Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (142)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Pentru Ioana si celelalte fete:

Pentru arsuri folositi imediat miere de albine

Poate stiati de ea si imi cer scuze ca scriu asta. Cred ca n-am mai avut basicutze de la arsuri de vreo 25 de ani de cand a aflat mama mea de miere. In ultimele luni de sarcina mi-am pierdut sensibilitatea degetelor si m-am fript la cuptor, cu fierul de calcat, etc de prea multe ori. Puneam miere pe rana si intr-un min. nu mai simti nici o durere, apoi iti ramane pielea un pic mai inchisa la culoare si in 2-3 zile se curata rana.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Marlena Vladut al meu se duce la toate carucioarele care ii ies in cale si vrea sa se joace cu jucariile altor copii . Nu le tranteste sau strica, dar uneori plange daca il iau de acolo (mai ales in cazurile in care in carucior e un bb f. mic si el vrea sa-si puna labutele murdare pe jucaria care o baga in gura respectivul copil)

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Diana30,am citit si eu prin ce-ati trecut...Bine ca sunteti bine si va doresc in continuare multa sanatate!

Ioana,ce fata buna esti

miflore
,ce tort frumos a avut Ana!Si calutul...se mai da in el?

Irina,bafta la analize pentru luni.Si eu o sa ma duc sa i le fac cum termina cu faringita.

Fetelor ce cadouri ati luat la copii cand au implinit un anisor?

Hai ca am terminat si eu de citit din urma.
Sa va zic de Binca,e mai bine azi nu prea mai are muci dar are inca nasul infundat,si-au facut efectul si picaturile de tuse..suntem pe drumul cel bun.N-a mancat dimineata,in schimb a baut 100 ml suc morcov+mar,v-am spus eu ca o iau incetisor cu diversificarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Da, Maddy, se mai da in calut! Ii vine asa deodata, se duce la el, eu o pun pe el, se hatane nitel dupa care se-arunca intr-o parte - asa se da ea jos!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Da, Maddy, se mai da in calut! Ii vine asa deodata, se duce la el, eu o pun pe el, se hatane nitel dupa care se-arunca intr-o parte - asa se da ea jos!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Diana lui Petrut, multumesc, nu stiam de mierea de albine. Dar o sa stiu data viitoare.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

am fost dupa cum ma hotarasem ieri la colentina, sa-i fac analizele la copil.
si nu i le-am mai facut!

cica nu se poate da seama in per de incubatie daca are sau nu oreion, plus ca e greu sa se transmita la copil asa de mic, plus ca n-are rost sa intep copilul, ca pt ele nu e nicio problema, dar ca ce rost are, plus ca daca are ar fi f bine, ca face forma f usoara la varsta asta etc etc. aveam trimitere si pt alte analize uzuale, dar mi-au spus ca e destul de traumatizant pt copil si n-are rost doar ca sa aflu calciu, fier si alte prostioare de astea.
m-au lasat sa ma gandesc (ca io tre sa ma gandeeesc, fratee) si m-am intors sa le spun ca nu mai fac analize la copil.

si uite asa a scapat radu de analize.
in schimb mi le-am facut eu, sa stiu ca n-am venit chiar degeaba.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Sa nu cumva sa ma dati disparuta! Imi merge prost de tot internetul, maine ma duc sa reziliez contractul si sa inchei cu altii,sunt in spume!!!

Am reusit sa citesc acum ultimele pagini. Gina, o sa fie bine data viitoare, sunt sigura!

Nu mai stiu ce vroiam sa zic...Dinu e bine, stiti ca ma plangeam ca nu se uita pe carti, acum e intr-um mare progres intelectual, imi arata multe multe chestii pe carti si nu numai. E cam marait, asteptam al 8-lea dinte.

Ioana zi-mi si mie, te rog, schema ta de vaccinare, ce-ai facut la 1 an si ce urmeaza! Iti multumesc de pe acum ca nu mai sunt sigura ca pot sa intru in urmatoarele zile.

La multi ani pentru toti care s-au sarvatorit in ultimele zile, opup in mod special pe Ioana Catalina!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

buna seara le fete

-inainte de toate pupam pe aniversati primului anisorIoana Catalina,Calin Andrei,Laura si Maria multi pupici de la noi
Gina imi pare rau ,multi pupici pupici de la noi

miflore va multumim de pupicuri si ca ai intrebat de noi,cred ca lui antoine ii iese o masea pt asta este asa de marait dar oricum tot asa este in continuare ,dupa cum vad ana se intelege super cu bona , noi ii facem mii de pupicuri

valen felicitarile mele pt bb2 ,iti doresc o sarcina cit mai usoara

Diana frumos si totul si Petre (la cam acelasi lucru m_am gandit si eu ceva cu fructe si in special cu zmeura)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

multumesc lui Ioana,Ina ,kid pt explicatia de branza almette

Anto drum bun in romania

Ioanapupici Mirunei pt Basicuta dar ce m-am distrat cu baloanele si cu azilul

Irina ma bucur ca Vladut este bine

sanatate lui Matei si Noelia

tonnia ce mai face burtica?

deci fetelor cit despre noi sintem un pic marait si cred ca de la o masea care da sa iasa ,dar nu stiu cit este de normal ,in rest a inceput sa merga si este asa de mandru ca de bucurie se agita si vrea sa dea din picioruse si el nu isi da seama ca sta pe ele si isi ia cite-o cazatura ,dar in rest sintem bine strigam porumbei prin "puiii-puieee" zicem bebe,mama,tata,apa ,deci cam atata despre noi

noi va pupam dulce si ne auzim maine
nopate buna la toate lumea

poze

Mergi la inceput