Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (142)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

hai ca am reusit sa recuperez si deja imi fileaza ochii...ma duc sa mai iau o gura de cafea si sa pipez ceva.

poate ma gandesc sa ma apuc si de mancare

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Innaa, nu stiu ce sa-ti zic, nu am avut nici un fel de reactie, doar faptul ca nu mai am ciclu, dar m-am linistit cand am citit pe prospect ca asa se intampla, chestie pe care apoi mi-a confirmat-o si dr. Pai tu nu esti fumatoare, la cat zici ca fumezi.

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Acum cateva zile..(inainte sa fim bolnavioare) am facut cateva poze sa trimitem la un concurs ¨Cel mai zambaret copil¨ . Am pus si pe Yahoo toate pozele, pe prima insa am trimis-o la concurs.
deci daca vreti sa ne vedeti..aici suntem

si daca vreti poze noi

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

lumeeeeeeeeeee am ars mancarea!!!!!!!!!....

acum in 30 de min tre sa fie gata.u

ce ti-e si cu forumul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

Azi am fost prin oras ca ceva cumparaturi si am trecut si pe la TCM ul de la gara si am gasit "bat cu cercuri" de care au unele fete pe aici..asa ca toata sufragerie e plina de piese,nici gand sa le puna pe bat.
Asta noapte a fost un cosmar,nu a putut respira din cauza mucilor si a nasului infundat,a trebuit sa-i tot pun ser si asa a urlat copilul jumate de noapte.A incaput sa tuseasca mai tare,asa ca am mai combinatsi un sirop homeopatic.
De mancat nici vorba ,e deja a 4 zi in care papa doar lapte,mi-e frica ca va ramane asa,cred ca va trebui sa incep cu diversificarea incetisor.Cand vede altceva nici nu vrea sa guste.

Inaa,mersi de sfat.O sa incerc sa vad daca-i place.

Locaa,sanatate lui Matei.Sa se refaca repede dupa pacatoasa de enterocolita...sincer o urasc.

Kristinuta,bafta la analize.Sper sa nu aiba Radu nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Nici eu nu am intarcat-o inca, Ruxi. S-a obisnuit si cu laptele praf, dar nimic nu se compara cu mine . Nu stiu cat o s-o mai tin asa, dar parca nu ma indur s-o intarc.
Sanatate multa lui Matei.

Ioana, daca are o vezicula las-o asa pana se sparge, ca daca intervii cu ceva se poate infecta.Apoi o dezinfectezi cu rivanol sau betadina si o lasi in pace. Unguentul nu e bun pe rana. Oricum, sa ai niste Oximed spray. Asta se da pe piele imediat dupa arsura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dr Alina, multumesc. Nu avem oximed, dar o sa cumparam.
Maddy, deci aveti si voi cele 3 bete TCM?
Am admirat-o pe Noelia cea zimbareatza.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ioana, cu ce sari sa nu-i aduc aminte Mirunei peste tzzz ani ca nu i-ai luat baloane de ziua ei?
Maddy, unde-i TCM la gara? Ca eu pe-acolo am serviciul si i-as face o vizita! Si noi avem 3 bete gratie Ioanei, Ioana, sa stii ca Ana e super incantata de bete si mai ales de capete, le da de parchet cu putere, sper sa nu faca gaura. Nici gand sa le puna pe bat, hihihi!
Sanatate multa Biencutei si Noeliei cea zambitoare!
Inaa, gateste si tu repede un salam cu mustar! E gata imediat!
Anto, drum bun!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Ioana, Irina, Diana30, Miflore, Nanadana va multumesc frumos de urari
GinaM sa dea Domnul sa fie totul bine
Am fost la control si are 81cm si 12kg si acum marea veste : 1 dinte !!! La 1 an fara 2 zile i-a aparut un colt de la dintele jos-dreapta. Ne-a intrebat medicul de dinti, noi am zis ca n-are, dar el se uita si zice : pai are un dinte, e un colt, dar se pune la socoteala.
Anto predam diploma si coronita lui Victor sau pleaca Petrut cu ele acasa?
Ieri seara i-am dat cadourile impachetate frumos si le-a ignorat, dar dupa ce am inceput sa rup hartia a venit repede sa vada ce e si a continuat el. I-am facut tort si am pus si o poza cu sarbatoritul

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna noaptea,

Am terminat si noi bagajele si am bagat un ochi sa vad ce mai ziceti.
Am citit si un pic din urma, Diana cu Mihnea bolnavior, m-am cutremurat de ce ati patit, sanatate multa la puiut sa se faca bine cat mai repede.

Am vazut si cateva poze cu Noelia zambareata si scumpica si cu Luca al lui Simo, e simpatic si frumusel foc. Nu pot sa-mi dau cu parerea cu cine seamana mai tare ca nu am vazut poze si cu tatal lui. Am remarcat ce s-a schimbat el fata de pozele de la 9 luni, atunci era mai spre bebe, acusa e mai baietel, in numai 3 luni.
Cred ca asa e cu toti piticii, eu si acum ma emotionez cand vad poze cu Victor mic-mic.

Diana_n, felicitari pt dintisor, cum s-ar spune, ati tradat cauza, ati dezertat de la dintiless-i asa ca dati-ne coronita, macar atat sa avem daca dinti nexam.

Mifloricica, mersi, si eu.

Ioana, mersi frumos de invitatie, sper s-o onoram ca mi-as dori si eu timp de joaca si relaxare cu pistiricul, nu numai vizite pe la neamuri si treburi administrative. Vorbim la tel.

Cristina cge, la fel, vorbim, poate ne vedem, m-as bucura sa vad fratiorii.

Hai ca ma duc si eu la nani, poate adorm un pic inainte sa ceara infantul biberonul de noapte.

Va pup,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput