Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (142)
Raspunsuri - Pagina 27
RalucaCostiurin spune:
Buna seara! Kid, ai dreptate, cred ca fiecare dintre noi o sa retraiasca ziua nasterii copilului pana la capatul vietii!
La multi ani!
Eu incerc sa supravietuiesc unei saptamani in care toate mi-au iesit prost.
Dar sa incep cu lucrurile placute: i-am taiat motul lui Radu, care a ales de pe tava creionul, cheile de la masina si un biscuite; daca se pun cinci obiecte, au urmat cartea si verigheta. Deci de foame nu moare, am zis ca s-o face jurnalist de calatorie, poate dintr-acela care da stele la restaurante! s-a comportat neasteptat de bine cu toti musafirii si vanzoleala. asta a fost sambata.
Iar duminica: am vrut sa trecem sa-l vedem pe Vlad al lui Jadi si cand sa iesim de pe Iancului am facut pana la roata de rezerva (ca facusem eu una, de am mers pe janta pana la primul loc cu barbati - un restaurant cu patroni un arab si un negru, care i-au pus pe toti angajatii de m-au ajutat; saracii, cum au putut, de era sa raman fara roata de rezerva ca i se desfaceau piulitele puse invers...) Deci stnga imprejur si s-a dus pe apa sambetei duminica.... plus ca Radu n-a inteles nimic si a fost marait tot restul zilei. Luni a uitat barbatu' sa ma scoale si am ajuns la 11 la birou de mi-am luat mustrare. Marti de inchidere de luna s-a stricat reteaua la birou si mergea cu 1 bit la ora; am reusit sa demontez un bec de neon si sa ma duc cu el la ferometal, am luat altul, am ajuns cu el la birou, de la birou acasa, fix in fata portii l-am scapat si facut tandari. Miercuri m-a sunat barbatu' c-a intrat in nimic alta decat intr-un Harley D. de 500kg pe comanda: bilant pa masina ca are directia busita, nu mai zic estetic varza, pa carnet la barbat pe 3 luni. Azi n-a fost mare lucru, doar un urat de la Asirom care n-a vrut neam sa treaca si oglinda flencanita.
Altele: dupa comisioane si timp pierdut pe la agentii, sper ca am gasit in fine BONA!!! O fata draguta de 32 ani, mama de 2 fete de 11 si 16 ani si penticostala. Radu a placut-o, ramane si cu Simba sa se impace, dar - iar noroc - ea a avut ciobanesc german asa ca stie cum se face. Poate imi sugerati si mie cam ce le cereti bonelor? vorbesc de notat, raport, eu stiu?! ca mi-s neuronii aia cati au mai ramas cam tesiti....
Azi a facut Radu priorix-ul; voiau (la CMU) sa imi faca anbele vaccinuri, dar noroc ca am intrebat dra lui Radu, care mi-a explicat ca e totusi mult prea mult. Ea zicea sa-i fac pentaxim-ul primul si priorixul dupa, dar cea de la CMU - altfel ok - a zis ca mai bine invers, ca e epidemie cica. Si n-as fi ezitat, dar Radu inca mai e pe mainile soacra-mii, care le are cu taca-taca prin societatea de bone si bunici deci pot zice ca e in colectivitate... Mie mi-a pomenit tipa de la CMU de analize, dar la primavara, sa vada cum a iesit din iarna. Doar o coprologie acum.
Copilul are 82 cm si 10 kg - cam subtirel, eu stiu?!
Si face la fel cu calul: se catara, se da 1 minut, se da jos plonjand, cu frana pe barbie.... acum parca e mai grijuliu.
Kristinuza,eu sper ca o sa scapati de oreion!
Gina, imi pare rau sa aud, stiu cat te intoarce pe dos asta (de cate ori vad carucioare de gemeni ma gandesc ca si Radu putea avea un fratior, dar ma gandesc apoi ca totul are un sens, chiar daca eu nu il vad, si ca e minunat ca il am pe Radu).
Valen, felicitari si... ai grija de voi!
Ina, asa se intampla, trebuie sa ne dea Domnul cate un ciocan in cap ca sa ne mai oprim din ritmul asta nenorocit si sa mai vedem ce e in jur!!! Parca m-ar tenta si pe mine 3 saptamani cu pete - dar fara Radu afectat. O sa am parte vrand- nevrand, ca trebuie sa iau concediu sa il predau pe Radu bonei si pe urma trebuie sa ajung sa ma operez, numai bine pica kestia cu masina si carnetul, OFFF.
V-am lasat, noapte buna si sa citesc numai de bine!!
kid2003 spune:
eu sunt inlacrimata...emotionata...telenovelista....fix cu un an in urma mancam o placinta cu mere si beam un cocktail cu ceva alcool in el (ufff, mama iresponsabila) si peste fix doua ore mi se rupea apa...
Nu cred ca am sa pot dormi noaptea asta. Am fost deja laa restaurantul din coltul strazii sa mananc placinta cu mere si sa beau Campari Orange ... ca atunci, i-am zis barbatului ca asta e traditia mea din seara de 5 octombrie, de acum incolo...a inteles saracul. Acum ma duc in pat sa rememorez imaginile de anul trecut. Sunt foarte emotionata...a trecut asa de repede un an si dintr-un bebelus cu ochi umflati si cu tipat ascutit, Alexandra a devenit o domnisoara cu carlionti si personalitate puternica.
Va pup pe toate la ceas aniversar. Sa ne traiasca puiutii si sa ne bucure muuuulti ani de acum incolo.
Anya20 spune:
Kid, hai sa fiu eu prima (cel putin de pe forum) care-i urez la multi ani Alexutei.Sa fie fericita si sa aibe tot ce isi doreste (...poate chiar si un fratior!). M-ai emotionat cu povestea ta. Din nou ai fost gand la gand cu mine, caci chiar imi aminteam ca eu cu o zi inainte sa nasc (stiam ca a doua zi "ma taie"), am fost si am mancat la "La mama" impreuna cu sotul, asa ca pentru ultima oara in 2. Si as fi vrut sa pastram traditia, de data asta...in 3. Noi mai avem 2 saptamani, dar parca de pe acum am fluturi in stomac
.
Petrecere frumoasa sa aveti!
La multi ani si celorlalti aniversati ai zilei!
miflore spune:
Kid, Kid, Kid, m-ai emotionat!
LA MULTI ANI ALEXANDREI!!!

