Spitalui Budimex,dar stiu ca fac si la Medlife.Deci e mai nasol cu sange din degetel...offff
Inaa,sanatete Noeliei,sa treaca repede otita!
catush,noi inca n-am organizat nimic legat de turta,nici nu ne-am hotarat unde sa facem.Am vrea ceva in cerc restrans,dar si asa se aduna vrea 15.Voi unde faceti?Am vazut pozele cu Bria la tara...ce-a crescut si ce frumusica e!
Diana30 spune:
Gina,sa-ti dea Dumnezeu multa putere sa poti trece cat mai usor peste ce s-a intamplat.Imi pare rau.
Kid,multam de reteta,am prestat acum,is curioasa daca va avea succes la Mihnea.Mie imi place.
Diana,ce tort aratos ai facut!Da ce copil ai facut!!!Are o mutrita tare dragalasa in fata tortului.
Ruxandra,ma bucur ca e mai bine Matei.Si pe noi ne-a salvat tzitzi cand cu enterocolita.Cred ca ar trebui sa infiintam un grup de suport in vederea intarcarii.Si vreau si -mi pare rau,is convinsa ca va fi tare greu.
Mihnea face din ce in ce mai multi pasi singurel si-i tare incantat de asta.Si eu sunt dar imi si sta inima in loc cand il vad ca ia viteza.
Diana30 spune:
"La multi ani!" sarbatoritilor de ieri(Catalina de krmenutza,sa-ti traiasca nora Tonnia;Calin de anya,Laura de Lucia) si de azi(Maria).
dana_lucia spune:
Va salutam si noi azi si felicitam toti copilasii aniversati de la ultima postare! "La multi ani!" 

As dori sa fiu si eu cu gindul macar alaturi de tine, Gina!
Cel de Sus, sunt sigura, iti va da puterea de care ai nevoie acum sa treci cu bine de aceasta incercare a vietii dar desigur ca orice greutate ne face mai puternici, nimic nu e intimplator in viata, nu?
de la noi pentru tine si printesele tale!
In rest despre noi, "no news, good news!" Alberto e in continuare super bine si foarte nazdravan. Stie o multime de chestii dar cum eu nu am rabdare (si nici timp!
) sa scriu prea mult, ma rezum doar la atit nu inainte de a saluta din partea lui Alberto toti copilasii colegi de listuta.

Sa aveti o zi buna in continuare!
Dana Lucia si
Alberto
miflore spune:
Maddy, mercic!
Dana_Lucia, bravo pentru cele 300 de mesaje, la cat mai multe! 3000, 30000.......
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Dana Lucia
si salutari lui Alberto! Inca un an si ceva in ritmul asta si o sa mai primesti o steluta
.
Irina, multumesc de intrebare, basicutza e mare, sper sa nu se sparga prea curind.
Maddy, da, am renuntat la cresa pentru ca nu am avut inima sa concediez bona.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
jadi spune:
Baloane din acelea cu animale si alte alea se gasesc la www.bluparty.ro/" target="_blank">bluparty ceva de genul 2 euri baloanele mici si care sunt trasportabile de copii.
Deni &
Vlad 28 sept 2005
mysweetest spune:
Ruxandra bine ca si-a revenit Matei!
Irina ce bine ca si-a revenit Vladut
.
Ioana
.
Alexandru e bine...aseara s-a culcat pe la vreao 22.30 si dupa 30 a inceput brusc sa urle, l-a adus taica-su la mine la computer dar a continuat, l-am dus iarasi la culcare si dupa 30 min iarasi a inceput sa urle, l-am luat putin in brate si l-am pus iarasi in patut si a adormit si nu a mai avut nimic pana dimineata.. bineinteles ca s-a trezit noaptea dar s-a servit singur cu ceai si lapte si abia pe la 8.45 m-a trezit si pe mine.In rest nimic deosebit..m-au uimit niste copii cam de aceeasi varsta cu el ieri pe afara ..ba vroiau sa ii smulga si sa-i arunce o jucarie legata de carut, ba sa i-o strice si faceau niste fitze daca nu le dadeai voie...chiar ma intrebam daca asta urmeaza sa mi se intample si mie.Este si el fitzos dar in general cand il doare ceva, cand ii e somn..in rest e linistit cat de cat.
b_irina_c spune:
Marlena Vladut al meu se duce la toate carucioarele care ii ies in cale si vrea sa se joace cu jucariile altor copii
. Nu le tranteste sau strica, dar uneori plange daca il iau de acolo (mai ales in cazurile in care in carucior e un bb f. mic si el vrea sa-si puna labutele murdare pe jucaria care o baga in gura respectivul copil)
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze