Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (142)
Raspunsuri - Pagina 21
kid2003 spune:
Catush, am vorbit la Superbaloane. Baloanele cele mari, mari, din folie nu din plastic din ala de baloane (cred ca le stii) cu diverse animale si alte chestii costa 11 euroi bucata plus tva!!! Cam mult, dar sunt f mari si f frumoase, le poti vedea pe site. Din pacate nu au cifra 1 asa cum imi doream, au in schimb Winnie, Mickey, Barbie si alte d-astea. Comanda minima la superbaloane este de 50 de baloane personalizate, si asta cu tot cu tva si cu matrita e mai mult de 50 de euro, deci cred ca la firma pe care o stii tu e mai ieftin. Eu inca ma mai gandesc, sa vb si cu tati si vedem...Oricum mi se pare o cheltuiala destul de inutila, ca nu prea faci nimic cu baloanele dupa aia. Am sa ridic problema in consiliul de familie si poate gasesc platitori (ma gandesc la rude sau nasi, he he)
b_irina_c spune:
LA MULTI ANI Ioana, Calin si Laura 
karmenuta mai da si tu un semn de viata
!
P.S. Ella unde ai disparut? Sper ca nu te-ai suparat de chestia cu semnatura 
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
cge spune:
Antoanela, "Drum bun!".
Si poate reusim sa ii punem fata in fata pe cei 2 Victori.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
miflore spune:
Catush, sunt la servici, de-acum ma mai odihnesc si eu!![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Antoanela23 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi, Ioana Catalina, Calin Andrei, Laura, sa fiti sanatosi, mancaciosi si cuminti.
Fetele, eu inchid taraba, sper sa am ocazia sa va vad pe unele dintre voi prin Bucuresti sapt viitoare.
Oricum, eu va pupacesc pe toate si toti si sa ne "revedem" sanatosi cu totii.
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
innaa spune:
salut si bine v-am gasit!
Am cateva pagini bune de recuperat dar intru mai intai sa va salut si sa va spun ca Noelia avea temperatura si era tare caraita din cauza unei otite la urechea dreapta.
Am citit pe net ca otita apare si in urma unei raceli netratate...deci daca ma baga in seama pediatra in cele doua dati cand am fost la ea saptamana trecuta poate nu se intampla asa.
Ieri am fost in regim de urgenta (pt ca nu ii scadea febra)la o alta pedriata mai tanara care chiar si-a dat interesul. - trebuie sa vad daca nu ma pot muta la ea.
DEci acum facem tratament cu antibiotic.
oricum azi se vede clar mai bine.
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
innaa spune:
Maddy iti spun si eu ce mi s-a spus si mie cand Noelia a avut probleme cu gatutul...da-i ceiut de cimbru indulcit cu un pic de miere...la noi a avut efect!
Ina...zic si io nu dau cu paru´ ...de ce mai arunci tu banii pe inchiriat de filme cand DC plus e in floare?
- si felicitari pt cele 1000 de mesaje!
Felicitari, Valen...speram sa fie baietel.
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
kristinutza spune:
eu i-am luat lui radu pt motz niste baloane de la carrefour, au o gramada de feluri, inclusiv cu pompa sa le umfli
. plus decoratii, confetti, suflatori, coifuri etc.
la botez am avut si noi baloane cu heliu de 50 de euro si tre' sa recunosc ca au fost f frumoase si f de efect. erau cu albastru si cu jucarioare imprimate, dar simple, din plastic si plus o barza enorma cu "it's a boy!". plus ca aproape fiecare invitat a plecat cu cate un balon-doua acasa. dar cred ca tot farmecul l-au facut faptul ca erau cu heliu si le atarnau "coditele" albastre in jos, fiecare mai lua cate un balon, mai dansa... nu stiu, chiar au fost de efect. merita si mai mult de 50 de euro.
innaa, sanatate noeliei, sa-i treaca repede!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Ioana75 spune:
Mie nu mi-a trecut prin cap sa-i cumpar fetii baloane de ziua ei
. Nici coifuri, nici confeti - sper sa nu tina minte si sa se razbune, sa ma puna la batrinete intr-un azil nashpa
.
Anto, drum bun, daca ai timp, va asteptam pe la noi intr-o seara! Sau ne vedem intr-un parc.
Cristina, iar iti apar mesajele defazate, si ma miram de ce ii urezi drum bun lui Anto.
Irina, sanatate Noeliei!
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
innaa spune:
Of, Ruxandra, saracutul Matei...cum se vede ca se apropie sezonul rece...deja am inceput cu problemele...mi-e teama pana la primavara.
Carmi si nu iti afecteaza metabolismul in niciun fel antibaby care opresc menstruatia? Eu fumez doar 2-3 tigari pe zi...si mai fac si pauze de o zi, doua...sau o saptamana doua...depinde de pitici..deci nu sunt inraita...o fi vreo prob cu anticonceptionalele mele(normale)pt ca fumez??
Irina si
Noélia - 25 sept 2005