Sa aiba gramezi de noroc si cozi la usa!!!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Ah, Anya, m-ai luat cu 30 de secunde!![]()
LA MULTI ANI SI CELORLALTI SARBATORITI, SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI GABRIEL, DARIUS ALEXE, MARIA ALEXIA SI BRIANNA CRISTIANA!!!

Diafera, sa-ti traiasca flacaul, sa se faca mare si voinic!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Bianca, azi ne intalnim, da? Eu am numarul tau de telefon, eventual te sun cand ajung prin zona; aproximativ 4 juma - 5 fara ceva!
Ma duc la nani nu inainte de a ma proclama huhurez sef!![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
nanadana spune:
prezent si eu la huhurez ![]()
La multi ani pt bebelusi care isi sarbatoresc anisorul Alexandra,Gabriel,Darius Alexe,Maria Alexia,Brianna Cristiana 
Kid sa iti traiasca papusica carlionatata si sa te bucuri tot asa de emotionata aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii buniiii si multiiiiiiiiiiiiiii 

poze
Tonnia spune:
La multi ani pt bebelusii care isi sarbatoresc anisorul Alexandra,Gabriel,Darius Alexe,Maria Alexia,Brianna Cristiana!!!
Kid, La multi ani carliontatei!
Pe mine m-au lovit insomniile de vreo 3 nopti, of,ce nasol, de la 3 nu mai dorm, bine macar ca am internet.
Nanadana, felicitari pt primii pasi!!! A inceput si Dinu sa mearga de o singura manuta, e bine ca nu mai stau foarte cocosata.
E un baietel la bloc caruia i s-a pus pata pe Dinu, adica il place tare, are cam 2 ani, dar treaba nasoala e ca atunci cand plecam urla infiorator si se tavaleste pe jos, n-ati pomenit asemenea urlete,ieri incepuse si Dinu sa-l imite timid. Parca nu l-as mai lasa cu el,voi ce ziceti?
Karmenutza, chiar asa?!!!
Gina M spune:
Dragi mamici,
Tocmai m-am reintors de la spital.
Operatia a decurs bine iar eu, sunt la fel de bine ![]()
Spre deosebire de multe alte mamici scumpe care au trecut la randul lor pe aici eu , nu am acel sentiment de pierdere si durere .
Sunt linistita si am inima plina de pace stiind cu siguranta ca acum, puisorul nostru scump este in palmele Taticului Ceresc viu, pentru eternitate.Stiu ca niciunde nu i-ar fi putut fi atat de bine.
El ii va purta de grija,il va creste si educa cum, nimeni altcineva in aceasta lume,nu ar fi putut-o face.
A trebuit sa trec si pe aici,nu a fost usor insa,sunt fericita ca totul este bine ![]()
Va multumesc ca imi sunteti alaturi.
Va pretuiesc mult si va
cu drag.
POZE NOI